Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
ALONSO11
üzenetére
jó vétel volt a proci... én is ugyanolyannal nyomom
(adatlap) szerintem kellemesen játszható sebességgel megy 1280-ban high-on... replay file-t én is írásvédetté tettem... sőt nyertem 2giga helyet, mert ugyanazzal a fájlnévvel létrehoztam egy 0 méretű írásvédett fájlt a helyére és minden király 
tegnapi boxos-csalós eset: isztambulban felcsöveltem magam a 7. rajtpozícióig... jól elkaptam a rajtot, pár kör után a második helyen voltam: előttem webber (távolodott szép lassan), mögöttem massa... massa előtt mentem ki a boxba (pár másodperc előnyöm volt) és kifelé már elém került a rohadék
pár kör alatt simán lenyomtam, kijöttek a többiek is sorban a boxba és meglepődve néztem, hogy webber-alonso-én a sorrend... valahogy "beteleportált" közénk, mást nem tudok elképzelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- JBL Charge 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(adatlap) szerintem kellemesen játszható sebességgel megy 1280-ban high-on... replay file-t én is írásvédetté tettem... sőt nyertem 2giga helyet, mert ugyanazzal a fájlnévvel létrehoztam egy 0 méretű írásvédett fájlt a helyére és minden király 
pár kör alatt simán lenyomtam, kijöttek a többiek is sorban a boxba és meglepődve néztem, hogy webber-alonso-én a sorrend... valahogy "beteleportált" közénk, mást nem tudok elképzelni...