Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz Melack #80298 üzenetére
Igen. Ok hoztak a betetlapot, intezkedni nem kellett, elismerte a felelosseget.
Csak nekem ezzel az a bajom, hogy meg ha biztositas szempontjabol nincs is ertekvesztes a karosult mazdajan, evekkel kesobb kijohet a hatrany, ha elobb kezd el rozsdasodni, mert pl sanyika fenyezett...I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
Egy keresztezodesnel lakom.
Tegnap egy no (suzukival, klasszik) nem adott elsobbseget, konkretan figyelmen kivul hagyta a tablat, talan meg gazt isbadott es telibe vert egy szabalyosan kozlekedo autot. Gyerek ult hatul. Magamban gratulaltam.szemelyinserules nem tortent..az en automtol ket meterre csinalta a hulyeseget.I humbly and respectfully decline™
-
tomcsi23
veterán
Reggelt.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Melack
veterán
Nincs 7 (óra) és már be van állva a Hungária? lol
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #80291 üzenetére
A fejem nekem is szétmegy
'zen&napszemcsi
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
CoolBoy323
nagyúr
Fu de szar ez a reggel. Szetmegy a fejem/szemem faj
Utalok ebresztore kelni meg mindig
-
MrSealRD
veterán
válasz werszomjas #80282 üzenetére
Van róla kép? Érdekelne az eredmény.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Magnum_
nagyúr
Jo reggelt.
Elaludtam.I humbly and respectfully decline™
-
Melack
veterán
Kérés: ha vki mekiben eszik menüt, és a poharakért cserébe megkérdik a nagyobb menüt, kifizetem neki a különbözetet a szürke és/vagy piros pohárért. Kivételesen ez a szett tetszik feleségemnek, és jó lenne, ha meg lenne a teljes. Köszönöm!
És reggelt! Már szerda Holnap műszaki, apósom viszi a kocsit `berénybe. Meg szerelőhöz is, ez mondjuk már jobban aggaszt.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
bandus
veterán
Ha mar mindenre van best buy helyetek, tenyleg jo, black out sotetito fuggonyt hol vennetek?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
werszomjas
addikt
Mindenki nyugodjon meg, most megrendeltem a miband 2-t, de ha megjön, lehet eladom Zsoltinak
ja és ma Winner mester olyan beépített szekrényt rittyentett nekem, hogy , profi, aki asztalos munkát szeretne csináltatni, nagyon ajánlom
bandus# én benéznék az IKEA-ba, függöny osztályon nem szoktam ugyan időzni, de kósza emlékeimben mintha láttam volna ott egész pofás darabokat, én is onnan fogok venni függönyt, majd valamikor 2017-ben, addigra kb odaérek a lakásfelújítással, hogy jöhet a függöny
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Qru
MODERÁTOR
válasz zsolti72837 #80278 üzenetére
Mekkora troll vagy egy zárdába rendelsz ebay-ről vibrátort?
#nincsbennetarcsi
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz zsolti72837 #80278 üzenetére
Nem vagy egy egyszeru eset...
#finomanfogalmazas #coolvakedvesvagyok
-
zsolti72837
addikt
válasz fant0mi #80276 üzenetére
Utcanév megvan, név is, kisebb város, házszám is.
Postakód vagy irányítószámot, hogy szerzem meg?547535 Google végre segített.anevemearl: Oda rendelnék egy terméket ja.
Qru:
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Earl_Muttley
őstag
válasz zsolti72837 #80272 üzenetére
az hogy lehet hogy nem tudod? ebay stb. eladás?
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
fant0mi
őstag
Hat az meg hogy lehet? Kerdezd meg!
Ha nem akarod, akkor:
Utcat tudod, nevet tudod. Ha falu, odatalal a postas. Ha van utcakep, leolvasod a hazszamot a fotorol.Saint valid.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
-
Magnum_
nagyúr
persze. kérdezd meg a címzettet, hogy mi is a pontos cím.
850,-I humbly and respectfully decline™
-
zsolti72837
addikt
Romániába szeretnék címezni, de pontosan nem tudom a címet, de a Google Térképen megtaláltam a házat, de nem nagyon ír ki címet. Valaki tudna segíteni?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Mercutio_
félisten
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #80263 üzenetére
Jo az az opendott egyebkent. Tovabrmbra sem erzem, hogy igazan ki tudnam hasznalni a tabletet, de ez igy tetszene, meg telo is, bar ma hivott sogornom, hogy mit tud kezdeni a lumia550-el, mert akad, lassu, szar.
Hard reset..Merxu: jol adtad el. Mert ugye a lumiè nem 25k.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
Ittvótá,
nemszótá,
szatyrodnak annyi !!!négy44!!Saint_: Asszem ilyen volt nekem is, 64k-ért adtam el, igaz nem volt hozzá lumié
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #80259 üzenetére
Megvan meg, de max aug. Elejen tunnam atadni, mert a hetvegeig mar nem lenne meg az uj, Mr.X-nek is irtam, hogy sajnos addig jegelnem kell :/
Amugy 25k. Nem 20.
Mondjuk olyan erdekes, telefonnal lekapva nem olyan, mint a dslr-el.[ Szerkesztve ]
-
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok!
megvan az asztal.
És megleptem TL-t új kiegészítőkkel az erkélyre, mert bírja az ilyesmitI humbly and respectfully decline™
-
GabN73
addikt
Ma is tf invázió volt...
Cserébe szisszentek egy jó Budot, aztán keresek valami könyvet.
-
7
addikt
válasz DeFranco #80229 üzenetére
Én a névváltoztatás mellett vagyok (az előzményeimet tekintve ez valószínűleg nem is meglepő). Függetlenül attól, hogy mi az oka, látom validitását, és még azzal sincs problémám, hogy csak egy idegi látszódik a delikvens régi neve.
- a moderátori jogkörösök nyomon tudják követni bármely névváltásos figura előéletét
- a csalók nem így fognak elbújni, mert az alábbiak közül tetszőleges számú pont érvényes:
a) kivágták már őket korábban
b) olcsóbb új nicket regisztrálni
c) kiadnak magukról tranznakcióadatot
d) régi nicket fű alatt megvenni olcsóbb
e) elenyésző azoknak a száma, akik a sokéves, aktív regjükön kezdenek el csalni, de rájuk meg rövid határidőn belül az a) pont fog vonatkozni[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Vehar jönne? Nagyon durva szél lett.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-
rizso
addikt
válasz MrSealRD #80149 üzenetére
& bandus & igazából mindenki: gyorsan néhány gondolat.
1. Nem konkrét álláshirdetést volt, csupán felhívtam a topik figyelmét, hogy lehet lesz egy ilyen pozíció, leírtam az elvárásokat, és azt is, hogy akit érdekelhet, keressen meg. Azt hiszem egy felnőtt ember képes felvenni velem a kapcsolatot, írni egy mailt/pü-t tökmindegy mit, hogy "szia, olvastam/hallottam egy lehetséges állásról, tudnál róla írni?". Ha tényleges hirdetés lenne, akkor jogos lenne, hogy "helyileg normálisan megközelíthető helyen vagytok-e, vagy valahol pécel alsón? normális munkakörülmények? klíma, kényelmes szék? cafetéria? bejelentés??? bérletet fizetitek-e?", de ameddig csak egy kis belsős info egy esetleges lehetőségről, addig legyen elég, ha privátban beszélünk.
2. Ha valaki állást keres, akkor annak a korábbi "felhívás" is segítség - legalábbis szerintem. Mikor én voltam álláskereső, minden ilyen lehetőséget megragadtam, mert tudtam, hogy xy-on keresztül több esélyem van, mint teljesen ismeretlenül egy központi mailre küldött önéletrajzzal. Ha nem is vagy közvetlenül a tűznél, 5m még mindig sokkal közelebb van, mint 5km. Aki egyszer bekerül a rendszerbe, már sokkal előrébb van, mint az, aki meg sem próbálja, még akkor is, ha nem veszik fel. Bármikor előszedhetik a jelentkezését (pl. most is van egy srác, aki tök jó esélyekkel indulna, mert korábban már bizonyított, de most pont van állása, amit nem akar felmondani egyelőre), bármikor megkereshetik, ha korábban szimpatikus volt.
Egyébként ha valaki csak belekötni akar a kiírásba, és nem látja meg benne a lehetőséget, az nem az én problémám, a lehetőség adott És szerintem ezzel legyen vége is, ne rugózzunk többet rajta
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Mr X
veterán
Szent, megvan még a Redmi 3?
-
macilaci78
nagyúr
Pár hónap, és Doktor Úr lesz. Aztán, ha már hozzászoktunk és elült a füstje, akkor dokikám.
Öcsém államvizsga után egyből felvette a dr-t a neve elé. Én csak annyival nyugtáztam, hogy végre van orvos a családban.
Chaser: egyik állásinterjúmon megvárattak és már kurvára untam a Mancikák nyűglődését, hogy miért szar a nyomtató, úgyhogy unalmamban beállítottam egy HP színes lézernyomtatót a hálózatba, míg vártam.
DeFranco: a harmadikként linkelt cucc jó, de a bibi ott van, hogy ha felcsukod, a lánc a saját tehetetlenségénél fogva a dobozon kívülre akar majd lógni és útban lesz a csukódásnak. Úgy állítanám be, hogy nyitott állásban függőlegesen álljon, akkor nem lesz baja. Amúgy valid tipp, ne is tökölj vele sokat: egy egyszerű teafiltertartó, vagy hasonló doboz, két óralánc, vagy teleszkóp és a fedlapot hozzácsavarozod a konyhaszekrény aljához.
Nekem kényelmetlen lenne folyton lehajolgatni, de ha neked jó...Amit viszont tudok ajánlani: asszem, tán a Lidl-ben van fűszerkészlet 12 db kis üvegcsében, tartóval. Az üvegek egymás alatt két sorban foglalnak helyet, a tartó pedig felfúrható pl falra. Na, ezt a konyhaszekrény felső elemének ajtajára, belülre felfúrod. Nálam így csavarszortiment van felrakva 2 éve, nincs vele hiba.
Ugyanígy maradsz az első változatnál, csak hűtőajtó helyett egy fém rajztáblát akasztasz fel neked tetsző helyre.
Találd meg a neked tetsző fűszerüveget a kívánt mennyiségben, Winner_hun pedig összeszögel egy polcot a kívánt helyre.
Itt egy billentyűzettartó, amit a mikró alá csavarozol, közé valami fa fióktest kívánt belső osztásokkal, kívülre meg valami vékony takarólemezt, hogy ne a vasat nézegesd.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #80244 üzenetére
Megkérdezem majd asszonykát meg egy költözésben-házfelújításban lévő barátosnémat, hogy találkoztak-e más változattal az elsőből.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
az ikeásat én is néztem, az utolsó nekem nagyon parasztbarokk. otthon van ilyen, de hozzánk nem kéne...
még amin gondolkodtam, az egy olyasmi megoldás, mint amit linkeltem "függődoboz" de mégsem... ilyen lapos dobozforma, de nem felnyitható, hanem gyakorlatilag egy szabadon álló fiók. ez bemehetne a mikró alá, így nem venné el a helyet semmitől.
az első jó lenne kisebb tárolókkal, ezek elég nagyok, az alján lötyögne valami egy zacskó kotányiból.
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #80240 üzenetére
Tipp #1: [link] (nem igazán esztétikus, de legalább könnyen eldugható Elnök Úr elől)
Tipp #2: [link] (valószínűleg azt mondod rá, hogy nincs elég hely)
Tipp #3: [link] (nem lehajtható, de viszonylag helytakarékos fali polc)
+ 1: [link] (Falfúrós móka, de ez is helytakarékosnak néz ki - ennek vannak különféle változatai -> Google: "Blaumann fűszertartó polc")
Nem tudom, melyik mennyire felel meg, csak gyors keresés volt.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
-
DeFranco
nagyúr
na, más téma:
fűszertartó kellene, valami olyan megoldás, ami minimál helyet foglal és külön álló zárható üveg (esetleg műanyag) tartókban tárolhatóak benne a fűszerek. minél több.
tippeket várnék, szokásos módon nem vagyok egyszerű eset ezzel sem
az ilyen necces Elnök úr miatt, az ilyenhez meg kevés a hely a konyhában.
ez ideális lenne de nem láttam sehol ilyet megvásárolható formában (nyilván a kompatibilis üvegcsékkel).
ha bárkinek van tippje, amiben érdemes lehet gondolkodni, akármilyen is, nagyon megköszönném ha bedobná.
-
Chaser
legenda
válasz Magnum_ #80237 üzenetére
En se úgy kezdtem h sok mindent tudtam
Első szamtech boltba úgy vettek fel, kezembe nyomtak egy mp3 lejátszót,1 hete szenvedtek vele, 5 perc múlva kivittem, kesz, onnantól ott dolgoztam
Aki huszonéves, kevés tudása van, fejlődnie kell sokat biztos beéri 150nel, én meg nem huszonéves vagyok és par dolgot tudok, én nem érem be
Munkáltatónak kemény elvárásaivannak? Nekem is
Egy cimborám pesten akár boltot nyitni, megbízható ember híján eddig skippelte, még az is lehet tényleg meglepunk i tt egy boltot vele, oszt' meglassuk tudoke majd normális lóvét adni vkinek normális munkáért az hozzá tartozik, ha munka van én dolgozók is, nem hat még ebéd szünet v ha tovább kell maradni, de ezt fizessek is meg_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Magnum_
nagyúr
válasz Chaser #80235 üzenetére
de aki elmegy 150ert fentebbi munkakörbe egészségére
Es ha nemntud mast csinalni? Kenytelen elvallalni? Rengeteg tenyezo miatt diszkriminalhatjak.
Akkor inkabb ne vallalja el buszkesegbol es dogoljon meg? Csak kerdezem.Oriic: gondolkodom a Magnumon amugy.
DeF, ez good
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz DeFranco #80184 üzenetére
az én kondim annyi nem tartozok senkinek elszámolással,max a könyveknek még az illetékeseknek
ameddig egy csaje' kap min. 150et eladóként és egyébként nem ért hozzá, én úgy gondolom több meloert több pénz jár
de aki elmegy 150ert fentebbi munkakörbe egészségére, sőt ha még olcsóbban még jobb, nyitok egy boltot aztán meggazdulok az alkalmazottakon, ha erre olcsóbban dolgoznak mint vidéken
Kosz a tipet_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DeFranco
nagyúr
én tuti nem változtatnék.
ettől függetlenül végül is valid, hogy ha valaki 20 éves korára szégyelli a 6 éves pu55yd3str0y3r6942 nickjét, végül is fizessen ha változtatni akar, tiszta sor.
de hogy ebből tanúvédelmi programot csinálnak és gyakorlatilag lekövethetetlen az illető, az legalább is kacagságos.
ez a miértmodos balhéval együtt szépen elindítja a fórumot a repetachat/mirc színvonal felé okosan. volt értelme, tényleg.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
zárkózom fel itt a lemaradásban a topikban. az tökjó, hogy le írsz ide egy rakat elvárást, de ti mit nyújtotok?
helyileg normálisan megközelíthető helyen vagytok-e, vagy valahol pécel alsón? normális munkakörülmények? klíma, kényelmes szék? cafetéria? bejelentés??? bérletet fizetitek-e?ilyen dolgokat sem árt közölni, amikor ilyen stílusban fogalmazod meg az elvárásaid
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #80222 üzenetére
Még nem jártam a melóhelyeden, szóval írd meg, hogy akkor hol. Az ajánlat a Váci úti telephelyre vonatkozott , remélhetőleg nem vagy a környéktől messze.
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #80218 üzenetére
3-fél 4 körül járhatok arra, ha akkor még aktuális.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Mi a kotta sracok. Kijon valaki egy kavera?
-
MrSealRD
veterán
Igen. Itt házhoz is rendelheted. Kitoltod az űrlapot. Ezutan te választod ki melyik futár cég ára felel meg. A szolgáltatás részletezve van. Olyat válassz ami háztól hazig van. Ja es a nincs nyomtató pipalasa ajánlott mert ilyenkor a futár hozza a címző matricat
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Tim82
félisten
válasz Chaser #80166 üzenetére
Igen? Tényleg? Engedd meg, hogy leboruljak... Ja nem, sipirc vissza a magyartanárodhoz általános iskolába, hogy fenekeljen el a szövegértési hiányosságaid miatt.
A Note 1-ben nem *régebbi* MTK SoC van (legközelebb emeljek ki ilyen szavakat neonzöld tüzijátékkal a kedvedért, hogy segítsen az olvasottak felfogásában?), a Redmi 3-ban meg Qualcomm. Még valami, amit nem értesz?
De azért köszönjük a részvételt, cuki kísérlet volt, Captain Obvious.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #80200 üzenetére
Egyébként a redmi 3 pro csak annyival több a sima 3-nál, hogy 2 helyett 3GB ram és 16 helyett 32GB háttértár?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 27" Odyssey G5 S27AG550EP, 165Hz G55A Qhd Ívelt Gaming Monitor
- Eladó 32 colos Phillips okos TV FHD ( 1 napos) gari + számla
- Msi Bravo 17 Ryzen 4800H Rx 5500 4gb 256gb ssd 1tb hdd 1080p 120hz
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest