- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
ha befutott jogász leszek (vagy lottónyertes), befizetem Laudát a jogi egyetemre.
rizso: a bemutatókon futtatott 'dizájner' cuccok nem igen nem jelennek meg az utcán...
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #71061 üzenetére
Beszartak, hogy egy lapon szavaznának erről, és a földeladások leállításáról
Skacok, szerintetek van
állatember, aki egy ilyen összeállításban utcára megy?MurdR: Ez csak annyit jelent, hogy a főnök nem tud értelmes elfoglaltságot biztosítani a beosztottaknak
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MrSealRD
veterán
válasz Melack #71070 üzenetére
Sajnos ez a szaktopikok sajátos alakulása... A dual-band témát ez alapján már eldöntötted. A konkrét eszközről viszont érdemes lehet bekérdezni. Ha van valami betegsége a cuccnak akkor az ne nálad derüljön ki.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MurdR
veterán
válasz macilaci78 #71067 üzenetére
Elvitték, egy ismerős megy ki dajcslandba melózni és pont most döglött be a gépe.
Nem írtál hogy jegeljem, vagy hogy mikor jössz, két napja hirdettem meg
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Earl_Muttley
őstag
válasz CoolBoy323 #71088 üzenetére
sztahanovista
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Magnum_
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
Eltorlik a vasarnapi zarvatartast. En nagyon orulok neki speciel!!!
-
Baaraanz
tag
Kerékőrből milyen gyártmány/fajta a tuti?
I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
-
föccer
nagyúr
Szófosó banda. Példát vettetek darálóról?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
GabN73
addikt
válasz hszilard666 #71073 üzenetére
Én nem akarok veled reklámozni semmit, ne küggyé' ilyen PÜ-ket nekem
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DeFranco #71054 üzenetére
Elvileg hat de a mi kv fogyasztási szokásainkat nézve max 4 adag. Jó kávét csinál de nyilván minőségi daráló (pl amit linkeltem) és kv kell hozzá. Tudod mi van... Kakkból nem lehet várat építeni.
mod:
Ázsiából kaptam cibet kávét, na azt pl olyan finom, hogy az eszem megáll.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Tim82
félisten
válasz Melack #71072 üzenetére
Szerintem igen. De a Milyen routert?-topik szakijait azért kérdezd meg.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Melack #71070 üzenetére
Attól függ.
Elvileg az 5 GHz-es sáv kisebb távolságra jó és sokkal érzékenyebb falakra és egyéb terepakadályokra, de nagyobb az adatátviteli sebesség, ami el lehet érni.
Panelrengetegben egyértelműen előny a dual band-képes router, az én környékemen van vagy 20 másik hálózat 2,4 GHz-en, míg 5 GHz-en egy sem.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Melack
veterán
Van bármi hátránya, ha egy router nem dual-bandes?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
MurdR
veterán
válasz macilaci78 #71062 üzenetére
Az egyik kollégám ilyen beteg állat, az szokott lefőzni kétszer egy kávét, mert hogy az egyszer főzött kávé az nem kávé
-
macilaci78
nagyúr
válasz Melack #71061 üzenetére
Önkiszolgáló kassza nyitva lesz a Tescoban, vagy mi?
MurdR: apám lefőzött egy kotyogóssal valami méregerős kávét, majd ezt átnyomta még egy adag friss őrleményen. A melósok másnap is remegtek, neki meg azóta nem kellett kávét főznie.
Kollégám küldetett velem át egy csomagot a másik telephelyre. Rajta volt a csomagon a számológépe, tolla, meg még valamije. Mindenestül odaadtam a "postásnak" a pakkot, ennek már egy bő éve, a számológép már meglett.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Melack
veterán
Vasárnapi boltzár eltörölve
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #71058 üzenetére
jó, de náluk hivatás a szivatás
-
-
-
DeFranco
nagyúr
új kávéfőző berendelve
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #71047 üzenetére
Áá, 2015-ös... Akkor más tészta mert most változott a nevezéktan. Az STI volt akkor.
Régebben volt az Impreza, Impreza WRX és az Impreza WRX STi. Na most elhagyták az Impreza nevet, csak a polgári szekicónál használatos immár. A sportos vonal már simán WRX (265 ló) néven fut vagy WRX STi (305 ló) néven.
#nincsbennetarcsi
-
MurdR
veterán
válasz bandus #71031 üzenetére
Mi szoktuk szivatni egymást, leleményesebb dolgokat is csináltunk már.
A passzív erőszak nem jó. Aktív kell.
Kávéba 50darab édesítő, vagy só, erőspaprika, energiaital, stb. Táskába buggyant pálpusztai gondosan elrejtve, meg ilyenek.Egyszer még a legelején amikor ide kerültem, akkor nem kicsit meg lettem szívatva. Éjszaka vonatot őriztünk az alagútban, nyár kellős közepe, 50fok meleg, nulla szélmozgás, és undorítóan párás levegő, mert alagútmosás volt. Abban a két órában simán elmegy 2Liter üdítő. Betettem a hűtőbe egy nagy palack üccsit, hogy éjjelre jó hideg legyen. Beértünk az alagútba, 10 perc múlva belekortyolok az italomba, és telibeköptem a metrót. Telenyomták édesítővel. Kellemes két óra volt.
-
Magnum_
nagyúr
Vegulis ez a sajat magam fejlesztese akar mukodhet is, azzal, hogy felugyeletem, szakmai iranyitom nincs
Most a sajat szorakoztatsom vegett (de persze ervenyes itt es mpst ez is kell) egy olyan eljaras kezdemenyezesere irtam kerelmet, amit meg nem csinaltam. Fonokom ugy irta ala, h el sem olvasta, nem js nagyob mondhattam el, hogy miertDe amugy tuti 100, hogy jo lesz
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
-
Mercutio_
félisten
Este megkukk, melóban nem videjózik. Reggel beállt a penny parkolóba egy fekete körbeidomozott subi, volt azon sti, awd, meg még
valami X-et tartalmazó röidítéswrx is, és picit öblögetés hangja volt.Saint_: Valami elegáns megoldást javalok, ha te is hagymáznál, azzal lemennél a szintjükre és leiskoláznak a rutinjukkal
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #71040 üzenetére
Én a helyedben megfogadnám DeFranco szavait. Ha úgyis lépni akarsz innen, akkor bátran próbálgasd csak a szárnyaidat.
Most komolyan, mi lehet a legrosszabb, ami történhet? Hiányozni fogsz nekik. És a legjobb? Hogy nem.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #71040 üzenetére
gondold ezt végig még egyszer. egyrészt ennek itt most nincs tétje, úgy is itthagynád, másrészt nem álmaid állása, harmadrészt meg ki vagy párnázva, tényleg nem fognak kirúgni kb. semmiért.
itt ingyen gyakorolhatsz élesben, mert láthatóan van mit fejleszteni (nekem is, másnak is, ez tök normális). mikor fogod elkezdeni? majd amikor élesben leszel egy álmaidállásán? azt fogod koptatni? nem volna jobb oda már tapasztaltabban, felkészültebben menni?
szakmailag olyan vagy, amilyen, ezt nem tudom megítélni, de humán-fu-ban van még mit csiszolni. mióta ismerlek az összes munkatársad kiállhatatlan hülye és ettől szigmon szenvedő szerkezet a meló. ezt akarod csinálni 40 évig?
nekem mindegy, szokásomhoz híven szóltam, megvolt a napi cserékszbecsszó, befejeztem.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #71037 üzenetére
Pontosan.
Jovore mar 100%, hogy nem leszek itt. Es 99%, hogy fel ev mulva sem.Def: jah, igen, de visszadobom a challanget
-
tomcsi23
veterán
válasz macilaci78 #71037 üzenetére
Ha bírod
cérnávalhagymával....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #71034 üzenetére
wut?
emlékeztem a trükkre, ami a képen van (kb. seen on 9gag), beírtam, hogy office wars és kidobta 5. találatként.
miért?
(btw. már régóta tervezem, hogy megcsinálom )
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #71020 üzenetére
Osztogass rágót, vagy hozd be a WC-ről az illatosítót és fújj vele körbe, aztán szívj el egy cigit, amíg fuldokolnak.
Esetleg valamelyik fórumtárs tud kölcsönadni egy gázmaszkot, ha valaki kérdi, akkor munkavédelmi szemüveg a számítógéphez, ami a megváltozott minőségű légtérben használatos.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #71021 üzenetére
szeretem a beépített featuröket használni, meglepően jó dolgokat csinál az MS csak néha szokni kell a logikáját. de pl a live/fotótár is egy tök jól használható, intuitív, kézre álló eszköz, csak rutinból nyúlsz a megszokott 3rd party cucc után. a 7-es óta szerintem érdemes ökoszisztémában gondolkodni itt is.
viszont a biztonsági mentés logikáját nem látom át, folyamatosan nyaggat, hogy elfogyott a hely, és nem látom, hogy melyik backupot törölhetem, melyiket nem, csak a különbséget menti, vagy x db teljes backupot csinál, ha a különbséget menti, akkor a régi állapotok/töröltek hova kerülnek, és hogy tudom őket leválogatni, stb.
kb. 60-70 GB adatot backupolok 100 GB a rá szánt partíció, és most is szólt, hogy elfogyott. két file van, az egyik 85 GB a másik 14 GB.
nyilván ez az én hiányosságom, hogy nem vágom innen hova-mivan, ezért kérdezem. ha másik szoftver lenne se tudnám egyébként, mindig is idegenkedtem ezektől a backup-szinkron dolgoktól. a backupra helyem nem volt soha, a szinkrontól meg féltem, hogy véletlenül véglegesen beletörlök valamibe.
@Saint_: pisild le őket, hogy lássák ki a domináns fél. amúgy azt hogy tudtad elérni, hogy egy ilyen tyúkólban már egy hónap után nincs semmi respekted?
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Gyerekek, kimentem mosdoba, vissza es szo szerint fejbebassott a hagyma szag.
-
hszilard666
veterán
Reggelt!
Brutálisan elaludtam, vagy 2 órát fogok késni. Szarni bele!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
tomcsi23
veterán
Medvehagymás jóreggelt!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Magnum_
nagyúr
Morgenzen. Kolleganoim kora reggel csoportosan toljal arczba a medvehagymat. Ki akartam nyitni az ablakot, lekiabaltak a maradek hajam.
#lovethatplaceI humbly and respectfully decline™
-
DeFranco
nagyúr
a win-backupos kérdésem komoly volt, ha valaki érti ennek a logikáját, vagy tud ajánlani olyat, akit fel lehet keresni egy rövid konzultáció erejéig, akkor legyen kedves ossza meg velem. (woland nem ér, szerintem neki jobb dolga is van ennél)
-
Mercutio_
félisten
#csakaGDP
Szóval vegyetek mosógépet, GTX 960 2GB-s VGA-T, Blu-Ray lejátszót, Panasonic milcet
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
J* r*!
-
GabN73
addikt
válasz hszilard666 #71015 üzenetére
Nem is írtam hogy mennyit LEGO-nál sajna a doboz sokat számít, így az ebayes ártól messze elmarad az az ár, amennyiért sokan jelentkeznének majd érte
-
Mercutio_
félisten
Jah az az erősebb mocis, sperdifis
Usb-s hangkarit vegyetek
-
MurdR
veterán
válasz Earl_Muttley #71010 üzenetére
Ha rádobsz egy ezrest akkor mehet
-
GabN73
addikt
válasz hszilard666 #71005 üzenetére
Doboz hiánya sajna nagyon sokat ront az áron
-
macilaci78
nagyúr
válasz Earl_Muttley #71010 üzenetére
Azt hittem, az érdekel, kártyafüggetlen-e.
-
bandus
veterán
iphone 5s még mindig eladó, részletek már itt is: [link]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Magnum_
nagyúr
-
hszilard666
veterán
válasz GabN73 #71004 üzenetére
Nincs, de adok mellé ajándékba egy vászon szatyrot! Igen, holnap délután feltöltöm és meglátom. Igen, csak szét van szedve. Ha találálok hozzá leírást hogy konkrétan miből mennyi volt a dobozban akkor biztosra tudom mondani.
Saint_:
Visszamennyé![ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
GabN73
addikt
válasz hszilard666 #71001 üzenetére
Doboza megvan? Ha feltöltöd, működik mindene? Tuti hiánytalan?
-
Tim82
félisten
-
MurdR
veterán
válasz macilaci78 #70998 üzenetére
Halvány lila fingom sincs
-
hszilard666
veterán
Szevasztok!
Eladó egy ilyen cucc:
[link]6 éve áll, ha jól látom az összes alkatrésze megvan, csak ösze kéne rakni. Első tulaj vagyok. Mennyit adnátok érte?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Macrodroid
- Nyaralás topik
- Apple Watch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest