Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
laceszgamer #20952 üzenetére
Pár száz cserét lenyomtam már, hagytam tartalékot, ami kb. a 15x-öse a kezdő tőkémnek, szóval simán megtarthatom, ha akarom.
(#20953) b05co: A minimal wear megy 250-304€ között, ha épp van 1-2db a piacon. FN-ből még nem is láttam. Persze ha valami nyomi kezdő berakja, az más tészta, de ilyen előfordul sok hasonló árú cuccal, pl. múltkor a 170-180kulcsot érő Howl FN-eket pakolgatták fel sorra 300€-ért, pedig csgl-en sokkal többet kaptak volna érte...
Egyébként már ajánlottak bőven 350-400€-nyi cuccot ezért az FN blue steel-ért, cirka 2 óra alatt volt 5-6 ilyen ajánlatom...
(#20954) ZeroDK: Mivel nem ratyi skin. Crimson Web - Slaugther - Fade után a Blue Steel jön. Utána a Night, és azután a Case vagy a Stained.
Volt Crimson Karambitom, de csak FT, ami szerintem csúnya. Az MW meg kb 600kulcs... az FN-ből meg 2db létezik, azok is 3500kulcs környékén mozognak... A Slaugther tetszik, de nehéz beszerezni, FT nem érdekel. A Fade nekem túlzottan "meleg éghajlatú", és szintén drága. Stainedem volt, de a kéket jobban csípázom.A többi abszolút nem tetszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest