- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityaa23
senior tag
Üdv!
Másnak is van problémája a mentéssel? Először Virginnel kezdtem a 7 éves gamét, utána mondom inkább Lotus ás új careert kezdtem. Lotussal végig is játszottam az első nagydíjat. Utána még Melbournben is mentem pár practice kört végül paddock, my f1 és kiléptem. Mikor megint játszani szeretnék újra Virginnel voltam. Na mondom mindegy újrakezdem ez csak 1 nagydíj, hipp-hopp meglesz. Shanghait tegnap csináltam meg. Utána mentem megint még pár kört spanyolba, practice-on, végül paddock, my f1, kilép. Ma elindítom, mi vár???? Shanghai practice 1!!!! Hát a Fszom ki van ezzel, kidobom a kukába komolyan mondom. Eredeti verzió természetesen, mindig online módban vagyok winfos live-al, mi lehet a baj? Remélem van megoldás, mert rituálísan felgyújtom a kukával együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16-32GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest