- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
CSC esetében nem használunk külső eszközt, a nyers nyelvi fájlokat fordítjuk, amiket a comodosok raknak bele a telepítőbe.
Éppen ezért nem tudom, hogy működne az én fordításom szerint.
Majd, ha végre bekerül a fordítás a telepítőbe, valamint megkapjuk az 3.1-es nyelvi fájlját, akkor tovább lehet lépni, ez a hivatalos út, én nem vagyok hajlandó ennyit szórakozni vele, már csak azért sem, mert egyrészt nincs annyi időm,másrészt, mást is fordítok, harmadrészt pedig, nem fizetnek érte.Ha nekik ennyire nem fontos, akkor nekem sem az...
-
blattida
nagyúr
Szia!
Én csinálom a CSC fordítását is, de az teljesen másképp megy, mint a CIS esetében, mivel máshogy kezeli a két program a nyelvi fájlokat, más csapat intézi ezeket a cégen belül, a telepítőben lévő magyar nyelvi fájlokat (amik még a kettes verzióhoz készültek) több, mint egy éve nem frissítették, én ugyan a hármas valamelyik béta verziójának megcsináltam a fordítását, de azzal sem történt semmi.
Jelenleg mi, a fordítók arra várunk, hogy elérhetővé tegyék a friss angol nyelvi fájlokat, de ez még nem történt meg.
A magam részéről már annyira nem is erőltetem ezt, mivel ők maguk sem törekednek a fájlok frissítésére, aktualizálására...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Filmvilág
- Medence topik
- OpenWRT topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest