Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1194) F-ECT$ válasza Füge007 (#1193) üzenetére


F-ECT$
titán

Egy idő után azért megszoktam, de a hirtelen hősokk eléggé szar volt. A gond az, hogy én nem szeretem sem a csuklyát (néha nehezen megy alá a víz, és akkor gond van az egyenlítéssel), sem a kesztyűt (nehezebben találom meg vele pl a seggszelepet, mint puszta kézzel), így hideg vízben mindig 2 rossz közül kell döntenem :(

Ruha nélkül én max szabadtüdőzni szeretek, egyrészt a hideg, másrészt a fizikai elszigetelés miatt. Egyiptomban történt, hogy hozzáért a nyakam egy leszakadt csáphoz, amin a csalánsejtek még tudtak tüzelni, és szép vörös lett a csípés helye. A vízben észre sem vettem, csak mikor kijöttem, de rohadtul fájt vagy 1 órán át. Szóval most gondolkozok egy meleg vízbe való ruhán (a 7 mm-es kicsit meleg oda), de ha veszek is egy 2-3 mm-eset, az biztos, hogy teljes lesz, és nem shorty.

Egyiptom nekem is messze van még, de addig már sajnos nem megyek máshova. Nagyon várom már a Thistlegorm-ot, remélem lesz lehetőségem legalább 2-t merülni rajta, mert ez az egyik olyan roncs, amit már a búvárkodásom kezdete óta látni szeretnék.

Neked milyen terveid vannak még az Adrián idénre (tudom, hogy barátnős, de van már kinézve roncs/merülőhely), és hogy áll az egyiptomi túra szervezése?

[Szerkesztve]

Dive ever, work never.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.