Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz MasterMark #81399 üzenetére
Javasolhatsz jobbat, kis pénzért, szabad a pálya. Kb. ezek a kritériumok.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Kisgép-témádhoz ez? Kell bele egy kétmagos Celeron G5**/Pentium G6** meg egy 500 GB-os vinyó és kész. Jó eséllyel van hozzá Win 7 Pro COA is.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz rumos XIII #81386 üzenetére
Persze, de összefoglalót majd olvasd el (hálistennek kimaradtam belőle. ), és ne csodálkozz ha Saint_ majd néha érdekességeket posztol. Beszólni nem szabad majd senkinek, mert Ő a topik ügyeletes ügyvédje is.
(Mondjuk MurdR-nek meg főleg, van vagy 2 méter magas. )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
MurdR
veterán
Erősen ajánlott az összefoglaló átolvasása, és a pénztárosunknak be kéne fizetni a 850-et
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
föccer
nagyúr
De.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #81392 üzenetére
Nemtom, mert mióta megvan a Duster töröltem a Suzuki topicot, de nekem az is betett ami okosságokat oda írogatott
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #81389 üzenetére
Beleolvastam az autós topicba
Látom robertosokszám ott is tolja az okosságot nem csak a Suzuki topicbanQru: Csak nekem van olyan érzésem, hogy az új fóka RS szemből és főleg oldalról az orrtól a lámpák végéig erősen Lancer utánérzés?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Chaser
legenda
én nem kérdeztem így rá konkrétan, a nagy főnök megmondta, ha valami nem tetszik el lehet menni a többieknek
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Magnum_
nagyúr
Csak akkor, ha olyan vagy, mint mi.
Lasd osszefoglalo.
Nehezen fogadublnk be barkit, viszont a 850,- Ft-os klubtagsag erosen ajanlott.I humbly and respectfully decline™
-
marcusa
addikt
-
rumos XIII
aktív tag
Szeptembertol elvileg fenn fogok lakni, majd irogathatok ide, nem baratok?
-
Magnum_
nagyúr
Ujra Bdpst.
I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
válasz ph2012 #81377 üzenetére
Köszönjük, hogy megosztottad velünk. Érdeklődéssel várjuk további eredményeidet is.
-
Mercutio_
félisten
válasz Earl_Muttley #81375 üzenetére
Az is megoldható
-
JanR
addikt
Sziasztok,
olyan dologgal fordulnék hozzátok, hogy ismer valamelyikőtök jó (tényleg nagyon jó) tetoválót?
Budapest és környéke előnyben. Köszi -
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #81359 üzenetére
"...és az a durva, hogy totál valóságnak túnt.
DeF találkozott Qruval Qrunál. Szóltak, hogy menjek át."
KÉjjel - nappal BudapestBírtam volna még aludni, de mindig van egy kiba... vakarcs amire előttünk jön rá az ugathatnék
MurdR: És azt próbáltad már, hogy nem ostorral teszed repülő módba a telót?
-
-
MurdR
veterán
Engem is az automata kelés mentett meg, mert a telefonom reggelre teljesen meghalt (második ebben a hónapban). Bár vasárnap előbb kellene kelnem, de jól jött ki, mert akkor kanyarodott ki az utcánkból a szomszéd taxis, és elhozott a borárosig.
-
rizso
addikt
válasz Magnum_ #81359 üzenetére
Huuu, igy leirva tenyleg eleg durva remalom lehetett
En tuti felkeresnek egy filmstudiot, hogy sracok, hoztam nektek egy utos horror forgatokonyvet
Ha megveszik, 850,- jar nekem.
Egyebkent reggelt! En azt terveztem, hogy ma vegre delig alszok, de a 7:30-as keles tul automatikus lett, ha kell ha nem felkelek, pedig 2kor fekudtem.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
MurdR
veterán
Reggelt!
De király, hogy mindenki most végez, én meg most kezdek
-
fant0mi
őstag
Móning!
Mindjárt vége a melónak, fél óra s itt a leváltó. -
Magnum_
nagyúr
Én valami ilyesmit írnék
Tisztelt XY!
Köszönöm a XYZ (cég) megkeresését és a pozitív döntését, bizalmát.
Az ajánlat több, mint korrekt, azonban ez alkalommal másik ajánlatot fogadtam el.
Megértésüket megköszönve maradok tisztelettel:
Saint_
Más:
azért vagyok fent ilyen korán, mert kibbbbbbbbbbbbbbbszot rosszat álmodtam és az a durva, hogy totál valóságnak túnt.
DeF találkozott Qruval Qrunál. Szóltak, hogy menjek át. Mondtam, hogy oké, úgyis egyedól vagyok otthon. Viszont -nem értem miért - úgy kellett mennem Qruhoz, hogy Újpest városkapunál parkoltam le, de konkrétan az utca közepén, tudjátok, ott ahol 2x3sáv van, az Árpád úti kereszteződés elútt közvetlenül. kiszálltam, és valamiért a csomagtartót a lakáskulcsommal nyitottam ki (? se zárnyílás nincs a csomagtérajtón, se nem a lakáskulcsommal nyílik) és benne hagytam a kulcsot, de a kocsi egyébként le lett zárva. Felmentem Qruhoz, egy nagy íróasztal előtt ült, DeF egy kanapén, már épp egy K nagy elmélkedés közben voltak, leültem, majd rájöttem, hogy hoppá, a kulcs. Visszamentem és valaki azt a kulcsot leszedte, lenyúlta, egy másik, nem belevaló kulcsot dugott vissza a zárba, de az én kulcscsomómból. és cserébe a tanknyílás környékét megrongálta, de csúnyán.. Ekkor felébredtem, nagyon izzadtan. és ez vagy egy órája volt.
-
Tim82
félisten
válasz Chaser #81356 üzenetére
Én voltam náluk interjún szerdán, csak épp nem az ő ajánlatukat fogadnám el, hanem másik céghez mennék. Nem angolul, magyarul írtak nekem emailt az ajánlattal, tehát magyarul kellene egy épkézláb, udvariasan elutasító, két-három mondatos válasz.
Oké, akkor a te javaslatodat passzolom, másvalaki?
-
GabN73
addikt
(neménfényképeltem)
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz föccer #81349 üzenetére
nőt nem verünk
Tim82
your offer is a very bad way,
fuck you and have a nice day!persze ha angolul kellett az önéletrajz
egyébként meg köszönöm, de jelenleg más jellegű munka érdekel, a későbbiekben tárgyalhatunk róla, keresni fogom blabla
ha meg a pénz kevés finoman közölném, kedvezőbb ajánlat esetén akár.._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tim82
félisten
Ti hogyan írnátok választ egy olyan állásajánlatra, amit udvariasan el akartok utasítani?
A "Köszönöm, de nem élnék szíves ajánlatukkal" kicsit kevésnek és udvariatlannak tűnik, de ma este úgy tűnik, hat a fogalmazásgátló.
-
föccer
nagyúr
Lehet kimegyek és megkérdezem az utca túloldalán lakót, hogy mégis mi a fészkes fenének kell ilyenkor ütvefúróval fúrnia?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
bandus
veterán
Ha aggodna valaki: minden szuperjo itt, harmadik napja csak vodkat iszom de viccenkivul gyonyoru a lengyel videk. Majd irok bovebben is rola
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
föccer
nagyúr
válasz Chaser #81348 üzenetére
Nem tudom, csak találgattam. Nem igazán ismerlek, bármi lehet alapján elővettem a "legrosszabbat".
üdv, föccer
-
Chaser
legenda
válasz föccer #81346 üzenetére
hihi nem tudom honnan veszed h nőket vernék de ki kell ábrándítsalak, ha velem ezt eljátszotta volna hölgyemény valami ilyesmi reakcióm lenne, ráírnám nagy betűkkel bekapod te a f@szomat hülye qrva koppkopp, ilyenek mindig elkerültek, ha kicsit is ilyesféle defektet éreztem lepasszoltam egyből, no jó, feleségem még nem volt, tény
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
macilaci78
nagyúr
válasz föccer #81339 üzenetére
"Jól van kislányom, majd ha ittunk pertut, elmondom azt, amit innen látok, neked meg lesz saját véleményed."
Nem baj, ha nem érti meg rögtön, sőt! Se gyerekem, se válásom nem volt még.Saint_: sajnos már eljöttem onnan, illetve csak eltettem a telót.
To All: mi ez a zakatoló dübörgés a rákóczi híd budai hídfőjénél? Már tart pár órája, de lassan elkezd zavarni.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
föccer
nagyúr
válasz Chaser #81345 üzenetére
Mégis mit csináltál volna? Lekeversz neki egyet, vagy tarkón vágod? Abban a pillanatban véged van a bíróságon.
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #81342 üzenetére
Ja. Áhh, teljesen képlékenyek ezek a dolgok és 2 állítás van 1 ellen. Meg nem akarom a lányt nyirni ilyesmivel. Könnyebb ezt kezelnem, mint bíróságra citálni az egész társaságot. No meg ennyi energiát nem is akarok beletenni. Egyelőre nem tudják megingatni a lány belém vetett hitét és képét.
Amikor előállt a lány a lenti mondattal, egyszerűen visszakérdeztem, hogy ki lakik a lakásban? A mama, vagy én? Nem is kellett semmi mást mondanom, helyre is rakta magában a csajszi a dolgot.
Siriusb: Órákat lehetne mesélni, hogy mi, miért történt, nyilvános fórumon ilyesmibe természetszerűleg sem mennék bele. Én inkább azt mondanám, hogy a szerelem öl, butít és nyomorba dönt. És majdnem megtörtént, mert amikor ex bejelentette, hogy válni akar, egy üres biancot nyomott az orrom alá, hogy írjam alá, "ó, a többit majd kitöltjük később" kijelentés mellett. Ha aláírtam volna, akkor valószínűleg a határ út/Üllői kereszteződésben lennék megtalálható minden nap 0-24 ig.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz föccer #81339 üzenetére
Elég tisztességtelen hozzáállás. A kislányát sem szeretheti túlságosan, ha a gyereken keresztül akar bosszúságot okozni.
Úgy látszik, esetetekben igaz a mondás, az ellentétek vonzzák egymást, mert téged inkább az ellenkezőjének ismertelek meg; már ami a hozzászólásaid olvasása alapján lejött számomra, de nem hiszem, hogy nagyot tévednék. -
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #81340 üzenetére
Jelentsen fel, nem érdekel.
Egyébként meg közérdekű közlemény, hogy hulla fáradt vagyok. több mint két hónapja nincs egy olyan napom, amit csak magamra, csak pihenésre fordítottam volna.
Viszont kezd "alakulni" a lányom. A sok belé fektetett energia és a sok-sok mese, játék kezdi megmutatni magát. Nagyon értelmes és EQ-ban fejlett leányzó lehet belőle, úgy érzem, hogy nagyon jó alapot kapott hozzá az első 5 évében. Elvittem a rajzait egy szakemberhez. Többek között gyermek- és mesepszichológiával is foglalkozó terapeuta. Beszélgettünk a lánykáról, kielemezte a képeket és úgy néz ki, hogy jelentősebb sérülés nélkül megúszta a válást. Nincsenek benne szorongások, elnyomott érzések. Nem fél, biztonságban érzi magát. Ez jó.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Azt mondja a lányom ma, hót komolyan:
"A lakásodat a mama vette meg."
Hmm, pislogok kettőt, hogy akkor wtf. De összeraktam a történteket. Ez a kemény, nem a kád széle. A lánya beadta neki, hogy lenyúltam a teljes vagyon felét és ezért nem adja vissza neki azt a marha sok pénzt, amit az évek alatt kölcsönkért tőle. Nem 100.000 forintról van szó. Az már más lapra tartozik, hogy a közös vagyonunk bő 3/4-ét vitte volt feleségem, pont a családi kölcsönök miatt, amit egyébként nem tudott volna bizonyítani. Sok millióról van szó, aminek a felét ugye szó nélkül visszaadtam a vagyonosztás keretén belül. És cserébe uszítja ellenem a lányomat. Szép familia. Az nem érdekel, hogy a volt feleségem mint a vízfolyás hazudik, bárkinek. Az sem érdekel, hogy a saját anyját meglopta. az is hidegen hagy, hogy mit gondol rólam a volt anyósom. De, hogy annyira agyalágyult legyen, hogy a kislány fejét tömi ezekkel a szemen szedett marhaságokkal.
A mai nap margójára. Csak így.
üdv, föccer
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #81334 üzenetére
azé lécci
arra kérdezz még rá, hogy nem írja-e ki majd idővel, hogy nem támogatott és akkor nem tölti.
meg kérlek, kérdezz rá a másik, 3200,- Ft-sra isI humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok!erősítsetek meg pls, hogy ez az autós töltő iphone 5S-hez jó! vagy ez
Köszönöm!ajándékba lesz olyannak, aki csak néha-néha töltené autóban.igen, elvileg oké.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Végre vége a melónak.
Live-Die-Respawn
-
GabN73
addikt
válasz hszilard666 #81326 üzenetére
Megy privát!
-
Magnum_
nagyúr
-
GabN73
addikt
válasz hszilard666 #81324 üzenetére
Neked nincs stúdiós ismerősöd?
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #81316 üzenetére
Riszalas kozben jottel erre ra? Omg
-
Tim82
félisten
válasz CoolBoy323 #81316 üzenetére
Tancoltam.
De valahogy nem voltunk egy hullamhosszon.
Szóval ő tud, te meg botladoztál valahogy?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DeFranco #81304 üzenetére
A kettő ágat dinamikusan osztja ki a táp, tehát a csatik fizikailag nem befolyásolják, hogy melyik ághoz tartozank. Pont azért hogy a 1 bites user ne tudja mondjuk a GTX560 Quad SLI-t egy ágra kötni mert akkor lekapcsolna a táp tulterhelés védelme. Már ha nem Vargáné tápja van ha nem egy FSP-je mint neked.
Szóval két "virtuális" ágad van, és ahogy az az adattáblán is kátsztik: az egyiken (12Vx18A) 216W-ot enged a táp átfolyni a másikon (12Vx16A) 192W-ot azzal a megkötéssel, hogy az ügyttes max kombinál terhelése 12V-os ágon 300W.
Igen van a 24 pines arról táplálkozik a deszka meg a proci meg a ram. Bikább prociknak van külön +4/8 pines csati de az csak az olyan ósdi és öreg procikra jellemző inkább mint az enyém ami lapaon is 130W-ot kajál be, tunignolva ez lazán felmegy 150W fölé.
Jó az, maradhat úgy, lásd első bekezdés.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
GabN73
addikt
válasz DeFranco #81296 üzenetére
Nekem ne mondd, 2 éve "rendszeres" utas vagyok, siralmas ami megy még az IC-ken is....
De könyörgöm, egy automata, amit napi nem 1 ember használ(na), még valami iroda is ott van mellette, nem hiszem el, hogy 1 hónap alatt nem vette senki se észre rajtam kívül hogy undorítóan néz ki...
Múltkor is pont panaszkodtam bajszinak, leültem, morzsatenger (nem 1-2 darab itt ott, hanem egy fél zsömle/kifli kb oda lett szórva), egy jó nagy
sz*rcsíkvagy nutella...
Asztalon 3 zsírréteg....Így néz ki egy IC takarítás mostanság: wc-be benéznek hogy minden oké e, aztán végigszaladnak, ha épp nem ül még senki az "asztalnál", akkor onnan kimarkolják a szemét egy részét, ha ül épp valaki, akkor le se sz*rják rohannak tovább.
-
Mercutio_
félisten
válasz hszilard666 #81300 üzenetére
Nnnnnna, megjött a vadalma vadkatinak jobban örülnénk
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #81309 üzenetére
Igen.
Volt itt anno valami HP-s gyerek, aki szidta a HP-t, aztan gyors bucsu volt.
Valami ilyesmi remlik.I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #81306 üzenetére
Nem akarom vedeni szilit, de nem irta, hogy X bolt, amely a munkahelye (levezetheto persze, de nem eg, kommentbol), 2: ez a bolt erdeket szolgalja es okoz sem gazdasagi hatranyt, sem anyagi kart. Tehat itt az uzleti titok um nem relevans. Szerintem.
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #81303 üzenetére
Che? Mondtam én, hogy most vétettél-e bármilyen szabály ellen?
Mellesleg ajánlottál egy terméket hangsúlyozva, hogy az épp raktáron a munkahelyedül szolgáló üzletlánc egyik üzletében és az árat is megjelölted. Ez az Alapelvek szerint hirdetés, ami az adok-veszek topikban megengedett.
Gondolom, a titoktartási nyilatkozat azt is megengedi, hogy a raktárkészlet-nyilvántartást üzletenként kitedd a netre.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Melack
veterán
Máv ászf-ben le van valahol írva, hogy mekkora a max szállítható csomagméret?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
DeFranco
nagyúr
köszi most jövök rá, hogy ez sem egyszerű... tudnál tartani egy rögtönzött pár mondatos gyorstalpalót az tápoknak az alapjairul?
most akkor hány ág van és melyik ág hova megy? melyiket mennyire lehet terhelni (adattáblát lásd lent)?
gondolom van egyszer amit az alaplapra dugok, van a pata(molex) van a sata meg van tán a floppynak való, de az tán nincs külön. ezekből melyik a hány v-os? mit számítok össze mivel?
ezt csak azért kérdezem, mert majd lesz procicsere is és ott is érdekes lesz a limit.
itt az adattábla: [link][link]
itt meg a csatlakozók: [link]
20+4 pin
alaplapi 4 pin
2x2 molex
1x2 sataazt jól gondolom, hogy azt úgy, ahogy a képen van (két molexre dugta a 6 pint, de egy ágra, két egymás utáni csatlakozóra) felesleges volt?
-
hszilard666
veterán
válasz macilaci78 #81301 üzenetére
Che? Nem hírdetés volt csak ajánlottam egy faCCántos terméket.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Magnum_
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mercutio_ #81280 üzenetére
Még el sem küldtem hozzászólást, már tudtam, hogy lesz, aki lecsap rá. Aztán majd viszek egy őzike lábú, gazella testű, angyalnarcú menyecskét és az össze kentaúrnak, szatírnak és a minotaurusznak csorogni fog a nyála.
CoolBoy323: fogazott?
Saint_: ebay. A héten megveszed, 6 héten belül kiszállítják. De ha feltétel, hogy a héten kezedben is legyen, akkor passz.
iszilard: ésszel... Olvasd át a titoktartási szerződésed a munkáltatód felé és az Alapelveket a fórumhoz.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- VPN topic
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Trollok komolyan
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 27" Odyssey G5 S27AG550EP, 165Hz G55A Qhd Ívelt Gaming Monitor
- Eladó 32 colos Phillips okos TV FHD ( 1 napos) gari + számla
- Msi Bravo 17 Ryzen 4800H Rx 5500 4gb 256gb ssd 1tb hdd 1080p 120hz
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest