Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23649) Redplee


Redplee
senior tag

Én most tegnap erre felbuzdulva csak Juggereztem, 1x nyertem vele soloban 5x 2. lettem, kb. 10 próbálkozásból (nem mindig lehet megszerezni a kör helyzete miatt). A city hallos kirakós játékkal csinálom... De aki erre azt mondja, hogy könnyű megyszerezni, elmegy a jó p. ba!

Vagy az én agyam sz*r és sz*r a memóriám, nem tom, de egyedül nem tudom megcsinálni, olyan gyorsan jönnek a képek és a számok, nem tudom megjegyezni. A játék elején mindig city hallra ugrok, és hívom a feleségem segítségnek, ő gyorsan jegyzeteli a képeket és a számokat itt mellettem én meg rohanok megkeresni a római számokat, majd amíg vissza megyek a géphez közben kiszámolja a kódot. Na ilyen "könnyű" megszerezni a Juggert :D

Tegnap éjjel 1-ig nyomtam így, akit ledaráltam, sorry, de nem mondanám, hogy olyan könnyű azért nyerni vele soloban. Ha nyílt terepre kerülsz juggal akkor annak vége van... Csak akkor könnyű ha valami épületben el tudsz bújni és kivárod a végét, különben útközben leszednek.

Első próbálkozásom elég gyenge volt, a dam tetején rohantam át, a tűzoltóság toronyból meg sniper lődözött... Én 150 méterről nem tudom már leszedni a minigunnal, annyira szétszórja.

Ő meg simán nyomja a headshotokat. Kb. 6 fejlövés HDR-rel és a jugger élete kb 80% ot megy le, és olyan lassan "szalad", hogy esélytelen.

"kevés ember van aki megtámadja egyedül" a lókakkert, minden irányból lőnek, ahol érik...

[ Szerkesztve ]

Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.