- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edween
őstag
válasz
Badman 4ever #2297 üzenetére
NOD32 azonnal karanténba vágta, mondván, hogy trójai vírus.
Amíg letöltöd, lőd ki a nodot, nem fertőzött a fájl.
-
Badman 4ever
őstag
Igen közbe erre is rájöttem, csak az előző változatokban nem volt gyárilag magyar nyelv, úgyhogy meg se néztem ott. Viszont a Leak Testet megpróbáltam letölteni az általad linkelt címről, de a NOD32 azonnal karanténba vágta, mondván, hogy trójai vírus.
-
Edween
őstag
-
L7wy
őstag
válasz
blattida #2293 üzenetére
Mint látható az 1. képen ott a riasztás, ok-oltam, és akkor néztem meg h mi van sandboxban és üres volt... de mindegy most már ismét Avira van fent mert más dolgokat is hiányolok még Comodoból, amihez időre van szükségük. Remélem a 4.1 kap új GUI-t és javul még itt ott
-
Edween
őstag
válasz
Badman 4ever #2287 üzenetére
Ami benne van alapból azzal használom, több.. - beállítások - nyelv menü alatt megtalálod.
-
buhera73
csendes tag
Ha a clt.exe fájlt korlátozott hozzáféréssel futtatom (ha jól emlékszem, ezt a 3-as verziónál nem kellett beállítani), akkor is csak 310/340 az eredmény. Nálam ezek nem jók: ExplorerAsParent, DDE, Coat. A konfiguráció proaktív, a tűzfal és a Defense+ biztonságos módban vannak.
-
Arki
tag
válasz
Badman 4ever #2287 üzenetére
http://comodo.freegamespalace.org/hungarian_2010_mar_04.rar vagy fentebb blattida egyik variácója.
Ki kell tömöríteni a *.lang fájlokat a CIS "translations" mappájába (írd felül a korábbi fájlokat). A Hungarian by community nyelv kiválasztása után OK a nyelv váltására, majd CIS kikapcsolása, újbóli betöltése. -
joci761
tag
Mikor futtatom a vírusellenőrzést, a feladatkezelőben a CPU használat 100%-ra ugrik. No ez mitől lehet?És itt paff......
-
Matthewus
őstag
Újratelepítettem, de még mindig csak 320/340 lett, a DDE és a Coat teszt nem lett jó, pedig tiszta telepítés, és a konfigurációt átállítottam proaktívra. A 3-as alatt pedig megvolt a 340/340 ennyi beállítással.
-
Edween
őstag
megjött a hírlevél a végleges cis 4 tölthető, Comodo Internet Security 4.0
-
Arki
tag
Háát.. nem tudom a súgóját néztétek-e már..
omg, wth is this releaser ~ ó atyám, mi a franc ez a kiadás.. -
BigManus
addikt
Nekem a leaktest 170/340
Érdekes, hogy proaktive security a defense pedig paranoid módban van.
Nem kérdezett rá, csak a clt exe indítására... -
Matthewus
őstag
Nekem is Proaktívon van a konfiguráció, úgyhogy passzolom, hogy miért csak 150 pont lett.
-
Edween
őstag
Nálam ami változott az eredeti beállításhoz képest, hogy proactive-ra van állítva a konfiguráció.
-
BigManus
addikt
Adnátok egy linket a clt-hez?
Köszi! -
Arki
tag
Hát.. ez a homokozó.. még gagyi -.- Mi a ráknak adták ki ilyen korán.. no mind1.
Mat: WinRar meg IE8 nincs megbízhatóak között? Ne már... ez ciki.
-
Matthewus
őstag
Nekem 150/340 lett a négyessel, a hármassal megvolt a 340/340.
Jó lesz ez a négyes verzió. A Sandboxba gondolom azért tesz be sok programot, mert a Defense+ rész megbízható kiadók alapján dolgozik, ha ott nincs benn a kiadó, akkor puff be a Sandboxba. Csak ugye lehetetlen minden kiadót összegyűjteni. /Nekem is betette pl. a Subtitle Workshop-ot meg az MPCHC-t./ -
Rönó
tag
válasz
blattida #2255 üzenetére
Sziasztok!
Feltettem a 4-es comodot, de le is szedtem mert a leaktest-en csúnyán megbukott!!!! (40/340)
Sőt az előtte lévő 3.14 -es legutolsó változata sem volt tuti mert csak 330/340 volt az eredmény. A 3.13-as valamelyik változata tudta a tuti 340/340-es erednényt.
Vagy csak én vagyok bamba és a konfigurálásnál csesztem el valamit?
Üdv: Tóth Attila -
L7wy
őstag
Nos úgy vagyok vele h érdekes ez az új IS, tetszik is nagyon, de van rajta még mit csiszolni, engem pl rettentően zavar az összevissza kuszált GUI ezt gondolom a 4.1ben javítsák végre. Az automata sandbox tetszett nagyon, de az is még fejlesztésre szorul... hagyhatták volna még bétában comodoék. Szerintem jó kis IS-t kapunk úgy június felé, addigra gondolom kicsiszolják.
-
Arki
tag
A "MB" szövegeket (meg másodpercet is pár helyen) a készítők vágták le egy utolsó nyelvi fájl frissítésnél - nemtom' miért volt jó ez nekik...
-
polonic
félisten
Kicsit nézd már meg jobban, hogy miként vannak a dolgok.
Amikor letöltöttem, egy 2 megás fájl jött le. Aztán azt elindítva letöltődtek a telepítéshez szükséges fájlok, feltelepült. Tehát, ha 32 bites a rendszer, akkor azok jönnek le, ha 64, akkor azok. Így telepítettem 64 bites rendszerre.A letöltésnél van egy release notes [link]. Ebben is írja, hogy új, web alapú telepítő. A negyedik bekezdés.
(#2243) vv5204
Nekem egyszer sem szólt a total commander miatt. Lehet azért nem tetszik neki, mert a portable verziót használod.
-
ludla
őstag
Sziasztok! Ma telepítettem a Comodo System-Cleaner és a frissítésnél már felajánlotta a magyar nyelvet. Az lenne a kérdésem a Firewall is tartalmazza a magyar nyelvi fájlt már? A security be látom még nem tették bele a nyelvi fájlt.
-
RBJ
addikt
a hivatalos oldalon miért nincs kint a végleges comodo 4 64 bites verzio?
-
W666W
tag
..Én erre tudok gondolni, hogy nem minden felhasználó részére van engedélyezve azt azért írja, hogy magyobb jogosultság kell neki..
Sztem próbálj a TC jogosuétságain állítani..
Pl rendszergazda jogokat adj a proginak vagy valami ilyesmi és akkor hátha megszünik a gondod.. -
vv5204
senior tag
Más.
Az egy dolog, hogy a D+ a Total Commander-t kártevőnek észleli, az viszont
sokkal bosszantóbb, hogy nem tudom bepipálni a "mindig megbízom"-ot, mivel
szürke! De ilyet! Tehát minden egyes megnyitáskor az arcomba csapja, hogy
kártevő.
És ezt még lehet fokozni! Jó mondom elég lesz ebből és Kikapcsoltra állítottam
a D+-t. Ennek ellenére ugyanúgy feldobja a pop-up-ot!
Még kikapcsolni sem lehet? Ez ám a LOL! -
vv5204
senior tag
Azóta sok víz lefolyt a Dunán, lehet már rájöttél, hol a baki, de a lényeg
az, hogy .742-es build-re húztam rá a nyelvi fájlokat amiket belinkeltél és
úgy nézett ki a GUI, mint a 3x-ben.
Aztán blattida is linkelt egy nyelvi fájlt, azt ráküldve már minden rendben volt...Az még nem világos, hogy ha többen is csináljátok, miért térnek el a
GUI fordításai? -
törölt tag
Feltettem én is a 4-est. Röviden leírnátok, hogy mit veszítek ha kikapcsolom a sandbox alkalmazást? Tűzfal: egyéni házirend, Defense+: biztonságos módban van nálam, úgy érzem ez elegendő biztonság számomra.
-
blattida
nagyúr
Néhány hibajavítás és módosítás a nyelvi fájlokban.
Letöltés -
L7wy
őstag
újabb észrevétel oda nem kéne MB vagy KB vagy valami?
Fura, h ott vannak az úgymond szabályok is meg az aktív sandboxban futtatott cuccok is...
és még egy -
L7wy
őstag
Hogy lehet megtudni h jelenleg mi fut sandboxban?
-
blattida
nagyúr
Bréking nyúz!!
Jó hír a 3-as verziót használóknak: pár héten belül megszületik egy frissítés számukra, melyen keresztül frissíteni tudják majd a programot a 4-es verzióra, azaz nem lesz szükség szűz telepítésre!!
-
Arki
tag
Magyarítás igazítással itt.
Ezt fenti problémát két oldalról közelíteném meg:
1. a fájl ott van?
2. internetes probléma (gyorsítótár vagy egyéb hálózati átviteli probléma). -
o21
tag
Sziasztok!
Valaki az előző hsz-mhez mégIlletve ez van:
Azt írja: Source file not foun: C:/Comodo/comodo internet Security/cfp.exe
Verify thatthe file exists and that youcan accessit.köszi
-
buhera73
csendes tag
A 3-as verzió frissülni fog a 4-esre? Csak a tűzfalat telepítettem.
-
Arki
tag
Megvan, hogy mik a csúszások: azokat én szándékosan nem módosítottam eddig az összegzésnél. Mivel viszont kijött már a teljes verzió, ezért nyilván nem fognak több pozíciót - sokszor tették.. - módosítani, avagy egyáltalán, este igazítgatok még, hogy szebb legyen az összhatás.
-
Arki
tag
Átírtam, akinek kell: http://comodo.freegamespalace.org/cis4.hungarian.zip.
-
RBJ
addikt
most nézem ha a hivatalos oldalról akarom leszedni a 4 et akkor nincs az mint régen , hogy felajánlja , hogy 32 vagy 64 bites kell e.
-
blattida
nagyúr
válasz
bivalyolo #2220 üzenetére
Igen és igen.
riki
Tudod, sokan abban a tévhitben vannak, hogy minél több av, annál nagyobb hatékonyság...
A Dragon GUI stílusa a Comodo új stílusa,de a CIS még nem kapta meg, majd csak a 4.1-ben vagy az 5-ösben...Az advanced system care nem rossz, nyugodt szívvel használható, arra gondoltál?
-
riki
senior tag
válasz
blattida #2209 üzenetére
Ismét köszi a gyors választ. Frissült a dragon is.1.010. Érdekes, a dragonnal semmi problémája nincs a cis4-nek.Nekem nagyon tetszik a letisztult formája a telepitő kinézete. Azért a google tanulhatna tőlük! Bocs,már megint nem értek valamit. Sokan miért akarnak egy rezidens részt tartalmazó kereső mellé még egy rezidenst tartalmazó keresőt tenni? Pedig már sokszor leirtad nekik ,hogy a másik érzékeli a virus cod részletet és ezért jelez.Amugy gratula a fejlesztőknek, Tényleg ? Csak én érzem ugy ,hogy az iobit termékei kicsit parasztvakitás.Mert én még nem láttam olyan IS-t ami után ne talált volna valamit.
-
L7wy
őstag
-
bivalyolo
őstag
a bétában is lassú volt a full scan?
ami a 3-asban 20 perc volt most 35 -
Arki
tag
Mondjuk béta szekcióból nem mindenki érheti el a linket.. jó reggelt
. Link: http://comodo.freegamespalace.org/hungarian_2010_mar_03.rar
-
o21
tag
Sziasztok!
helyzet: céges laptop+NOD 32 business passworddel levédve.
3.14-es IS gond nélkül települ, a 4-esben a NOD trojant jelzett és kész. Se a honlapi internetes telepítővel, se a msi telepítővel nem lehet feltenni? a cfp.exe fájlt nem találja.
Valakinek ötlet? később lesz esetleg frissítésként a 4-es a 3.14-hez?
Előre is kösz.O
-
W666W
tag
Ez Tök JÓ
3 Változatban lehet letölteni a 4-es cuccait
Mindenki azt telepít amit akar....COMODO INERNET SECURITY INSTALLER
annyi lenne a kérdésem hogy a magyarosítása ugyanúgy müködik zip kicsomagol translate mappába bemásol a nyelvi fájlok ???
-
blattida
nagyúr
Egy gyors hibajavítás a nyelvi csomagban...katt
Az előzőt töröltem.
-
-
blattida
nagyúr
válasz
polonic #2202 üzenetére
Saját preferenciák szerint kereshetsz és csoportosíthatsz oldalakat, kérhetsz értesítéseket és mindezeket megoszthatod másokkal is...
A négyes alapbeállításai szigorúbbak, normál használat mellett nem, szükséges állítani rajta, viszont a sanboxra érdemes figyelni, mert előszeretettel rakna be legitim alkalmazásokat, de erről értesít és megakadályozhatod.
Az ie hiba is a sandbox miatt van...
-
polonic
félisten
Üdv!
Feltettem az új CIS most, hogy megjelent. Win7 x64-re telepítettem, minden összetevőt kiválasztottam telepítésnél. Mindig is érdekelt, vártam a 4-es verziót. A böngészőben mi az a hopsurf, amit feltett?
Kell valamit finomítani a beállításain telepítés után? Elolvastam egyébként az első hozzászólást, de azon túl kérdezném. Egyáltalán nem ismerem még ezt a programot, nekem nagyon új minden.Közben meg jött is egy IE hiba, ezt eddig még soha nem csinálta:
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest