- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helax
csendes tag
Szevasztok.
4526-nál járok. Ui. szisztematikusan az elejétől rágom át magam a hozzászólásokon.
És minden – még érintőlegesen is felmerült dolgot kipróbálok és ellenőrzök.
Most a CSC-nél horgonyoztam le. A magyar fordítás nem teljes és ami megvan, az sem teljesen korrekt. Nem tudom ki foglalkozik ezzel.
Nekiálltam. PE Explorerből nincs még 64 bites, majd a 2.0-ás lesz az.
Resource Hacker-el az volt a gond, hogy mihelyt módosította a nyelvi dll-t, a CSC már
nem fogadta el. Ám ha ResEditx64-el csináltam egy mentést, utána már ment Hackerrel is.
Na mindegy, így megoldódott, megcsináltam a fordítást.
Maradt egy probléma, amiben a segítségeteket kérem – főleg blattidáét, aki sokat fordít (is).
332 és 333 string On és Off valamint 666-os (ördögi nem?) Feedback hiába fordítottam le
a program nem veszi be, továbbra is, sőt ON és OFF jelenik meg a kapcsolónál és az angol
Feedback, pedig az angol nyelvi fájl le van cserélve. Nyilván ezeket máshonnan veszi, de honnan. CSC.exe-ben nem találom.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Star Trek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest