- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylaner
senior tag
válasz
Barthezz2 #2496 üzenetére
Hát elsősorban ugye az időmérőn/futamon elért helyezésed után.
Aztán a futam után lévő interjúk, és érdemes a gyakorlás/időmérők után is interjút adni.
Én mindig pozitívan nyilatkozok a csapatról, de nem vagyok nagyképű.
Mert ugye vannak olyan kérdések, hogy a csapattársad jó lesz ha elkezd aggódni a teljesítményed miatt, akkor azt válaszolom, hogy nem kell, erős pilóta. Hiába vertem el az összes futamon
Vagy, hogy év közben megkérdezik, hogy megnyerem-e a bajnokságot, akkor csak azt válaszolom, hogy csak az adott futamra koncentrálunk.
Vagy ha már jól állsz, és év közben megkérdezik, hogy érdeklődsz már nagyobb csapatok iránt akkor szerintem érdemes még azt mondani, hogy a jelenlegi csapatoddal próbálsz mimnél jobb eredményt elérni. Aztán az utolsó 4-5 futamon már mondhatod, hogy érdekelnek a nagyobb csapatok.Kanada után én így állok az ajánlatokkal: (eszem ágában sincs eligazolni
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED - Fehér
- Apple iphone 12 Pro Max 256gb olcsón
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest