Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr0bi
senior tag
Valaki megtudná esetleg mondani mennyire gázos ha a cpu fan csatlakozó helyett ( 4 tűs) valamelyik cha_fanról hajtanám meg a szerkezetet? Mivel én sem tudom szoftveresen beszabályozni a fordulatot sok választásom nincs, ha cpufanról megy 1900 állandóval, viszont most kipróbáltam a barkács módszert így 5V-al meghajtva 1060 körül forog, csak ez nem tudom mennyire nyerő ötlet bár amit látok eredményt az tetszik : így is tudja tartani azt a hömérsékletet amit full fordulaton produkált ( semmi nincs húzva , inteles asus p5k lap, e6750 core2)
Aki esetleg tudna segíteni a választásban megköszönöm, költeni uj ventire nem nagyon szeretnék ha lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Bluetooth hangszórók
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- Thermaltake Ceres 330 TG white+ Lian Li szeretetcsomag egyben!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Chieftec Elox Midi ATX ház (AS-01B-OP)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest