- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
varga911
senior tag
Szóval most kicsit változtattam a felálláson, újrapasztáztam AS5-el, és megfordítottam, illetve a hátlapra vágtam egy ventihelyet, ide került egy 12-cm es Glacialtech Silentblade, ami befúj utána 1cm hely, a hyper tx hűtője, és a másik oldalára a coolernek gumival felműtöttem valahogy mégegy 12 centis Silentblade-et. Így alapfeszen, visszavéve 2800MHz-re orthos small fft alatt 61 °C körül fluktuál, néha 62, néha 60. Egy fekvő faházban van a gépem, eddig 2 venti fújta egy ''légcsatornán'' át a gépet, egyik be, egyik ki, így most oldalt és hátul be, és jobb oldalt ki. Már elfogadhatóbbak a hőfokok, de még mindig elmaradnak az itt olvasottaktól.
Vagy lehet hogy csak jól mér a lapon a szenzor?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chieftec ELEMENT 600W 85+ Bronz minősítésű tápegység
- LIAN LI Galahad II Trinity SL-INF 360mm fekete
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest