Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- 
			  LOGOUT "Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

helax csendes tag Szevasztok. 
 4526-nál járok. Ui. szisztematikusan az elejétől rágom át magam a hozzászólásokon.
 És minden – még érintőlegesen is felmerült dolgot kipróbálok és ellenőrzök.
 Most a CSC-nél horgonyoztam le. A magyar fordítás nem teljes és ami megvan, az sem teljesen korrekt. Nem tudom ki foglalkozik ezzel.
 Nekiálltam. PE Explorerből nincs még 64 bites, majd a 2.0-ás lesz az.
 Resource Hacker-el az volt a gond, hogy mihelyt módosította a nyelvi dll-t, a CSC már
 nem fogadta el. Ám ha ResEditx64-el csináltam egy mentést, utána már ment Hackerrel is.
 Na mindegy, így megoldódott, megcsináltam a fordítást.
 Maradt egy probléma, amiben a segítségeteket kérem – főleg blattidáét, aki sokat fordít (is).
 332 és 333 string On és Off valamint 666-os (ördögi nem?) Feedback hiába fordítottam le
 a program nem veszi be, továbbra is, sőt ON és OFF jelenik meg a kapcsolónál és az angol
 Feedback, pedig az angol nyelvi fájl le van cserélve. Nyilván ezeket máshonnan veszi, de honnan. CSC.exe-ben nem találom.
 Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest