- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
CSC esetében nem használunk külső eszközt, a nyers nyelvi fájlokat fordítjuk, amiket a comodosok raknak bele a telepítőbe.
Éppen ezért nem tudom, hogy működne az én fordításom szerint.
Majd, ha végre bekerül a fordítás a telepítőbe, valamint megkapjuk az 3.1-es nyelvi fájlját, akkor tovább lehet lépni, ez a hivatalos út, én nem vagyok hajlandó ennyit szórakozni vele, már csak azért sem, mert egyrészt nincs annyi időm,másrészt, mást is fordítok, harmadrészt pedig, nem fizetnek érte.Ha nekik ennyire nem fontos, akkor nekem sem az...
-
blattida
nagyúr
Szia!
Én csinálom a CSC fordítását is, de az teljesen másképp megy, mint a CIS esetében, mivel máshogy kezeli a két program a nyelvi fájlokat, más csapat intézi ezeket a cégen belül, a telepítőben lévő magyar nyelvi fájlokat (amik még a kettes verzióhoz készültek) több, mint egy éve nem frissítették, én ugyan a hármas valamelyik béta verziójának megcsináltam a fordítását, de azzal sem történt semmi.
Jelenleg mi, a fordítók arra várunk, hogy elérhetővé tegyék a friss angol nyelvi fájlokat, de ez még nem történt meg.
A magam részéről már annyira nem is erőltetem ezt, mivel ők maguk sem törekednek a fájlok frissítésére, aktualizálására...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- 3D nyomtatás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- OpenWRT topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest