Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
ajjaj...közeledek......beletelt 20 percbe mire az sms-guard auth app-ujjlenyomat, íriszvizsgálat, megint sms, visszaigazoló email, másik visszaigazoló email, másodlagos email cím jelszóváltoztatása majd steam app segítségével beléptem a steambe szörnyű
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
válasz Thaddius #60603 üzenetére
Ki lehet kapcsolni ezt a sok szart amúgy?
Hogy semmi authot ne kérjen, max emailben?
Kicsit túlzásnak érzem egy 900ft-ért vásárolt játékért ennyi cécót...
Kiidegel ez a sok biztonsági macera manapság. Pláne, hogy ráeröltetik az emberre.
Engem NEM ÉRDEKEL ha ellopják. Bár sosem fogják. Sosem lopták el semmimet akkor sem amikor csak sima emailes-jelszavas belépés volt.[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Redneck
nagyúr
Kikapcsolhatod, ha nem akarsz tradelni, akkor maradhatsz e-mail hitelesítésnél.
Én mit szóljak? Anno évekig nem volt Windows Phone app, Androidos/IOS-es kütyüm pedig nem volt. Virtuális Androdios téma sem egy akkora frankó dolog...[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
vzsryl
nagyúr
válasz Redneck #60600 üzenetére
Legalább 2 évig semmi bajom nem volt a játék hangjával, maximum a vertikális hangok megkülönböztetése okozott problémát, de az még mindig fos szvsz. De amióta elkezdték foltozgatni, azóta kb. minden meccsen van legalább egy olyan hiba, ami miatt embert/kört vesztünk... Ez így nagyon gáz, de már megszoktam a CS:GO-tól az orbitális hibákat. Azt érzem, hogy hiába próbálkoznak, egyszerűen béna "szakemberek" dolgoznak a játék finomításán.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Redneck
nagyúr
válasz vzsryl #60607 üzenetére
Ezek szerint nem csak én látok fantomokat. Anno 1.6 és Source idején nem éreztem ennyire gáznak.
A kedvencem a fantom trappolás. Ahogy írtam, nem egy meccsen volt, hogy teljesen más irányból jött a hang, mint ahonnan a hang forrása. Mindenkinél. Pontosan leírtad, körök és meccsek mennek el ilyen szituációkon. Mindenkinek más konfigja van, mégis mindenki ugyanazt haluzza? Érdekes.oliwwer:
Ettől megnyugodtam, csak ez hiányzott a skillemhez.Szerk:
Persze a játékintelligencia sok ilyen hibán segít túljutni. Aki tudja hogy az adott helyzetben mire számíthat, van hogy nem oda tart ahova a bugos hang indokolt lenne. Nem egyszer ilyenkor hangzik el a "pedig nem onnan hallottam" mondat, többek szájából.[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz Redneck #60608 üzenetére
Két folyamatosan visszatérő, egyértelmű bug szokott lenni minden meccsen. Ezek közül egyik sem fordult elő 2-3 évig, tehát komolyabb hibát nem tapasztaltam a játék hangjával kapcsolatban anno.
Egyik hiba, hogy teljesen más irányból halljuk páran az ellenfél trappolását vagy lövését, mint ahol valójában van. Néha csak 1-2 ember hallja rossz irányból, néha az egész csapat, változó.
A másik probléma, ami talán kevésbé zavaró, de minden esetben kör végéig tart (és NEM, NEM tettem le tálcára!!!444négy!), hogy pl. mirage-on állok A lerakón, és úgy hallom a B lerakó lövéseit, mintha konkrétan mellettem, pár cm-re történne a dolog, így néha elfordulok, és ha valaki bejön pl. rámpán, akkor oldalba lő... Aztán következő körben semmi probléma, és általában azon a meccsen már nem is tér vissza.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
expander
senior tag
ha mar a hang temanal jarunk, valaki mutathatna egy kitapasztalt, jo EQ beallitast a jatekhoz
-
Tewe013
őstag
Tavalyi vs. idei top 20 player.
-
őstag
válasz Tewe013 #60626 üzenetére
A favelaszökevény méltatlan erre a helyre , egy nyilvánvaló csaló , a volvo meg mostmár nem akar beégni vele azokután hogy hagyta majort nyerni , és még egy mirage vandalism is kijutott neki
Azt tudja valaki hogy a G2 ex-Titan SmithZz -ről miért nem hallani semmit soha?http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Tewe013
őstag
válasz DrTechnoid #60628 üzenetére
-
GabN73
addikt
válasz DrTechnoid #60628 üzenetére
Mit szeretnél hallani róla? Én csak a búlvárt tudom, hogy már nincs Nikivel
-
Lmh
őstag
Jól látom, hogy megreformálták a config fájlt is? Megint szép tördelt, átlátható, de nincs sima config.cfg fájl...helyette van egy csomó másik
Márpedig én belehalok, ha egyenként kell megint mindent beállítgatnom.
hogy tudom most a korábbról lementett config.cfg-met élesíteni?
kitöröljem azt a config_defaultot és bemásoljam az sajátomat?[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
válasz Tewe013 #60639 üzenetére
Most speciel tegnap óta azért vagyok ideges, mert rácuppantam nullperctől kezdve erre az új láda droppra, itt voltam amikor még 20 euróért ment, másfél napja hogy a babám nem láttam, másfél napja erdőt-mezőt-casuelt-dm-et bejártam, de Gabenbá sz*rik ebbe bele, kiszúrja a szemem egy chroma2-vel. Ja, nem mellesleg meg másfél hete betegen vagyok, de hogy megnyugtassalak, elkezdtem szedni vérnyomáscsökkentőt is, úgyhogy remélhetőleg kevesebbszer fogja ez a játék felb*szni az agyvizem.
-
Redneck
nagyúr
válasz lemusz #60640 üzenetére
Nem biztos hogy magas vérnyomás mellett jót tesz neked ennyi izgalom. Pláne ha ennyire a szívedre veszed ezt a játékot. Persz ez az én véleményem.
Szerk:
A drop amúgy nem random? Egyébként vicces, én mindig akkor kaptam a legdrágább droppokat mikor nem érdekelt hogy dob-e valamit.[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
válasz Redneck #60641 üzenetére
Mindig is magas volt, öröklött a dolog. Emlékszem már 8.os koromban is olyan 140 körül volt, azt a védőnő vagy ki, aki mérte annyira beparázott, olyan ideges lett, hogy már majdnem a mentőt akarta hívni, hogy úristen meg minden, körbe álltak a tanárok, úgy néztek rám, mint valami földönkívülire, azt ettől az egész szituációtól csak még magasabbra szökhetett az érték, ideges lettem én is, holott előtte nem voltam, azt végül eleredt az orrom vére.
-
vzsryl
nagyúr
válasz lemusz #60643 üzenetére
Ha a 140-től beparáztak, akkor elég retardáltak, mert az még abszolút nem veszélyes. 180-200-tól kezd buli lenni a dolog...
Amúgy ha megnyugtat, akkor elárulom, hogy nekem több account mellett is néha 1-2 hónap kell az új láda drophoz.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
lemusz
addikt
Stranger Things 2
virsli: Lehet a védőnőnek kellett volna már akkor is bogyót szedni rá, vagy csak olyan halvérűek voltak az osztálytársaim, hogy a 140 is kiugró érték volt. Most, felnőttként 190-et kopogtattam alulról egy párszor, de még csak azt se mondhatnám, hogy megéreztem volna, vagy rosszul lettem volna, míg másokat ilyen értékkel már a mentő szirénázva visz el.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nagyon felidegesít ez a játék. Nem tudom megint hanyagoljam-e.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
szebe
addikt
válasz lemusz #60640 üzenetére
Az utolsó láda, amiből ténylegesen profitáltam is (értsd, visszahozta az operésün árát legalább), az a Phoenix volt. Utána akkor jutott az épp aktuális ládából, amikor már csak ~10-20 centekért ment a dolog. Pedig a szintlépő dropot is próbáltam ráidőzíteni, amikor csak tudtam. Első kettőnél még zavart, aztán elengedtem...
(#60648) shaddy1027
Személyes rekordom: [link](#60630) GabN73
Vajon ez összefügg azzal, hogy Nikit kitették a secret-ből?"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hálózati / IP kamera
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest