- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
varga911 #320 üzenetére
Szenzor hiba is lehet, de amit leírtál a hűtési rendszeredről, hááát... elég siralmas a kialakítása.
Ilyen 60 körül nekem is volt az E6300@2.8G terhelve: Ház elején 12-es venti 5 volton, hátulján egy 9-es 5 volton és az oldalán egy 8-as 5volton.
A cpu cooler 70%-on.
(bár nekem itt már nem alapfeszen ment a proci) -
Ace Ventura
addikt
válasz
varga911 #320 üzenetére
Nem az igazi a házad szellőzése, és a fa is elég rendesen szigetel.
Egy sima ATX házikóban, ahol kavar mondjuk 2 db 12 centis venti(1 fúj be elől,és 1 szív ki hátul)szerintem más lenne.Nem azt mondom, hogy 30 fok lenne, de szerintem ezt a 60 fokot max tuninggal is tartaná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 500 watt félmoduláris táp
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest