Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
Akikkel játszottam kb félévente játszanak ezzel a játékkal, aki sima kala volt kb nova 1 környékén van amúgy, a másik duplakala meg valami random ember volt. A másik kettő rang nélküli haverom volt

Ráadásul úgy gozunk, mikor velük vagyok, hogy ők a napi teendőit beszélik, lelövik őket 2x és már mennek előre, mint az állatok, mert unják
Arkennys: sajnos nekem még nem jó az internetem, elég rossz tényleg, valószínűleg a most kijött update-t még töltenem kéne 2 napig és utána is 30% loss meg choke-om lenne. De ez ellen majd teszünk valamit és akkor mindenféleképp jönnék, amikor beférek.
Egyébként semmi gond, ilyen egy jó vita két normális ember között szerintem

-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
Már nem azért, valószínűleg lemusz sokkal jobb cs játékos mint én, de ha olvastad korábban a hsz-eim akkor tudod, nagyjából másfél év alatt 0 cs tapasztalattal felvittem sasig és kb 1 win hiányzott a sas2-höz, mert már supremeket is dobált ellenem.
Nova1-ből indultam, soha nem a képességeimmel volt probléma, hanem inkább csak azzal, hogy nem tudtam csézni. Codból jöttem, teljesen más - mondani sem kell.
Utána felmentem sheriff-ig, és ott stagnáltam majdnem tulajdonképpen a "cs:go karrierem" 85%-ban
Éreztem, hogy sokkal jobb teljesítményre vagyok képes mint egy átlag sheriff, ráfeküdtem a játékra (napi 4-5 solo versengőt kell érteni ez alatt, előtte 20-30 perc bemelegítés) és 2 hét alatt sas lettem.
Aztán rájöttem, hogy f*szomat az egészbe, munka után holtfáradtan nem vagyok képes sas-sas2 szintre. Pedig ott is meglőttem frissen, üdén a 25-30-at (no nem mindig persze.)
Nevetségesen lassú voltam és néha fel sem fogtam ha elment előttem egy játékos
A lényeg, hogy magamnak bebizonyítottam, hogy képes vagyok rá.A másik, hogy ekkoriban haverom kölcsönadta a nova-s acc-ját és mellette nekem van egy smurf is, ami sima kala volt. (ez a smurf a baráti társaságom miatt lett véve, anno velük codoztam, azt se tudták a cs-t eszik vagy isszák)
De, sima kalából 8 meccs alatt jutottam fel sheriffig, szóval szerintem hagyjuk ezt, hogy aki nova szinten kezdi annak nehezebb a dolga. Nován, dezerttel futkároztam ész nélkül füstön keresztül mindenfele és top fragger lettem.
Ez a rangrendszer azért jó, mert aki kiemelkedik az feljebb lép. Aki átlagot nyújt az stagnál. (Átlag alatt értsd, hogy egyik meccsen lősz 40-et a másikon meg 5-t.)
Szóval pl lemusz (maradjunk nála), mindenféle probléma nélkül lépkedne felfele.Köszöntem a figyelmet.
-
lemusz
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
"Az mióta önerő, ha nem egyedül mész?"
Valamit félreértettél. Sajnos nincs novás accom, egyébként szívesen megpróbálnám, jó kihívásnak tűnik, meg érdekes is lenne belekóstolni 1-2 novás meccsbe. Smurf accom, ami sas szinten van hogy tudom a leggyorsabban lebuktatni olyan szintre?
-
nugat
tag
válasz
Mezcal
üzenetére
na ne mond, volt, hogy 8-bol 6-ot vesztettem, egyszeruen lehetetlen lett volna carryz-ni egy egesz csapatot. ugyanakkor azota fejlodtem is, multkor pl. baratom 3 win-es accountjan mentem egyet es tok idiota modon tec9-el rusholtam es hasonlok, mert azt hittem silverek, nova 1-ek ellen dob be. a vegen kiderult, hogy nova4 es mg2 volt az egesz csapat, komolyan nem hittem el, mert olyan hulyesegeket csinaltak. nagy a szoras egy rangon belul, elofordulnak cheaterek es sajnos sok a smurf. igy egy bizonyos szintig nagyon szamit a szerencse, hogy hova kerulsz. mge/dmg mar nem tapasztalok ilyeneket, kiegyenlitettek a meccsek, pedig azt gondolnam, itt a smurf.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Mezcal
üzenetére
1060 győzelmem van MM-ben. Tippre kb. 2000 meccset játszhattam. Ennek kb. 40%-át randomokkal. Az én tapasztalatom az, hogy ugyanannyit nyerek-vesztek randommal, mint premadeben.
Lehet, hogy ez szint függő is valamelyest. Én mindig duplakala-sheriff között mozgok (duplakala volt az első rangom is 10 meccs után), és lehet, könnyebben megy a csapatjáték, ezt nem tudom megmondani. Annyi biztos, hogy itt is rengeteg random meg van hülyülve (orosz hímnusz hatására általában), viszont a premade haverok is néha tudásuk alatt játszanak, mint ahogy én is tudok sokszor mélyponton lenni.
A smurf-öm volt nova4 is. Simán felvittem duplakaláig, mivel kala szinten 8-10MVP-vel meg 30-40 öléssel hozzá tudtam járulni a győzelemhez. Ha smurferek vagy csíterek ellen voltam, vagy esetleg szarul adta, akkor becsúszott néhány loose, de ennyi. Ebben volt premade is, de még több random. Fordítva, mint a fő accon. Ugyanaz a megoszlás itt is.
Én már tudom, hogy nem azért nem jutok tovább, mert sok a csíter, smurfer vagy túl sokat játszom randomokkal stb... Hanem azért, mert ennyire vagyok képes. Hiába tudok sas-global elite közöttiekre is 30 felett lőni, és hiába magas a játék intelligenciám. Néha durván elkapom a fonalat, de ritkán hozom azt a szintet. Van, hogy tök okosan, türelmesen, a csapat minden mozdulatát szem előtt tartva játszok, mégsem lövök többet 10-nél, és folyton meghalok még akkor is hátba lőném az ellenfelet.
Nekem a duplakala-sheriff való, teljesen reálisnak érzem.Szerintem mindenki be kéne lássa, hogy mire képes, és nem a kifogásokat kellene keresni.
-
kemotox
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
Szerintem pont fordítva. A csalók agyatlan balfaszok. Úgy tűnik, hogy jól nyomja, de valójában nagyon buta dolgokat csinál. Nem arra megy amerre kéne, berushol egyedül, stb. Aki jó az nem csak attól jó, hogy jól tud lőni, hanem használja is valszeg az eszét, és nem balfaszkodik.
-
kiszi07
senior tag
válasz
Mezcal
üzenetére
Ezzel a beállítással
i3-al is megvolt fixen 250-300. Most az i7-el alig változott pár fps 
-
Redneck
nagyúr
válasz
Mezcal
üzenetére
Négyszer voltam sheriff de mindig sikerült visszaesnem duplakalára a sok mixnek és a felemás társaságnak köszönhetően. Hiába támogatom a csapattársaimat és lövök sokat ha fordítva ez nincs így. Ebben a játékban nagyobb szerepe van a csapatjátéknak mint bármelyik verzióban eddig. Arról pedig nincs is értelme beszélni hogy az ember belefuthat olyan ellenfélbe ahol 1-1 ember insane frageket lő és nem tudsz érvényesülni. Privát profil vagy zsír új account sokszor...
Van olyan ismerősöm aki mindig duplakala de nem szeretnék ellene játszani mert tudom hogyha normális emberekkel játszik akkor nem hagy sok teret a győzelemre!Alapból ott bukik a dolog hogy ez MM és nem jó igaziból semmire a 64 tickből és a sokszor hatalmas ping különbségekből kifolyólag. Casual játékra alkalmas, de magasabb szinten használhatatlan.
Tegyük hozzá hogy Faceiten is vannak olyanok 7-10 szint között hogy a jó playerek is hitetlenül állnak néhány ellenféllel szemben!
-
Syned7
csendes tag
-
pr1mzejEE
addikt
-
htc07
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
a füstre van a p90, minimális rutinnal simán el lehet lőni a lift előtt lévő embereket, ha meg a füstön berohannak te hamarabb látod őket mint ők téged.
Na jó, kell még egy p90 tspawn felől az ilyen vakmerő kamikázék ellen, de többre szerintem végképp nincs szükség

Legalábbis a silver leauge így megy.

-
Arkennys
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
nem csak a jobbak teszik ezt, hanem már kb bárki
nekem ha nagyon wpznek röviden füst sniper post elé, paperba futtomban egy flash és még akkor átugrok előtte. smokeot kivárom fal mellé húzódva a kanyarban, és onnan ki lehet szedni dia room ajtóban meg a sniperben váró embereket, többnyire működik. -
Arkennys
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
beza
workoutot is játszottam jónéhányat, és szeretem benne, hogy CTben szépen ki lehet szedegetni az óvatlanabb Tket (szinte mindig kikukkolnak, akkor lehet adni a szeme közé
) T oldalon pedig ha normálisan védekezünk, akkor egész jól ki lehet hozni szintén. Elég mind-game map 
offin meg ctben kezdeni jobbszeretek, de maga a map is olyan, hogy jó T védelemmel nagyon kemény dió tud lenni
ZeroDK:csapatfüggő mint minden map persze
nekem is volt tegnap pl 14-1 es halfom ott CTben, de ez bármikor előfordulhat, ha jobb csapatot kapsz ki vagy láma ellenfelet. -
Mclovin
senior tag
válasz
Mezcal
üzenetére
Egyrészt mivel önerőből eljutottam már MG2-ben, stabilan, jó pár hónapig meg is ragadtam ott, (majd soloztam és lebuktam) így van értéke, szerintem játéktudásom megüti ezt a szintet. Másrészről ilyenkor erősebb ellenfelekkel játszom, szerintem így lehet fejlődni a legjobban. Harmadrészről pedig nem egyszer előfordul, hogy az ellenfélnél is találunk jó pár smurfot.
-
marcusa
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
Ez így van, de van azért különbség smurfölések között is. Amit Xero-ék csinálnak, hogy 1-2 ranggal kisebb csak a smurf-ük, az szerintem nem zavaró, viszont tegnap játszottunk egyet csupa silver haverral, és a másik csapatban egy srác még bemelegítés alatt bemondta, hogy a másik accountján 2000+ óra csgo játékideje van és Legendás Sas a rangja, szóval higyjük el, hogy nem fog csalni. Az acc amivel játszott néhány órás volt... Ez tényleg zavaró.
-
Slystyle
őstag
válasz
Mezcal
üzenetére
Véleményem szerint azért nem meglepő, mert ezen említett profik a csapatukkal igazán ütősek és nem pedig azért, mert egyénenként olyan kimagaslóak. MM-en stb. randomokkal mennek, akik ugyebár nem a rég megszokott csapat, így lehet több bukott meccs is. Szerintem rengeteg olyan ismeretlen ember van, akik ugyanúgy meglövik, amit ők, de mivel ez egy csapatjáték, így nem elég, hogy mögötted x év CS áll.
-
törölt tag
-
Andris837
senior tag
válasz
Mezcal
üzenetére
Olyan csapattársai vannak akik húzták eddig... Vagy ugye éppenséggel lehet hogy aimban nem a legjobb, viszont csapatjátékos, taktikus. A jó taktikai húzásokkal, összeszokott csapattal simán fel lehet menni addig szerintem. Mondom ezt úgy, hogy én soha nem fogom elérni azt a szintet...

-
qdak
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
vicces, miutan letöltöttem, azt olvastam az összefoglaloban itt, h ha kilépsz jatékmenet közben is vac ban jár (wtf?
), azota kedvem se volt felnézni, ez rohadt pofatlansag, és ha net v aram megy el is jar a ban, hiaba reklamalsz 
wh meg had szoljon ?
multkor css ben röpult az egyik nagytudásu, pont szemtanuja voltam
Heisenberg lehet, h vki cfg be beirta a nevet, a gyerek meg nem tudja áttirni, azért látod ennyiszer

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- D5 next pumpa és D5 ULTITOP (POM kiadás)
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Megesik néha az ilyesmi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Gondolom 1.6

LendvaiFeri1