Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
neutraliZ eSports CS:GO csapatunkba keresünk egy MADFREGER pozíciót betöltő játékost. Szeretnénk lemenni az őszi ICL-re és ott az első 10-be végezni. Életkor és a rank nem számít. Nem fogunk levonni következtetést amíg nem láttunk játszani. További információt emailen vagy steamen tudtok szerezni. Szeretettel várunk minden jelentkezőt.
email: istvan.szabo@neutraliz-esports.eu
steam: http://steamcommunity.com/id/neutralizsp1zox/ -
vzsryl
nagyúr
Egyébként ez a topik miért nincs kiemelve? A világ legnépszerűbb FPS versenyjátéka, és ph-n is ömlenek a hsz-ok.
-
htc07
addikt
SGS3 stock füles + 400 forintos USB-s kínai C-media hangkártya. Kiröhögtök, de ez egy tényleg combos kombó.

és még telefonhoz is jó a mikrofonja (androidokon gond nélkül)
-
mijos
senior tag
Termszetesen van 5.1-es hangkartyam. Most egy Roccat Kave van de mivel megserult, masikat kell vennem. Ha mar a SS-t lehurrogtatok akkor ajanlhatnatok valamit 20k kornyeken. Lanra nem jarok de fontos, hogy jo szigetelesvlegyen es tisztan halljak. Imadom mikor a trappolast kifulelem es azt mondjak whzok
) -
pr1mzejEE
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Van közte egy-két egész jó festés. Kár, hogy ezekre a szarokra rakták őket. A bizon meg a galil fasza, a többi nem kéne.
-
rudii
tag
Sziasztok! Unom, hogy egyedül rankedezek. Aki úgy gondolja vegyen fel és hívjon játszani. Rangom nova 4 (igaz most sima kala, de úgy is felvesztem
) Szóval ha úgy érzed beférnék vegyetek fel steam: pzs_peter 
-
törölt tag
Érdekes, én egész meccs alatt látom a fegyver kinézetét, de biztos én vagyok egyedül ilyen

Mellesleg az a Siberia nem egy nagy cucc, annyiért kapsz jobbat is. Az a baj sokan azt hiszik hogy az SS a királyok királya, holott 60%-ban a márkát fizeted meg, 40% meg a minőség. Sokak panaszkodnak rá, headset téren. -
mijos
senior tag
Mennyit tudtok szenvedni skinekkel, el se hiszem
akar a gyerekek. Ha jatszol mire figyelsz? Altalaban a kornyezetre, celketesztre, minimapra, kommunikaciora es egyeb infora. Persze csak ha komolyan jatszol. Mikor van idod a skined bamulasara? Altaban addig amig nem indul a kor vagy mar vege.Mellesleg: Siberia V2 kozul melyik verziot vegyem?
-
maathe
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Ezek csak a Cache-en játszott meccsek alatt esett ládából nyithatók. Szóval a ládából mindig az aktuális meccs pályájához tartozó kollekció nyitható.
-
Coccolino_O
őstag
Ha jól olvastam, lesz megint souvernir láda. És ezek eshetnek belőle: [link].
-
BigBlue69
őstag
Mist. Ninja Defuse. He-He.

-
pr1mzejEE
addikt
[link] Hatalmas

-
Éjjel bent hagyom a 2 notit párszor a héten idle szerveren, kiesik ami jár, asszonynak van egy gyűjtögetős accja, utána jön az.
HLDS mail listen fent vagyok, ha CSGO update van riaszt, aztán lesem van-e új láda, akkor megint megy be idle-re.
Most van kb. 25 euró értékű skinem, ami még egy pöcegödörből kiásott asimow-ra se lenne elég.
Asszonynak vettem eddig. 20 euró értékű skint még, meg kb. 30-40et csesztem el ládanyitásra régebben.
Összesen saját pénzből 5 eurót töltöttem a walletra amikor még indult ez az egész, azóta ilyenekre semmit se.
Cserélgetni/fogadni nem szoktam, időm sincs rá, meg a barmokhoz idegrendszerem sem. -
htc07
addikt
Hogy az francba csináltok ennyi pénzt ebből, én ilyen fél euronyi dropot ha összeszedek egy héten, meg néha becsúszik egy értékesebb láda ami már majdnem egy eurós.
Pedig anno tf2-ben nagyon nyomtam a szekeret, de itt valahogy nagyon nem érzem. 
Lehet azért, mert nem futnak az idlebotok?
-
lemusz
addikt
CSGO-t még saját pénzen vettem, előtte csak 1.6 volt az accountomon. Azóta 200+ játékom van (köztük elég drágák is, mint pl.: Rust, Dayz stb), 31-es steam level, minden operation, újabban már próbálom kifelé hozni az értéket, így: új egér (sensei raw) és egéralátét... mindez csgó droppokból és a velük való üzérkedésből. Még csak azt se mondhatom hogy szerencsés voltam, mert loungén se nyertem soha nagyot és kést se nyitottam egyszer sem...
-
wjbhbdux
veterán
de hiszen skinek nélkül pontatlanabbak a fegyverek, és a stattrak a legpontosabb a helyedben én rákölteném a fizetésem felét minden hónapban jó játékos módjára, mert a régi skinek elavulásával is pontatlanabbá válik a szórás és leesik az FPS ha KODIAK nem írta alá, mindíg újítani kell a készletet!!!4
-
vzsryl
nagyúr
Bug. Tegnap este visszaállt kb. fél órával később. Reggel még egyszer ránéztem a raktáramra és megvolt akkor is az asiimov.
Más: Én is kékre megyek rá, tradelve. Pár nap alatt kb. 7€ értékű skinekből szereztem az asit.😊 Kis értékű skinek-- AK BL statrak FT-- AK case FT-- AK case FT+kulcs---kisebb skinek---8kulcs---Asiumov
-
válasz
a_r_p_i
üzenetére
Majd te is kapsz ilyen csábító felkérést egy igazán kedves és barátságos honfitársunktól

A raktár nálam is kész, ráálltam a kék színre, még a lefűrészelt csövű shotiból nem találtam ennek megfelelőt, meg késhez skót vagyok, az nem lesz, max ha nyerek a lottón és részegen veszek egyet. -
a_r_p_i
csendes tag

Mostanra sikerült elérnem oda,hogy végre (szinte) teljes mértékben elégedett legyek a raktárammal,nincs minden fegyverre skin,viszont amiket használok arra van és olyan amiket a legjobban szeretek

-
ch003067
addikt
Most nézem, hogy mikor csinálták meg ezt az átmenetet, amikor egyik közeli emberről váltasz át egy másikba, mikor már meghaltál ? Nagyon tetszik
Lehet hogy volt eddig is, csak én nem vettem észre, de jó ötlet 
-
wjbhbdux
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
Itt pár nap alatt meg tudod oldani a tiltás feloldását: https://store.steampowered.com/account/verifycards
-
vzsryl
nagyúr
Srácok, ezt nem értem.
Adtam kulcsokat egy m4 asiimovért. 2órán keresztül élveztem az asit, de most tradelni akarok, és megint nálam vannak a kulcsok, de az asi nem.
Mi ez? -
Mate
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Elvileg tilt.
-
maximilian4
addikt
Ha új bankkártyát adok hozzá a steam-hez, akkor megint 15 napig nem tudok tradelni vagy engedi utána?
-
Mate
nagyúr
Nektek mekkora az asztalotok?

-
bododani
senior tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Juuuujjj

-
Vismajor01
addikt
Ezt most találtam

Valakinek jó napja volt..
[link] -
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
Na amint aktuális rád írok akkor. Mind a kettő bolti kalibrált, de csináltam itthon is kalibrációt, tehát van két profil.
Még kicsit várok hátha jön a 24-es 4K-ból ilyen design, ha nem akkor ami van. -
PAtr0n
addikt
Na akkor itt a másik láma kérdés. Miért jobb alacsonyabb dpi-vel használni az egeret?
Komolyan érdekel, mert nem tartom magamat bénának, de szerintem a nekem megfelelő érzékenység beállítást még ennyi év után se találtam meg. 
Van egy SS Kinzu V2-esem meg egy Logi G100s, röhögjetek ki, de a Kinzuval szarabb vagyok mint a G100-al. lehet a fogása számít ennyit.
-
törölt tag
-
Xero
nagyúr
válasz
üzenetére
Használtál már értelmes paneles és értelmes elektronikás monitort?
Igaz én sokat foglalkoztam DTP-vel egyetem mellett anno és így ráállt a szemem, de nem tudom elviselni azt a színteret és katyvasz megjelenítést, amit a TN-ek produkálnak.Általános felhasználásra, amiben van casual gaming is szerintem egy jobb IPS sokkal jobb választás. Minek szívatod magadat minden más folyamat közben?
Ugyan itt lassan lesz két eladó U2414H. Aztán megnézem dual 4K-n milyen a CS.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Xero
nagyúr
válasz
üzenetére
Őőő nem. Ott indul a jó monitor, hogy jó panel. Na most a legtöbb "gamer" monitort bazári TN panellel szerelik. Ha valóban jó monitor kell, de játékra, akkor van kiváló Eizo VA panellel 120Hz környékén. Ott a panel, az elektronika és a válaszidő is rendben ezekből kifolyólag. Ráadásnak normális színeket látsz és nem torzul a kép.
Én maradok IPS 75Hz-en. Inkább legyen kisebb a frissítés, de ne torzuljanak a színek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#17610) ZeroDK: Azt pedig már valamelyik tesztből linkeltem, hogy a valós válaszideje ezeknek a BenQ csodáknak gaming módban van ott, ahol a sima, mezítlábas Dell U2414H-mnak van.
-
bolcsodal
addikt
-
-
törölt tag
Most én vagyok a paraszt? Volt szerencsém kipróbálni egy BenQ XL2411T monitort, ami 144Hz, és 1ms válaszidővel rendelkezik, ég és föld a különbség a 60Hz-hez képest.
Nekem egyből feltűnt a különbség, de akkor biztos az emberek is parasztok, akik ezt állítják hogy sokkal jobb, de nyilván egy Silver 3-as emberke, nem lesz tőle Sherif, csodát ne várj, de eléggé észre lehet venni a különbséget.
-
bododani
senior tag
Kicsit fura akkor hogy a 2000-res években crt kockamonitorokkal is voltak ugyan olyan profik mint most, pl. kodiak.

De miben más egy 120Hz-es monitor? Ezt látni kell? Mert nemtudom most folyamatosabban elképzelni a játékot 75Hz-es monitoron 120fps-el. Bocsi de jelenleg még nem hiszek benne, persze ha lenne egy ilyen monitorom akkor tapasztaltabb lennék azért is kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1