- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sturlung
csendes tag
Szia. Félreértés ne essék. Eszem ágában nincs a Comodo-t fikázni. A Comodo FW vagy CIS remek szoftverek. Csak jelezni akartam egy problémát. Majdnem egy hete keresem a megoldást, és a téma körül, kialakuló hosszabb fórumok mind azzal zárulnak, hogy nincs megoldás. Rengeteg tűzfal-szabályt kipróbáltam, hogy valahogy szűrjem a böngésző és a WebShield közötti forgalmat. Nem lehet. A rendszerem: Windows 7 Pro SP1 64 bit eredeti, jogtiszta + Comodo FW 5.9 + Avast AV 7(!). S minthogy az érintett programok fejlesztői is elismerik a probléma meglétét, látván, hogy nagy divat az Avast+Comodo társítás, megírtam ide. Ennyi. Egyébként részletes bugreportokat is írtam a Comodo-nak egy-két kérdés kapcsán. Tehát igazán nem valamiféle negatív elfogultság beszél belőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- SSD kibeszélő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA VI
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX A5000 HP - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest