- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
blattida #6855 üzenetére
Köszi a segítséget! Azt, hogy a böngésző mindig sandboxban fusson, hogy tudom beállítani? Mert egyszer el tudom indítani a CIS-ben, de én úgy szeretném, ha csak kattintanom kellene a tálcán a Chrome-ra és a CIS sandboxba tenné.
Most kipróbáltam, nyitottam egy új Chrome ablakot sandboxban és a CIS fő képernyőjén azt írja, hogy 0 alkalmazás fut jelenleg sandboxban. Ez miért van?
Ja és még valami, a sandboxban milyen jelentősége van a jogköröknek? Ha mondjuk csak valami részben limitált, akkor akár kárt is tehet a rendszerben? Vagy ami sandboxban van az semmit nem tehet az éles rendszerrel?Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest