Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• willike71

tag

válasz giigz #3870 üzenetére

De szép is lenne, ha ABS nélkül rövidebb féktávot lehetne venni, vagy TC-vel lasssabban lehetne kigyorsítani... De nem így van sajnos. :(

Pedig kb. ezzel lehetne biztosítani azt, ami a versenyzés lényege lenne, minél "szimuláltabb" környezetet vállalsz be, annál jobb köridők elérésére lennél képes. Így mindenki szépen lassan áttérne a full assist off-ra, ahol ugye sokkal több a hibalehetőség.
    De nem ez a fő gond, hanem a billentyűzet, gamepad és nem neves kormányokra kapott rásegítés a program által. Akárhogy is nézzük ez nem igazán egységes, hiszen hiába van egy DFGT-m, ha billentyűzettel vagy egy már elavult kormánnyal játszó társam 1-2 mp.-et ver rám kvalifikáción. :F

Ratam egyébként tehetség és ez semmiképp nem vitás, mert segítség így vagy rásegítés úgy, billentyűzettel ennyire profin és fair módon menni tiszteletet érdemel, főleg, ha belegondolunk, egy kör alatt hányszor nyomja le a billentyűzet gombjait összesen, mert ugye úgy kell neki pötyögtetni, mintha vibrátort tartana a billentyűzeten. :R

Az assist off ligát mindig is erőltettem gocompete-en belül, sajnos be kell látni, nem ilyen népes tábor versenyezne, ha csak így lehetne menni. De még a mentőötletem sem aratott sikert, miszerint A liga (a legjobbak) full assist off, B liga 1-2 segítség engedélyével, C liga többel és így tovább mennének. A mostani full assist off liga lehetséges kialakulásának örülök :C , bár Cooler féktávjai és kigyorsításai elszomorítottak, mert megint van valami furcsaság, amit nehéz megmagyarázni. :F

• ratam23

aktív tag

válasz giigz #3870 üzenetére

Nincs semmilyen mod. Engem is meglepett h ilyen szép volt, de ez csak a 50%os versenytávnál jön ki így, naplemente stb.. Csak williams festését szabtam át kicsit.. A billentyűzetet meg már megszoktam csak régebben volt kormányom, már az lenne furcsa. :)

Új hozzászólás Aktív témák