Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Gondolom +/- kell a szabályzáshoz, de nem vagyok egy elektro zseni!

éN79:Felszerelése tényleg brutál, haveromnál már úgy hajlott az alaplap, hogy féltem mikor reccsen!!
Aztán nem is sikerült rányomni teljesen, csak kettő bigyóját... Tart így is rendesen, sajna időnk nem volt kiszedni a lapot. Hűteni így is jól hűt azért, érezni nem lehet a különbséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Montech King 65 Pro BONTATLAN!!
- be quiet! Dark Power 12 750W 80+ TITANIUM - FirstShop garancia 2032.12.05.
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
Üzleti előfizetők hirdetései
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Aztán nem is sikerült rányomni teljesen, csak kettő bigyóját... Tart így is rendesen, sajna időnk nem volt kiszedni a lapot. Hűteni így is jól hűt azért, érezni nem lehet a különbséget!