- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
Igen, azt tudom. Van egy magyar oldal, akik szintén árulják VPN-esen, ott azt az infót kaptam, hogy ha bebukom, akkor visszaadják a kulcs árát. Ennek ellenére nem tudom, hogy válasszam az olcsóbb, de VPN-es kulcsot, vagy inkább a drágább, de region free-t. Sajnos a Steam-ről lekéstem... Az oldal, amit írtál, ott sajnos out of stock-ot ír a kulcsokra. Amit linkeltem az jónak tűnik még árban is, csak nem tudom, hogy az VPN-es e vagy sem. Lehet írok nekik, aztán meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Crimson Desert
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Le Mans Ultimate
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Tudományos Pandémia Klub
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- MSI MAG CORELIQUID A15 240 AIO vízhűtés (bontott dobozos, soha nem használt)
- Keychron K17 Max - ISO Magyar
- Eladó hasznalt asztali pc:ryzen 5 5600x,nvidia4060,750w premium tap,1 terra ssd,16gb ram,b550 alapla
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest