Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
válasz GabN73 #60951 üzenetére
De a wallhack az vision assistance ami külön kategória OW-ban (ergo nem látod, csak jelzi neked a crosshair, mert mellé vagy rálockol).
Én a pörgőbotos cykakopterekkel vagyok bajba, mert semmit nem látok a demo review közben, ergo nem tudod megítélni, hogy mondjuk bunny scriptel-e vagy bepipáljam-e a griefing opciót.
-
dugo_
veterán
válasz Franklin #60955 üzenetére
Nem. Az első griefing OW csak pár hetes, a második permaban. Nemrég hozták be ezt a változtatást.
És ti hányszor kattintottatok griefingre? Én TK-ért egyáltalán nem szoktam, ha megvan a 3 úgyis kivágja a szerver, ha nincs, akkor meg majd elintézik egymás között. Sikítva üvöltő és teamflashelős szukabliatyot én is le szoktam túrni idegből gondolkodás nélkül. Chat és hang nélkül semmit nem mond egy-egy TK.
Szándékos, egész meccsen átívelő blokkolást, bombán ülést nem láttam még OW-on.
[ Szerkesztve ]
-
edgR
őstag
válasz Tewe013 #60956 üzenetére
visszaeső grief után is jár a perma, egy októberi update óta
"A temporary griefing conviction assigned by Overwatch will now be elevated to a permanent conviction if the suspect had a previous temporary griefing conviction."
-
Franklin
addikt
Én simán osztom a griefinget szándékos sebzésért vagy TK-ért.
Nem érdekel, hogy sikított vagy szándékosan teamflashelt a társ, némítsa le ha nem tetszik, a teamflash miatt meg majd ő is kapja a griefbant.
A TK nem megoldás semmire. Nem fair play. Még akkor sem, ha Cache-en TK-val szerzett AK-val hozza le valaki a kört
Fociban sem rúgom fel a béna társat, hogy megszerezzem a labdát...
-
dugo_
veterán
válasz CosmoBacsika #60959 üzenetére
Ja, mi azt anno full lobbyval toltuk, ott nem fenyegetett a jelentés veszélye.
Franklin:
Fociban sem rúgom fel a béna társat, hogy megszerezzem a labdát...Akkor az nem is igazi foci.
[ Szerkesztve ]
-
kuLi_
tag
válasz had423 #60924 üzenetére
Ez megihletett egy postra FB-n, csodálatos ennek az egésznek az üzenete.
Csalással lebukás timeline:
1999-2003: Hazáig kergetés, lassabb delikvensek esetén barátilag pufókra verés, illetve megkínzott koala.
2004-2011: Automatikus kiközösítés és minden magyar rendezvényről való kollektív, instant kitiltás.
2012-2015: Azonnali kizárás az aktuális ligából az aktuális platformon, esetenként maximum 2 évre.
2016- : Nyugodtan csalj, ha pedig rajta kapnak, valld be töredelmesen és kérj elnézést, továbbá ígérd meg, hogy felhagysz ezen tevékenységgel és játssz bátran tovább - egyéb következmények nélkül.SeemsGood.
[ Szerkesztve ]
Ez itt a reklám helye.
-
shaddy1027
tag
Maximálisan egyetértek! Ezzel a képpel kiegészítve.
Nosza, adjunk neki még egy esélyt."Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
GabN73
addikt
válasz Franklin #60960 üzenetére
Tehát ha szólok 3x hogy flashelek valamit, de a társam annak ellenére is úgy rohan be, hogy ő vakuljon a legjobban, akkor kapom a griefinget?
De ha van egy társam, aki 10 kör óta úgy játszik, mintha nagyanyámat ültettem volna a gép elé, miatta halunk meg, nem segít semmit, az nem para, ugye? (nem, nem tudtuk kickelni, mert 2-en voltak)---
Retakes szerókon kik az adminok? Tegnap egy 15 éves forma több mapon keresztül csalt
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Ezzel szemben Dél-Koreában:
1999-2003: "Nyugodtan csalj, ha pedig rajta kapnak, valld be töredelmesen és kérj elnézést, továbbá ígérd meg, hogy felhagysz ezen tevékenységgel és játssz bátran tovább - egyéb következmények nélkül."
2004-2011: "Azonnali kizárás az aktuális ligából az aktuális platformon, esetenként maximum 2 évre."
2012-2016: "Automatikus kiközösítés és minden koreai rendezvényről való kollektív, instant kitiltás."
2017-20xx: 7 év börtön.Kultúrák közötti különbségek...
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
expander
senior tag
#freemat1 2ev mulva
-
-
Xero
nagyúr
válasz NagyZ01 #60976 üzenetére
De akkor is röhej, hogy match fixing örökös tiltás, csalás meg 2 év, legyen az bármilyen szervezetnél. Röhej.
Oke amit Steelék csináltak gáz volt, de 1 max 2 év bőven elegendő lett volna. Swag-et kifejezetten sajnálom, mert nagyon kölyök volt még és nagyon nagy tehetség.
-
szebe
addikt
moE bundázott is? Én csak arról tudok, hogy ESEA-n "kipróbálta" a csalást, és aljas módon csőbe lett húzva (/irony)
Ezek amúgy teljesen következetlen, össze-vissza büntetések. Bunda örökös tiltás, VAC örökös tiltás, ESEA/ESL 2 év...
Profi sportolóknál akit elkapnak doppinggal (mert mindenki tolja, csak nem mindenki bukik), először ott is 2 év, aztán súlyosbodik.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
edgR
őstag
Nem, utóbbi. De mennyi hitele van annak, aki ESEA bant kapott, majd nagy pénzdíjas CSGO versenyen/eseményen "szakért"? Vagy akit bundáért eltiltottak mindenféle Valve eseményről, majd a közösség nyomása miatt kommentátorként visszatérhet?
Arra próbáltam rávilágítani, amit írtál is, hogy sem a cheaterekkel, sem a bundázókkal szemben nincs következetes, egységes bánásmód.
Ugyanez vonatkozik a scam szóbeszédekben megjelenő, vagy egyéb csalásokba keveredett arcokra is: Tmartn, ProSyndicate, JoshOG, PhantomL0rd, stb. Valakit azonnal bannoltak, valamelyikük még most is streamel. -
had423
aktív tag
válasz gtamate2 #60973 üzenetére
Ha a cs közösségről beszélünk, akkor mit vársz olyanoktól akik szétmemélik a smithzet (kicsit jogosan), de úgy hogy 2 héten keresztül minden második poszt a redditen az hogy "yo les noobs", aztán amikor egy kommentátor megy rá, akkor csontig oltják. De kb ugyanazok az emberek, akik upvotolták anno ezeket.
-
MarioAna
senior tag
Jó csak éppen DazeD ingame tudása felér egy top IGL-el nemzetközi szinten és kommentárként is hasznos dolgokat mond...más kérdés, hogy a stílusa nem a legjobb csapatszinten mert elküld a faszba a legkisebb hiba esetén is . Míg m0e egy szánalmasan rossz játékos aki mellesleg egy 12 éves orosz kölyök szintjén toxic és mellette még bizonyítottan hülye is (gambling scandal) és a körülötte lévők által lett felhúzva egy jobb szintre (vagy felcsalta magát ahogy előbb említették ). A kettőt ne hasonlítsuk már össze, mert tényleg annyi közös van bennük, hogy kommentárkodnak ban után.
[ Szerkesztve ]
-
oliwwer
aktív tag
+1
-
lemusz
addikt
+2
-
kuLi_
tag
= 3
amidoinitrite?
[ Szerkesztve ]
Ez itt a reklám helye.
-
-
szebe
addikt
Ezért kéne egy egységes, következetes szabályzat erre, mert ez így nem jó. Csalókra, bundázókra, scammerekre, streamerekre, mindenkire. Már nagyon rég forog annyi pénz a bizniszben, hogy ne csak ad-hoc jelleggel, össze-vissza bannolgassanak embereket.
(#60989) Sztrego
Lenovo kupán döntőt játszó játékosról is hallani pletykákat, hogy nem vet meg külső segítséget, innentől kezdve..."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
GabN73
addikt
-
Lmh
őstag
válasz GabN73 #60992 üzenetére
Nagy számok törvénye :-) Én ezt csak úgy hívom.
Hogy repül az idő..ezt két éve löttem xDSteam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
KERKO
csendes tag
És Balozera is követi mat1-t, vajon kiről fog még kiderülni, hogy csal?
https://www.facebook.com/balozeraGOD
https://steamcommunity.com/id/officialbalozera
-
had423
aktív tag
kek
Egyébként az update óta nem tudom elindítani valamiért a játékot. Mármint elindul, csak a menüben már a kurzort alig tudom mozgatni. Annyira laggol minden, hogy kb 2 perc kell ahhoz, hogy feladatkezelővel be tudjam zárni a csgot.
Nincs valami jó gépem, olyan 100-120 fps-el viszi a mapokat, de eddig nem volt ilyen bajom. Rocket League-be nem is csinál ilyeneket most se. Valahol olvastam, hogy a hyperthreading megoldhat egy hasonló problémát, de az én CPU-m sajna nem tud ilyet (g3240).
Valami tipp esetleg? -
szebe
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Politika
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest