- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
pontosabban zen stone plus-a van, az már kijelzős, egyébként tényleg nagyon jó cucc, jó hangminőséggel és vállalható fülessel, egyvalamit nem szeretek benne, hogy beépített akksis. de amúgy nagyon frankó cucc, én választottam neki.
nekem egy mpio ml100 van, már nem használom, mert telefonon hallgatok zenét, de ez egy piszkosul jó lejátszó. a joy miatt zsebben kezelhető, logikus felépítésű, okos, jó a diktafonja, és aaa-ról megy. a fülese meg kifejezetten jó volt, amíg bírta. most az elnöki rezidencián szolgál erdő hangjai és csiribiricsiribirizabszalma forrásként.
@macilaci78: nincs értelme, ez is agybadugós
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
szomi vok naon.
btw. a samsung headsettel nem működik, kipróbáltam, meghülyül tőle. azt még nem teszteltem, hogy a headset más telefonban működik-e, de hogy a kettő együtt nem az biztos.
még egy esélyen van, lenyúlni a másik végrehajtó bizottsági tag zen stone-jának fülesét amíg nem szerzek valamit...
@Saint_: kollégákra mindig kell tenni vízjelet, hogy tudják ki a domináns...
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
-
DeFranco
nagyúr
mi van srácok, szünnap van az óvodában?
-
bandus
veterán
válasz macilaci78 #71786 üzenetére
ottapont
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz macilaci78 #71778 üzenetére
nem csaj, nem használjuk ezt a szót, ettől falra mászok
amúgy nem néztem, de nem hiszem, hogy bárhol máshol lenne 50+rezsiért két szobás, erkélyes lakásom kaució és fix szerződés nélkül, így igazából nem is keresgélek.
[ Szerkesztve ]
-
-
GabN73
addikt
Holnap állásinterjú sárgaalaponkétvigyorgófeketegyufáaszálösszedöntve cégnél
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #71763 üzenetére
Megfordult, csak nem emlékeztem, hogy akkora ugrás. Ha bp-n belül is majd annyit utaztál úgy azért más a szitu
Ja, és máskor nyugodtan szólj, hogy magánügy, hanyagoljam a témát ha úgy érzedQru:Ace-é nem vas,csak hulladék
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MurdR
veterán
válasz Earl_Muttley #71764 üzenetére
Reggelt öcsi
Május 13án kezdem én is a jogsit
Vén hülye fejjel
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Qru
MODERÁTOR
-
tomcsi23
veterán
Reggelt Skacok!
Ismét bánya.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Earl_Muttley
őstag
Reggelt mindenkinek. (De reg koszontem be. )
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #71762 üzenetére
ez érdekes, hogy a szakmai szempontok meg sem fordulnak a fejedben nyilván ezért. amit most beleteszek energiát, az hosszú távon sokkal többet fog hozni, ezért ezt a keveset kibírom, 2-3 évre tervezek csak itt amúgy is. illetve utaztam egy órát bp-n belül is, bár vezetni természetesen fárasztóbb és kockázatosabb, ezt aláírom. de ha esetleg a jövőben ki tudok alkudni 1-2 nap munkavégzést a bp-i irodából, az meg egyenesen szuper lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #71761 üzenetére
Akkor viszont nem értem minek váltottál munkahelyet, mivel ezek eddig is adottak voltak így viszont némi plusz pénz mellet havi ~+40 órát utazgathatsz. Persze a te dolgod ezt csak úgy jószándékú DeFranco-san gondoltam lejegyezni
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #71744 üzenetére
what? neki mégis van egy kialakult élete, saját lakással, jó munkával, ő nyilván nem fog miattam győrbe költözni. én meg mobilis vagyok, szóval cuccolok majd szépen vissza
werszomjas:
mi 6 évig voltunk együtt én is azt hittem, hogy ez a világ vége. Saint látta mennyire szét voltam csúszva de így ~másfél év távlatából már azért bőven túltettem magam a dolgon, és a mostani kapcsolatom már most sokkal jobb, mint az előző volt."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #71758 üzenetére
En ia hulla vok es ma (kivetelesen ) rengeteg dolgom lesz.
I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
#csakaGDP
'zen
-
CoolBoy323
nagyúr
Morning. En picsa almos vagyok. De mar csak 12 nap es hetvege
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hszilard666 #71756 üzenetére
Túlalszod magad. Vagy pont az a gond hogy rendszertelenül alszol. Sokaknál előfordul.
BTW jó reggelt to all.
Live-Die-Respawn
-
hszilard666
veterán
Kellemes Reggeltet!
Miért van az hogy 12 óra alvás után fáradt vagyok, de most hogy csak 5 órát aludtam, tűrhetően jólérzem magamKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz werszomjas #71753 üzenetére
Meg egy darabig eltart.
Btw exxel almodtam. Konyorgott, hogy kezdjuk ujraJo reggelt
-
werszomjas
addikt
Az szép, kitartotok egymas mellett. Már házasok is vagytok vagy csak együtt 10 éve?
Nekem kb 1 éve lett vége egy 8 éves kapcaolatomnak, én is, mi is így gondoltam, gondoltuk, hogy nem tudom mással elkepzelni a jövőt aztán mégis vége lett, nem hevertem még ki, pedig már lassan ideje lenne.
üdv
-
rizso
addikt
válasz Magnum_ #71747 üzenetére
Még az kéne
iszilard: köszi
föccer: viszont ha ezt a kommentet olvasná, az odab*szna
Meg hát na, azért én is örülök, hogy a itt a tavasz, jön a nyár YT
föccer: dehogy volt erős Én is szoktam asszonynak mondogatni, hogy nézze meg xy-t, milyen sokáig együtt voltak, azt hittük együtt öregszenek meg, és tessék ők is szétmentek - ne legyen bennem se ennyire biztos Aztán kapok egy tockost, egy laza "ne is álmodj róla, te nem szabadulsz tőlem" benyögéssel
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #71750 üzenetére
Nem, nem szeretnék visszatérni a szülőfalumba.
Rizso: Bocs, ha erős lett.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Fel a fejjel, lehet nemsokára szabadulsz. Én is 10 évet voltam a volt feleségemmel.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
rizso
addikt
En mar el sem tudok kepzelni egy uj kapcsolatot. Novemberben leszunk 10 eve egyutt asszonykammal Mazlista vagyok vele - o meg aztan velem plane
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #71721 üzenetére
Miért érzem úgy, hogy
nem okultál az előző kapcsolatbólmár megint a p....netti csóválja?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #71739 üzenetére
- kedvesem, mindennel jobban szeretlek, veled akarom leelni az eletem hatra levo reszet, azt szeretnem hogy szulj nekem harom gyereket es mind rad hasonlitson, gyere hozzam felesegul.
- eletem ez eletem legboldogabb napja, boldogan hozzad megyek! ugye a gyurunket hordod majd te is?
- sssz... jovo heten koltozok, mondd le a csaladi tarifat, a jovo havi rezsit mar egyedul fizeted. sajnalom, szia.[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz Magnum_ #71737 üzenetére
of course not. feltételezem DF is erre gondolt, nyilván nem fekete-fehér a dolog, kismillió egyéb szempont is van. költözésről egyelőre nincsen szó, én sem feltétlenül akarnám, meg ő sem, korábbi rossz tapasztalatból kiindulva. ez egyébként nem túl ideális helyzet a költöző félnek, ha a másik fél lakásába cuccol be, mert adott esetben igen kiszolgáltatott helyzetbe kerül, ha nem úgy alakul a kapcsolat, ahogy az elején tervezték. pl TL mit tenne, milyen lehetőségei lennének ha most szakítanátok?
ennél jobb albi konstrukciót meg nem találok. olcsó, határozatlan, nincs kaució szóval ha esetleg egyszer mégis összecuccolás lesz, akkor könnyű továbbállni. saját lakás meg nagyon-nagyon nem aktuális még amúgy sem.
-
Magnum_
nagyúr
válasz bandus #71734 üzenetére
tehát inkább békásmegyer, hegy felőli oldal, mint pest, szent istván park?
oké(nem pestet védem, én is laknék a XII-ben), de kiváncsi leszek, ha eleged lesz az évente történő albérlet váltásokból és meglesz a lekvár saját tulajdonra, akkor hol fogsz nézni, vagyis venni.
btw ha ennyire megéri a kedves miatt az ingázás, miért nem költözöl hozzá?
(nem örülne a férje? )
amúgy ne bántson, hogy most majd a pesti oldalon lesz az albérleted. nem leszel attól még kevesebb. vagy nem lennél több, ha a budai oldalon lenne az albérlet. még ha úgy is tűnne.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #71735 üzenetére
persze, nyilván volt a postban egy kis túlzás, fricska annyira nem is ismerem a pesti oldalt, hogy véleményt tudjak alkotni, de zuglónak vannak szimpatikus részei, ahogy a 13. kerületnek is. plusz az örstől kifele lévő családi házas övezet is abszolút jó.
@DF: mármint mi?
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #71733 üzenetére
nekem is van olyan buckalakó ismerősöm, aki arra büszke, hogy tizenx éve nem járt pesten...
egyszer át kellett jönnie valami ügyintézés miatt, teljesen ki volt borulva.
laknék én is budán, vannak szép, élhető részei meg minden, de ez a lokálbuzéria (és itt most nem bandusra gondolok, az csak a felütés volt) kb. olyan, mint amikor finch kifejti hogy a sör a kretének itala...
@bandus: az a baj, hogy ez durva általánosítás, mellesleg hülyeség is.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #71732 üzenetére
ez van, na, nem szeretem pestet, buda sokkal-sokkal jobb. de, hogy pontosak legyünk van az a pénz, hogy szeretem pestet is, és itt igen kedvező a bérleti díj. tiptop lakás, erkélyes, szép kilátás. mindegy, a hölgy budán lakik, így néha szívhatok rendes levegőt isMelack:
nem, dehogy csak amikor vidékre költözés mellett döntöttem nem gondoltam, hogy ebből a dologból a kedvessel valami komolyabb fog kialakulni és mégis. ezért irány vissza bp-re, úgy érzem megéri így vállalni ezt az ingázást.[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #71732 üzenetére
Kavarogtam anno egy kislannyal, sasadi tetejen lakott (egyedul, 160nm-en, 4lakasos tarsashaz, illusztris szomszedsaggal, politikus + enekes), az nyomta nekem (one and only chick volt amugy, senki mas nem mondott ilyet), hogy o nem megy at pestre. Ezt megismerkedesunkkor mondta. Erdekes, itt pesten kotott ki es megertem elzavarni...
-
Magnum_
nagyúr
Megjott a csodaDellem uj ventillatora, elmentem a nyugati postara kivaltani, be akartam ugrani Westendbe valamiert es jol elfelejtettem
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért elolvasva az utóbbi jó pár hozzászólást jut eszembe, hogy miért is szeretek ebbe a topikba járni.
Live-Die-Respawn
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #71720 üzenetére
Lásd összefoglaló második bekezdését.
-
bandus
veterán
egyelőre (kopp-kopp-kopp) úgy tűnik, hogy nem túl hosszú időre szabadult meg tőlem bp. valószínűleg június elején-közepén visszaköltözés, főleg a kedves miatt kecó úgy néz ki van, sajna a pesti oldalon, de hát nem lehet fenékig tejfel az élet.
szilárd: a világűrre, vagy egyes részeire tudtommal nem formálhatsz tulajdonjogot. de majd Saint megköpködi ezt is.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Öreg! Hagyjukmár! El nem tudom képzelni hogy miért degradáljátok magatokat a korotokkal, annyit mondjátok hogy tényleg megöregedtek
Öröm az űrömben hogy az eladó visszavásárolja a beszart pumpáját
Alien szobrot valaki csupán 3 milkó! [link]
Bandus:
Picit gondolkodnom kellet hogy megértsem. Mondjuk elég fáradt vagyok[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz Mizsala #71716 üzenetére
Ha a vetelar lenne, szerinted nem vennem meg? A hirdetesbe benne van, hogy kiado/elado, 100% hogy betletije ennyi. A kepek alapjan 50M alatt tuti nem adnK.
-
Mizsala
tag
válasz föccer #71715 üzenetére
Továbbra is kizártnak tartom, hogy vételár legyen, de ha az, és nem csapsz le rá azonnal, akkor dobd be ide, én a dupláját is kifizetném érte
Szerk: Múltkor mintha valaki keresett volna itt hobby elektronikai boltot. Én ma voltam a HQ elektronikában a 13. kerületben. Nem a legkedvesebb a kiszolgálás, de úgy tünt baromi nagy raktárkészletük van, minden kis apró szarságot kaptam amit akartam. részemről még így is ajánlottnak tűnik, webshopjuk is van.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Mizsala #71714 üzenetére
Nem. Látva a többi képet letettem róla. E-mail írtam nekik, nem válaszoltak.
üdv, föccer
-
Qru
MODERÁTOR
-
7
addikt
válasz hszilard666 #71708 üzenetére
"Elvett az életemből két órát. Fakit."
- Ha eroszakkal vette el, akkor jelentsd a rendorsegen, mert ez rablas.
- Orakkal kapcsolatban kerdezd Szent_ kollegat, biztosan javasol akar 3 masik orat + bordiszmuvest a hozzavalo szijak beszerzesehez.
- Ha fakit is elvett, akkor javaslom ennek utanajarni.[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Napot!
Itt vagyok rákospalotán de rohadtul hiába mert a kedves HA nepper nem mondta hogy a rohadt DDC jét forrasztani kell ahhoz hogy működjön. Elvett az életemből két órát. Fakit.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Magnum_
nagyúr
Masodik napja ul oda hozzam ebednel a ket ugyvezeto. Welcome.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest