- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
4db 7x16" gyari Audi alufelni elado 4db Hankook teli gumival, ami msg lajtos szezonra jo.
A felnik nem utnek,nem raznak. Nektek 45.000I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
válasz lorcsi #70594 üzenetére
Az azért nem egy haszontalan infó láttam én már karriert derékba törni, mert rossz embert szidott / küldött el melegebb éghajlatra az illető.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz hszilard666 #70596 üzenetére
Nem fogom allandoan hordani, csak meloban, mert nGyon lefarad a szemem. Egyebkent oeralhato, de nem vallalnam. Anyukam megcsinatatta, de fel ev vot, mire jo lett neki
I humbly and respectfully decline™
-
hszilard666
veterán
válasz Magnum_ #70593 üzenetére
sajnálom. Nem operálható?
Stét' vótam ma "szakmai körűton" A várfok utcában ([link]) tanultam a studio fotózás rejtelmeit, és tökk faCCa volt. Láttam sok szép hölgyeményt lenge öltözetben, meg brutálsi studió felszerelést. Szerettem.
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Magnum_
nagyúr
jövő keddtől szemüveges leszek ofotért akció rulez.
Gabn: persze, védelek, sima. csináld csak
-
bandus
veterán
Ezzel nem ertem mi a baj... legutobbi ceges bulira en egyenesen a repterrol mentem, este 10 korul, szoval gyorsan kellett innom, hogy behozzam a lemaradast a szobatarsamtol el s felejtettem megkerdezni, hogy melyik a mi szobank, igy egy kolleganovel aludtam vegul bar tenyleg csak alvas volt.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #70588 üzenetére
Ezek a szabolcsi bicskások....
Qru : Pár év és jön a szívás, mert te leszel a főnök és nem léphetsz le
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
-
GabN73
addikt
Saint!
8 napon túl gyógyuló testi sértésre mit kaphatok? Védésem elvállalod?
-
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #70581 üzenetére
Karivacsi amikor az üveg pezsgő után a nők kivetkőznek magukból a cég genyója pedig az akkor készült képekből él 1 hónapig
-
macilaci78
nagyúr
válasz lorcsi #70577 üzenetére
A karácsonyi céges vacsira szívesen megyek, az free of charge és szokott lenni valami ajándék is.
Szokott lenni céges disznóvágás, az elsőn, amin voltam, 2 disznót vágtunk ládára. A fizetett böllér ellenére az egyik úgy lett szúrva, hogy az orrán-száján is jött a vér, a másik medencéje és combcsontja tört el, a vérét egy hülye gyerek 15 percen keresztül kavargatta, ami természetesen már nem alvadt meg, így mehettünk reggel 6-kor 60 db tojást venni, hogy egy disznóvágáson legalább rántotta legyen reggelire.
Falun nőttem fel, kicsi korom óta évi több alkalommal vágunk disznót, mára már öcsém szúrja, ketten bontjuk, apám csinálja az abálót, mi töltjük a tölteni valót...Főnök szülinapja, névnapja: buli, első alkalommal ott szóltak, hogy amúgy 2 k a beugró és plusz 2-3 k az ajándék. Szeretjük a főnököt, messzemenően korrekt, egyenes ember, de mi külön telephelyen vagyunk, nem a székhelyen. Inkább azt a 2-5 k-t összeadjuk és veszünk neki valamit ketten, minthogy beálljunk a 30-50 fős csordába.
Céges foci egy partnercég csapata ellen, amolyan barátságos meccs. Augusztusi kora délután, tűző napon, vidéken. Kocsim nincs, fuvar megint nincs, nem focizok, nem szeretem a sört, de elvárják, hogy ott legyek. Inkább passzolok, már nem is hívnak. Pedig tudnám oltani a népet, van rutinom.
Én eddig minden munkahelyemen kifejtettem, hogy itt nem kell szeretni a másikat, csak elviselni. Ezzel együtt kérni és megköszönni is szoktam, továbbá minden kérdésnek, kérésnek a tőlem telhető legjobb módon igyekszem megfelelni. Az első pár hónapban bunkó vagyok, ellenséges, azután megszoknak, majd megszeretnek. Tulajdonképpen leszarom, csak a munka haladjon, azért kapjuk valamennyien a pénzt.
Az, hogy megkapom a fizetségem, szerintem alap, de a mai világban a már ez is piros pontnak számít. E mellett a fent kiemelt tényező éri nekem a legtöbbet.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
válasz lorcsi #70577 üzenetére
köszi, hogy emlékeztetsz, hogy holnap ez lesz...
Srácok: 20 indulóból 15 bukás ma. az normál? szerintem nem
Srácok: el kellene vonszolom magam Ofotértbe + könyvesboltba + westendbe. De nincs erőm. Az normál? szerintem nem
[ Szerkesztve ]
-
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #70573 üzenetére
Ha nincs tele ügyféllel a saját T-iroda is 5 perc alatt cseréli.
iszilard: Én inkább a tanárnőkre koncentráltam Pluszbónusz élbolyban voltam amúgy is (nem, nem stréber, az az első 3 helyezett )
-
DeFranco
nagyúr
válasz hszilard666 #70569 üzenetére
max. 4,5"
@tomcsi23: kitörhető, nagyplasztik-minisim-microsim-nanosim, minden méret benne van.
itt is ment volna ingyen, a truváj az volt, hogy nem kellett egy órát ott ülnöm a szolin, hanem "házhoz hozták". nem kértem, a srác ajánlotta fel teljesen magától.
-
tomcsi23
veterán
válasz DeFranco #70552 üzenetére
Ha már cserélsz kártyát, mindenképp nano legyen. Átalakítóval megy micro helyen is, de ha esetleg olyan teló lesz majd a jövőben, akkor ne kelljen ismét cserélni szvsz.
Trénél mindenféle kőccség nélkül tudtam intézni anno, még ajándék átalakítót is adtak....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz bandus #70559 üzenetére
többet járnak ilyen helyre, mint aki csont nélkül megtehetné, ennek szintén közgazdasági/társadalomtudományi oka van.
nekik ez ad kis örömöt, egy kis királyság érzést, valami csillogást messze a lógó linóleumtól meg a paprikáskrumpli szagú szemétledobótól. mert ez azért összerakva a forintokat még mindig elérhető, még ha annak az árán is, hogy a hónap többi részében margarinos zsömle van priosarannyal, vagy esetleg nem vesznek meg egy ruhát, vagy szélsőséges esetben a gyerek nem megy osztálykirándulásra.
lásd még miért van minden putriban parabola és plazmatévé. ha jól emlékszem ebben a cikkben jól körüljárják a témát (bár ez már a mélyszegénységről szól, de átültethető), de rég olvastam már, csak úgy emlékszem, hogy bólogattam sok mindenre magamban. utolsó mondat különösen üt, nagyon sok mindent megmagyaráz.
félreértés ne essék, nem sznobizálok, nem nézem le, akinek szűkösek az anyagi lehetőségei, sőt... viszont ez tényleg egy megfigyelt, ismert, és leírt dolog, mellesleg engem különösen érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
-
MrSealRD
veterán
válasz bandus #70559 üzenetére
Ehhez a témához nem akartam hozzászólni...de mindegy...megpróbáltad végiggondolni a felvetésed? Na szerinted mit keres egy "csóró, rászoruló" egy olyan helyen, ahol minimális pénzből tud extra fogyasztást realizálni??? Hát nem a MALM bútorszettet fogja kitolni a kapun... Az információ közöttük is áramlik. Tudják, mikor hová kell menni, hogy hozzájussanak valamihez.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #70525 üzenetére
azt meg azért hozzátenném, hogy a púposra töltés magyarázatául szolgáló csóróság, rászorulás stb. már ott megbukik, hogy mi a fenét is keres egy szegény, nélkülöző ember egy alapvetően drága gyorsétteremben?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
7
addikt
válasz hszilard666 #70555 üzenetére
Igen,odatekertem a micimackós (s)triciklimmel és belenyaltam egy finom
pitébepitába.FTFY
-
Qru
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #70543 üzenetére
"Reggeli pipa" -> mág megint a szemétégetőnél kezdtél???
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
új mobil, új sim kártya, mert a régi minisim, ebbe meg micro kell.
érdeklődök a szolgáltató topicjában, hogy hova-mivan, hogy cserélik, mi a varázsszó, stb. kiderül, hogy ez lesz vagy fél-egy-két óra sorbanülés. derék.
pár óra múlva kapom a privát, hogy ne menjek sehova, adjam meg a számom, másnapra küldi a kártyát a szomszéd házban levő ruhaboltba a feleségével, felhívom, megadom a biztikódom, aktiválja a kártyát és napszemüveg.
eléggé like a boss. már a kezemben a vadi új sim hihetetlen arcok vannak itt a ph!-n
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Ha már személy szerint tőlem kértél segítséget, akkor a legjobb helyre irányítalak.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MurdR
veterán
válasz macilaci78 #70549 üzenetére
Srácok paypalhoz szeretném hozzáadni a bszámlámat, és folyamatosan ezt írja:
mi lehet a bibi? Nem hinném hogy tegnap este óta szr lenne a rendszerük
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #70545 üzenetére
Ha már semmi más nem működött, muszáj vagy tanulni.
Tudod:
reggeli: pipa
kávé: pipa
GDP: pipa
tusolás: pipa
pipa. pipaHa minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Melack
veterán
Kollégám eladná ismert előéletű Ford Focusát. 1x éves, Most volt műszakin, stab pálcák meg a jobb hátsó kézifék betéteket kell cserélni (azokat megcsinálja). Más hibája nincsen. Korának megfelelő állapotban. Árat még nem tudom. Vkit érdekel esetleg?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
MurdR
veterán
válasz hszilard666 #70545 üzenetére
Jav: Nem tudom hogy Ön kivel mit tetszett csinálni az érettségi előtt a jobb érdemjegy reményében de én tanulni szoktam.
-
Mercutio_
félisten
válasz hszilard666 #70543 üzenetére
Bajuszos tanárbácsi, pipa?
-
hszilard666
veterán
Szép reggelt!
Kávé pipa
Reggeli pipa
Várom az első óra kezdetét.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MurdR
veterán
Reggelt. Minnyá megyek haza
-
föccer
nagyúr
Jo napot urak!
Termelni kellene ma egy kis gdp-t.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
CoolBoy323
nagyúr
Gúd mócsing!
-
tomcsi23
veterán
Jó reggelt!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Mercutio_
félisten
válasz GabN73 #70536 üzenetére
Tarts néhány hét szünetet, meglepő dolgokat fogsz tapasztalni főleg egy fárasztó nap után.
'zen.
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #70522 üzenetére
én se szeretem a pazarlást, írtam régebben a wellnesshétvégés svédasztalos vacsoránál is, amikor a magyar egyszerre 4 szelet rántotthúst pakol a tányérra, de csak felet bír megenni, mert egyébként a díszítésnek szánt rákocskákat már felszívta egymaga. na és akkor ez értelmetlen pazarlás.
-
MurdR
veterán
válasz Earl_Muttley #70532 üzenetére
Jólvan ne csöpögjetek már
-
DeFranco
nagyúr
más:
ha 112 találat van, akkor itt alul nem kellene lapozó gombnak lenni a további találatokhoz?
-
DeFranco
nagyúr
válasz Earl_Muttley #70530 üzenetére
nem kötöttél belém. vagy akkora tufa vagyok hogy észre se vettem.
-
MurdR
veterán
Mielőtt összevesznétek, tényleg egyetértés van, még ha úgy is tűnik mint ha elbeszélnétek egymás mellett.
-
rizso
addikt
válasz Magnum_ #70513 üzenetére
Húsvétot én Várdomb-Szekszárdon töltöttem, valószínűleg a szervizes srác volt kollégával A matrica vásárláskor viszont én is bent voltam
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
DeFranco
nagyúr
válasz Earl_Muttley #70526 üzenetére
szerintem ez nem pénzkérdés, de ezt csak hozzáteszem, nem vitatkozom, szerintem egyetértés van.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz DeFranco #70525 üzenetére
Az 1 sör és a szabad fogalmazás ismerős, a mostani gyakori témák 80%-a meg olyan, hogy józanul képes vagyok ennél is durvábban fogalmazni, szintén lendületből.
Nézd, részemről ennek ellenére a lélek tiszta, mivel lopni sose loptam, általában csak a "kiskapuk" mentek, amik téged is felhúznak, és valszeg engem is felhúzna, ha ilyen helyet üzemeltetnék stb.
Sose voltam akkora úr, és sose leszek, hogy ne forduljak ilyen gyökérségek felé, ha pl.ismét a szendvics-tészta-170ftosrákkeltőchemtrailpizza-csapvíz étrendet kell valami hasonló szintű szarral feldobni.
Mindenesetre van ráció abban amit írsz, nem is kevés.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
DeFranco
nagyúr
válasz Earl_Muttley #70524 üzenetére
nem vagyok ideges, csak ittam egy sört és szabadabban fogalmazom
pontosabban azért kicsit felhúz, de ideges nem vagyok, csak lendületbe jövök.
amit felvetsz az anyagi helyzet és az önbecsülés kapcsolatáról az egy érdekes dolog, ismeri egyébként a közgazdaságtan, tényleg magyarázó tényező ügyes. magyarázza, tehát értelmezhető, de nem menti fel, ez alól ugyanis nincs felmentés.
ha éhes és enni kell neki, az más, de nem éhes, nem szomjas, ott a mosdó, tudna inni, ő elégtételt akar a világon a saját nyomora miatt.
a gyökeret meg a jobbágyot tartom, a parasztot nem mert a paraszt a kenyeret meg a húst adja ha magadra veszed ha nem. akkor ott így döntöttél, erről ez a véleményem. ha akár emiatt akár más miatt most máshogy döntesz, akkor nyilván más a helyzet.
(azt meg senki ne kezdje el magyarázni pls. hogy sorsodborsod bűnazélet, meg nem tudom hogy mi a nélkülözés, maradjunk abban, hogy tudnék mesélni.)
az úr a pokolban is úr.
[ Szerkesztve ]
-
Earl_Muttley
őstag
válasz DeFranco #70522 üzenetére
Neked van becsületed, nekik nincs.. Idegeskedni nem éri meg ezen, (mert a szövegből ez jön le ) Sok embernek ez ugyanaz a poén/élvezet kategória, mint a zsebre tett Wafelini a sarki boltban... Megtehetné, de neki ez az "adrenalin" vagy tudomisén.
Volt egy időszak, hogy kib.szott csórók voltunk, na olyankor játszott az ilyesmi kisstílű dolog is... De amint javult a helyzet, visszajött az "önbecsülés". A régi helyzet miatt a gyökér-paraszt-etc jelzőket cseppet magamra vettem. Lehet kövezni. Akik meg csak simán csinálják, azokra meg a kommentedet 1:1 "adom".
(szerk.: súlyos nyelvtani hiba)
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #70517 üzenetére
pontosan tudom, adhatnák ingyen is az egész kínálatot kötbullártól hot dogon át fagyiig, mert veszel egy szilikon krémlapátot és bejön az ára, de bazeg az elv...
ha becsületkassza lenne is bedobnám az árát, mert milliószor többet ér a becsületem, mint hogy egy ilyennel exponáljam magam.
refillből is addig iszom, amíg már nem vagyok szomjas. ha úgy van, akkor a második töltésnél csak negyedig töltöm a poharat, mert annyi pont elég. tudod hányan csinálják meg? 100-ból 1. a többi telenyomja, 'szt megy a kukába.
érted... tedd fel úgy a kérdést a parasztnak, hogy "te hány forintért vagy köcsög?"
na, ő pont 120 Ft-ért lesz köcsög, pont 120 Ft-ot ér az önbecsülése.
szomjanhal? nem. finom az a szar? egyébként nem, max. vállalható. előrébb van vele? egy centivel sem. mégis tölti magába, mert úgy érzi megteheti.
gyökér.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
mondjuk ha nagy ritkán káefcében toljuk arcba a még tollas csirkeszárnyat, akkor veszünk cshájéval egy refill poharat és kb 4x simán újratöltöm, mert szomjas vagyok, tudod, állandóan iszom. meg neki is kell. de amikor végzünk, még akkor is teletöltöm, tehát nekem éppenséggel okés a refill cucc. és örülök, hogy akkor nem iszom ki a vagyonukból
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #70517 üzenetére
De. Ismerős/fórumtárs melózott ott, masszívan veszteséget termel a kajálda de a bolton vastagon behozzák. A lényeg, hogy a sok paréj bemenjen. Nem véletlen, hogy a kajálda középen van. Végigmászol a bútorok között ha nem veszel semmit akkor kifelé jóllakva a piactérről úgy sem jössz el üres kézzel. Legalább 2,5 fillefrancot veszel a sok jópofa porfogó közül.
mod:
Sok Mekiben/Burgerkirályvban van ez a refill üdcsis téma. Múltkor kiszámoltuk faterral (kocsmáros tudja a kóla beszerzési árát fejből vágod) hogy ha veszel egy menüt és a 2 dl-es poharat kb 6,5x kell újra töltened és akkor jön ki 0-ra az üdcsivel (tehát még akkor sem bukóban van) a cég.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
válasz werszomjas #70510 üzenetére
Keress valami hozzáértő biztosítós embert, és
vallasd ki tüzes fogókkalkérdezd ki. Nem vagyok benne biztos, hogy a biztosító nem akarja majd behajtani rajtad az alattad lakónak kifizetett összegetEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #70512 üzenetére
srácok, tudjátok, hogy a 120Ft-os hoddog-áfonyalé refill menü nem azé' van igazából, hogy az ember ott jól lakjon, hanem a jól kitalált svéd marketing része.
tehát - attól függetlenül, hogy ciki és én se tolnám kávéspohárba a bodzás szódát - ikeának ez belefér. sőt. cserébe ha 100 kávépohárból kóla ízű üdítőt fogyasztó user vesz egy jörgenstöpp széket, már nyereség van.nem?
Melák: az igazából hatósági bizonyítvány.
Qru: ez jó
Werszomjas: ha van pénze, akkor pereskedjen.. aztán ha szakértőt kellene kirendelni, neki meg előre meg kellene előlegeznie alsó hangon 300k-t lutrira, akkor azé elgondolkodna. (ha csak nem a Dunapark épületében laksz 160nm-en és az alattad lakó lakása is ekkora, akkor mondjuk lehet, hogy telibe szarna pér száz k-t.)
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Kormányablakban tudnak azonnal OEP vagy NAV igazolást kiadni?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Magnum_
nagyúr
Húsvét szombaton Te voltál bent a deszkás outfitben?
vagy még akkor, amikor a billentyű matricát vettem kb 2-3 hete?
az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ismeretségünk még a hivatalos laptopbiznickedését megelőzi, de én meg már akkor a bolt ügyfele voltam, amikor még csak pécsen voltak jelen. sok dolgot vettem ott, pl wifi kártyát, mert az első laposomban wifi se vót
még annó egyébként (azért mesélem el neked, mert tudom, hogy te értékeled ) az első laptopom vásárlása előtt a bátyám küldött be oda, mert neki is onnan volt a Compaq gépe (akkor az még nem HP logo alatt ment). aztán mondta is a Feri, hogy ne a papíron lévő teljesítményt nézzem, vannak itt jó üzleti gépek 512mb rammal, stb stb. 220k. ennyi volt a bugyet. akkoriban azért az többnek száímtott. igaz, nem is volt ekkora kínálat áhh ,mondom lóphasz, METRO Co. ott van a fasza FuSi Amiló 1gb rammal. ki is merítettem a budget-t, báz, megértem szabadulni tőle, mentem MediaMartkba akciós Asus-t venni. Fasza volt, semmi baj nem volt vele, csak dög nehéz volt, akksi kibírt tán 1 órát. Aztán jött barátunk, mondta a frankót, vettem a frankót, azóta magam részére nem kérek tanácsot a milyennotebookotvegyek topikban.
megyek tanulni.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz werszomjas #70510 üzenetére
az emberek meg kávés pohárba csapolják az üdítőt
baze ez annyira szánalmas, sok jobbágy. f.om... ez legyen a legnagyobb örömük aznap...
hihetetlen. nem volna pofám, inkább elmegyek a wc-be inni, de nem égetem magam ilyennel.
@Qru: összehozzuk.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DeFranco #70508 üzenetére
Sima, akár ebédidőben is mozgatható vagyok ésszerű keretek között. Elvégre kb 10 perc alatt ott vagyok nálad...
mod:
werszomjas: személyeskedett? Banolom mingyá'
Menjen a jegyzőhöz az kb körberöhögi őket ilyennel. Sok sikert nekik.
Btw töltsd ki a nyilatkozatot és ikszeld be, hogy nem ismered el. Bokszolják le a biztosítóval ők.
Ne írd alá hogy te vagy a felelős ha egyszer nem te vagy. Gondolom nem légkalapáccsal szedtétek fel a metlakit...[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
werszomjas
addikt
válasz Magnum_ #70503 üzenetére
thx, ikea-ban voltam ma, de valszeg az lesz mint Qru-nal, fürdőbe konyhába tudnék választani, de hálóba/nappaliba valahogy egyik sem, körül kell néznem máshol is.
ja és toltam egy köttbullart, eperkelyhet, meg vicces, hogy family kártyára ingyen van a coffee, az emberek meg kávés pohárba csapolják az üdítőt
repedés/szomszéd/biztosítás update:
Beszéltem a közös képviselettel is, azt mondták, hogy kétféle biztosítás van a háznak.
Az egyik az épületre magára vonatkozó, amikor emberi beavatkozás nélkül keletkezik egy kár, ilyen pl: egy csőtörés. Ekkor a károsult, jelen esetben az alattam lakó bejelenti a kárt és a biztosító fizet, engem ilyenkor nem is keresnek meg, hiába fentről ázott be, tehát elvileg mondjuk tőlem, de én erről nem tehetek.
Egy ilyen felújítás során keletkezett repedések viszont nem férnek bele ebbe a kategóriába, ekkor van lehetőség felelősségi kárbejelentésre.
Ezt kéne kitöltenem, amiben a végén elismerem a károkozást.
Azt nem tudom, hogy tényleg csak ennyi lenne, aláírom, biztosító fizet és lezárva az ügy, nem nagyon van kedvem és időm ezzel tovább foglalkozni és nyugdíjasokkal viaskodni. Akkor vagyok szarban, ha biztosító nem fizet és rám terhelik.
Szívem szerint hagynám a francba az egészet, pereljen be, de semmi kedvem éveket tölteni ezzel.
A legjobb, hogy megjelent ma a fia is, na ott már jött a személyeskedés, fenyegetés, mennek a jegyzőhöz, meg a bíróságra, mondván, az anyjának van ideje, neki meg pénze, és jól megfingatnak. Meg hogy lehetnék olyan úr, hogy most leteszek neki az asztalra 30 ezret, brr de nem szeretem ha fenyegetnek.
üdv
-
rizso
addikt
válasz DeFranco #70505 üzenetére
Semmi jónak nem vagyok elrontója
Nemrég toltam egy olyan lángost, hogy a végére már-már besokalltam: dupla virslivel, sajttal, juhtúróval, pörccel töltött, és a tetején tejföl+sajt. Imádom a fokhagymát is, de sajna ügyfelezés miatt nem lehet...
Saint_: kérdeztem tőle múltkor, hogy kivel csacsogott, aztán mondta, hogy xy prohardverről, régi ügyfél. Ha előbb tudom, hogy te vagy, beszállok én is a dumapartiba
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #70500 üzenetére
850,- -ért mi is kiszedjük
DeFranco: Neszójjába niga'!
szerk.: Bestbye-ban már megint mi ez a 180+ hsz, valaki talált egy elárazott terméket, amit másik 30 hiéna berendelt, most meg megy a hiszti, hogy nem adják annyiért, vagy már a glamúrnapokra gerjednek? tényleg lesz ott H&M kupon esetleg? (próbáltam egy jó zakót az üzletben, de nem akciós, és 18k )
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz werszomjas #70502 üzenetére
Saint által felsoroltakat járd végig. Én mindenhol vettem 1-1-et. Konyhai az Obi-s, a nappaliban Kika-s az előszobában meg Ikea-s van, a fürdőben Praktikeres.
mod:
Saint: Azt nekem az SZTK-ban csinálták, Ofotértbe már orvosi papperal mentem be.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
werszomjas
addikt
Lámpát akarok venni, nappali háló, mennyezeti, fali stb.
Mely boltokba érdemes bemenni, ahol van nagy választék? Nem akarok semmi csicsát, egyszerű, letisztult, modern forma legyen.
üdv
-
Ace owner
addikt
válasz Magnum_ #70500 üzenetére
Bred. Pont multheten csinaltattam. 8k volt a keret es 5 a lencse itt endren kis lokal szemshopban. 2.5 2.5 minusz es allandoan hordom.. Btw nyarra szeretnek kontaktlencset is.
Szerintetek hol erdemes? Vision expressben mondtak egy olyan arat hogy annyiert inkabb kinyomom oketGalaxy Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest