- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Az elsőt szerintem nagyon nem éri meg kinyitni. El kell adni, amíg magasan van a láda ára és kész.
Én is innentől fogok majd nyitogatni.Azon pedig ne lepődjünk meg, hogy nem dobál annyit. A phoenix reset után egy nappal jelent meg. Tehát aki előtte játszott, annak jó eséllyel már kidobott 1-2-t a limitéből.
Pont ezért csütörtökig nem is fog nagy mértékben zuhanni a láda ára. Akkor viszont simán várható 25-50% egy nap alatt.
(#8115) PeL: Szerencse kérdése. Én is kb ennyit nyitottam (szigorúan játék pénzből), és bőven 15€ fölött van ami kijött belőlük. Ugye a legelső kapásból az ak-m volt ami akkor ért 10€ fölött. A kapszulából is a második 2.5€-s matricát rejtett.
De ott van Gali aki úgy nyitogatja a késeket mint más a doomkittyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest