- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
ProEvoFan #2123 üzenetére
Ez bőven jó. Ezt mondtam pü is, de itt talán többeknek segít.
Ha a többi ventit is akarod, akkor meg ez. De a Vörös Toronyban olcsóbb is lehet, most csak a termékek miatt linkeltem.
Dr.Én: Azért, mert valamit qrwára elb@szt@k. Nagyon kilóg a lóláb, amikor azt mondják, hogy azért vették ki a hűtésszabályozást, mert némelyik hűtő gyenge hatásfoka miatt tönkrementek a lapok. Hát akkor csináljanak egy támogatott/nem ajánlott listát, de ne parasztvakítsák a népet!
Egyedül az MSI lapok szabályoznak szépen mindent (nekem is abba került anno a TX2, és még le is állt, ha nem volt szükség aktív hűtésre), na de azok meg minden másban szarok!
A mostani lapom mindent szépen szabályoz, kivéve a nem PWM-es hűtőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- SzoftverPremium.hu
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest