Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Nálam is a telepítést követő újraindulásnál volt gond. 3-4 perc várakozás után elmentem kávét főzni, mire visszajöttem már ment...
Most épp frissül (lassú a netem 1 Mbit), kíváncsi leszek, hogy az ezt követő restart-kor is kimehetek-e egy cigire mire elindul... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fire.
UI: Virtuális gépen W7 x64 alatt lett telepítve és a teszt kedvéért az egész csomag, amúgy csak a FW részét szoktam használni a CIS-nek. Kíváncsi leszek, hogy a saját kódomat, amit a 4-es kártevőnek azonosított, azt most minek nézi, illetve a már sokadszor false-ként elküldött XP telepítőben megint talál-e kártevőt (eredeti XP telepítőlemez)...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most épp frissül (lassú a netem 1 Mbit), kíváncsi leszek, hogy az ezt követő restart-kor is kimehetek-e egy cigire mire elindul... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)