- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
-
DeFranco
nagyúr
btw. erre nyugodtan rá lehetne állítani a kéményseprőket a légbeejtőbe oltott szélturbinák társasházak homlokzatára erőltetése helyett.
telefontanú, (vagy bejárás, lévén látszik is a füst) füstkommandó, kistáskában vegyilabor, jó napot kívánok mintát vennénk az isa por és homu vogymukból, cöcöcö piros festéket, nankang gumit és linóleumot mutat a petricsésze lesz kedves akkor ezt a szerény minimálbér összegű bírságot sárga csekken és három hét múlva jövünk utóellenőrzésre viszont látásra.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DeFranco #62585 üzenetére
Toom, nálunk is ez van. Néha már azon filózok, hogy macskával fűt, olyan szag van + az orrodig sem látsz a füstködtől.
Közútkezelő jelenti:
"A cég egyébként már november 2-a óta téli üzemmódban dolgozik az ország 32 ezer kilométeres közúthálózatán, és egy komolyabb havazást is tudnának semlegesíteni."
Kár hogy ennek semmi látszata...
Felette a hír: a Szépvölgyi út elesett.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Tim82
félisten
Megkockáztatom, hogy annak idején szarhúgy áron megvették a telket. Építkeztek rá. Idejük nagy részét Németországban töltik, szeretnék az egészet, de ahhoz el kellene adni a telket és a házat, amit az azóta is rendületlenül ott álló villanyoszlop miatt csak szarhúgy áron tudnák. Leginkább ettől félnek, nem a villanyoszloptól. Amúgy ez is valid reason, persze, csak sehol sem láttam leírva, hogy harminc éve hadakoznának emiatt a villanyoszlop üzemeltetőjével meg hogy rákot kapott volna a közelségétől a családi tengerimalac.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #62585 üzenetére
Békés megyében voltam az ünnepekkor. Makó előtt szállt fel a köd, és amikor jöttem vissza BP-re, Makó után szállt le, akkor vettem észre, hogy sötétebb is. Lajosmizséig volt világos, igaz, a napot Maroslelétől már nem láttam.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
B-L-A-C-K
titán
Buék, el is felejtettem már ezt a topikot...
-
válasz bandus #62580 üzenetére
Arra mondtad h sok ha fel akarod venni a zsét, nem?
Én meg m ondtam h az az 1-2 10k nem is olyan sok egy 120K+ költség mellett(#62582) Saint_: nem lényegtelen a T+2, mert erre adja a bank a legjobb kondíciót! Ami gyorsabb az extra péz, ami lassabb megint extrapéz a sorban állás napi díja miatt. És a könyvelő 5 bank ajánlata közül választotta a kegolcsóbbat. Ennyibe kerül itthon vállalkozni, és h nem a keményen drogozó kisembert "nem adóztatják". Gyk 1 ember munkabérét csak a havi utalások árával ki tudnám termelni. Mindenki jobban járna, de nem.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #62581 üzenetére
Hulye minden villanyszerelo, mindig is mondtam
-
Magnum_
nagyúr
válasz zsolti72837 #62576 üzenetére
Szeva tenthcentaur291, merre jartal?
Bandus: t+2 = a megbizast koveto 2. Napon teljesul az atutalas. Igazabol ez lenyegtelen info most. A lenyeg h bitnek a transaction feeindokolatlanul draga volt. De valszeg a szamlacsomagjanak a kondicioirol azert ertesult a szerzodeskotesnel. Ez szokotz lenni a hivatalos banki komm.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
macilaci78
nagyúr
válasz föccer #62562 üzenetére
Nyilván egyedi esetről van szó. A képen látható utcában laktam, a következő villanyoszlop egy új, 8 éves, 4 lakásos sorházi lakás udvarán áll.
CoolBoy323: Hát azért akárkit nem engednek oda.
Exem nagybátyját például igen, át is járta az érzés, nem nyitott koporsós virrasztás volt.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
arról nem is beszélve, hogy a haldokló nyugat kokakólátol mákonyos ópiumában ezért simán felnyomják egymás a szomszédok (tök jogosan, mert ez nem házmestertempó, hanem nettó civil kurázsi) aztán kimegy a kéménykommandó és olyat bírságolnak hansra hogy sírva ássa meg magának a hőszivattyút inkább.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Vastagon a cuclizmiusban épült az a villamosvezeték, akkor meg még nem volt divat se megkérdezni, se figyelembe venni a pógárok efféle óhajait.
Def: Ne is mondd, a szomszédban bútorasztalos lakik állandóan a maradék kezelt fával fűt. Na ez a chemtrail nem a kondenzcsík.
föccer: Nem tudom pontosan hány méter mélységben fut de azt láttam, hogy markolóval ásták neki az árkot.
#nincsbennetarcsi
-
macilaci78
nagyúr
válasz werszomjas #62559 üzenetére
Éppen csak tilos eltüzelni, a ragasztó, festék, lakk miatt veszélyes hulladék.
Ettől persze elég és nem is mindegy, mennyire pakolja meg az ember az égésteret, mert könnyen lehet sok...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz bandus #62570 üzenetére
csóróság van. nem mindenkinek telik vezetékes gázra, főleg nem olyan luxusra mint a távfűtés
@orichalcos: nem mondtam, hogy mindenki rákban hal meg (sokan pl. hamarabb, májnagyobbodásban ) de ez egy vezető halálok vidéken. utána is olvastam ennek anno. bár elég lett volna beleszagolni a levegőbe is. nagyon komoly környezeti ártalom.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Jó, meg szép dolog a földkábel. De attól miért kapnának kisebb flux-ot? Sőt, még megterhelőbbnek is gondolnám a mágneses teret, lévén nem 20-30 méterre megy tőlük a nagyfeszültségő kábel, hanem csak 2.-re.
Vagy az én számításomban van valami hiba? Remélem erre jár Dr Zoo és kijavít, ha mégis 20 méter mélyre raknák a földkábeleket.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
DeFranco
nagyúr
de legalább faszán rákkeltő...
"vicces" hogy ahányszor utazunk szülőkhöz, ahogy megyünk keresztül a településeken faszán belső keringetésre kell kapcsolni a várostáblánál, mert minden utcában (5-6 ház) legalább három kéményből full sötétszürke füsttel jön az ótvar büdös ájer. égetnek mindent amit érnek, gumit, bútorlapot, kismotort, szórólapot, bármit ami befér a kályhaajtón. aztán meg a rák viszi el a fél falut mert szépen módszeresen lemérgezik egymást.
jelenleg no1 ok miért nem költöznék kertes övezetbe (ofc. rózsadombon ez nem divat, de oda meg nincs kedvem menni mert magasan van én meg alföldi gyerek vagyok)
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tim82
félisten
válasz föccer #62562 üzenetére
Biztos amikor vették '83-ban a telket, még azt hitték, hogy egészséges reenergetizáló hatása lesz a villanyoszlopnak.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
föccer
nagyúr
Homlokráncolós smily.
1983-ban vásároltuk meg Fodorkertben, a Máramarosi utcában a töltés melletti telkünket. Akkor már itt állt a villanyoszlop
Szalaiék félnek, és szeretnék áthelyeztetni az oszlopot az áramszolgáltatóval.
őőőő... Valami nem fér a fejembe. Valaki felhomályosítana?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tomcsi23 #62557 üzenetére
Tnap 0 azaz nulla hó volt. A sípályán csak ott is csak azért mert hóágyúztak. Fel volt sózva az út, még csak nedves sem volt. Egy elhagyatott parkolót találtunk ami fel volt fagyva ott kicsit megtáncoltattuk a gépet a fórumtárssal aki jött velem (akkor szedtem össze a kavicsot am) de mivel vaksötét volt kb semmi nem látszik a videó felvételen. Legalább a frsz kitakarással nem kell bajlódnom.
mod:
werszomjas: Kuka. Ezeknek a fűtőértéke kb 0.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
werszomjas
addikt
Van-e itt olyan aki fával fűt, vegyes tüzelés, bármi?
Van kis faanyagom.
4m hosszú beépített szekrény, ennek nem minden része fa, de biztos ég ez is + egy konyhaszekrény (bútorlap) + lambéria + még 2x ennyi, mint a képen + 1 spajz fa polcokkal, szintén kuka.ha valaki hasznát tudja venni ingyen elvihető, vagy megy a szemétbe.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Magnum_
nagyúr
Najo fiuk, lementem letakaritani a kocsit, meg konnyen ment, de kesztyut nem vittem, kezem atfagyott igy a 2016os parkolasi matricat mar nem volt erom feltenni, de ugyis raerek arra. Az ablaktorloket felemeltem.
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #62553 üzenetére
egen, ezeket mondta az ügyintéző csajszi a telefonba, plusz még valami 0,6%-ot is. bár végülis mindegy, a semmi még mindig 6k-val kevesebb az 5k-nál
remélem meg is tudom venni, de a lóvé egy része otthonról jön"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
erste bank ftw. Kb 12k lenne 1m huf felvetele a bankban, de automatabol ingyenes, jeee.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
DeFranco
nagyúr
érdekes, hogy a kisebb méretben a fajsúlyos nokian kimaradt.
[ Szerkesztve ]
-
-
tomcsi23
veterán
válasz werszomjas #62544 üzenetére
850,- / perc.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
DeFranco
nagyúr
a gyár melletti lejtős utcán annyira le van tapadva már a hó, hogy nem tudnak felmenni az autók. először egy taxis bukott bele kétszer, aztán egy diplomata golf adta fel félúton, de még seggel visszafele ereszkedésen se fogott be a kerék egyiknél sem.
-
Mercutio_
félisten
válasz SzBalu #62541 üzenetére
Beszéltem velük, tényleg az volt, hogy csak kiosztották a tracking numbert, de a tschibo ténylegesen csak másnap adta át nekik.
Ugyanitt Zen és semmi show-zás.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
tomcsi23
veterán
válasz macilaci78 #62527 üzenetére
Inkább ne hajtsa ki, még véletlen beqrja a szélvédőt.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #62530 üzenetére
Naná, már a célprémium is el lett utalva nekik.
#nincsbennetarcsi
-
-
Magnum_
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #62529 üzenetére
Túl szigorú vagy. Ők az októberi hóhelyzetre készültek fel. Persze ezt könnyen elfelejti az ember, mert a rosszra mindig könnyebb emlékezni. Volt gondod a hóval Magyarországon októberben? Na ugye, jár a piros pont is. Meg novemberre és decemberre is.
-
Magnum_
nagyúr
Qru, ja, tuti qruvára fel vannak készülve, a Pozsin mindig időben elkezdenek sózni, de már van vagy 3cm a hav. faxa.
-
Qru
MODERÁTOR
No para, majd az osztrákok megint kiásnak minket.
Még jó, hogy minden tél elején elmondja a közútkezelő, hogy felkészültek a télre.
Jah csak soha nem az aktuálisra.#nincsbennetarcsi
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Órák óta esik, de még hókotrót nem láttam itt a Fehérvári úton.
Live-Die-Respawn
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #62520 üzenetére
Ugyanez volt mikor a vezetékes telefont mondtam fel.
#nincsbennetarcsi
-
macilaci78
nagyúr
válasz Melack #62516 üzenetére
Óóó, az ügyintézés nekem is ment hamar, de már a 2. hónapot is számlázzák a szolgáltatás megszűntét követően.
Ugye, legalább 8, de legfeljebb 30 napjuk van a felmondás teljesítésére, és hát a back office a 34. napon csapta le azt, amit lemondtam. Az már röhejes, hogy a 2. napon adtam fel nekik postán a kívánt módon az eszközöket, amit nem találnak és kötbéreznek, de megküldtem nekik a postai feladóvényt...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Melack
veterán
válasz Magnum_ #62515 üzenetére
Ha esik, minek sózzák? Nincs értelme.
Más: a Telekom messze érdekes, hogy a legnormálisabban kezeli a szolgáltatás-felmondást. 2 perc alatt sikerült velük lerendeznie feleségemnek. Az a része érdekes lesz, hogy a posta tényleg tud/akar-e majd dobozt adni az ingyenes visszapostázáshoz.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Ide is megjött a fehír gci Ha lesz nagyobb akkor irány a határ csapatni kicsit
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
tomcsi23
veterán
-
MunezXBK
nagyúr
Akksiról lekapja az egyik sarut és máris nem tud elpukkanni.
Hibakódot ha nem dob, nyílik majd, amikor kell.
DeF: Az XBK xboxklubot takar, a Munez meg onnan, hogy mikor oda regeltem, minden nick foglalt volt, amit próbáltam. Épp a gól című filmet néztem oszt a Munez meg szabad vót.
Xbk-n vagyok admin, ha esetleg ez is érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #62484 üzenetére
ahogy Qru moderátorúr is írja, ha ráindítok, azzal csak merítem, menni is kellene vele legalább egy 5-10 km-t de azé' nemá, nem fogok háromnaponta ilyen túrákat bevetni
@MunezXBK: (neked amúgy honnan jött ez a nick?): kiszerelgetni, töjtögetni nem fogom, garázs nincs, ha lenne, para se lenne
@Melack: lásd fent... igaz ez a logikus megoldás, de nemá'. meg koptassam hidegen nyilván.
@Qru: igen, ez lenne a megoldás...
@lorcsi: átlagosan 4-6 év az elvárható, de ez 100 dologtól függ, ahogy Qru úredátormod is írja, főleg a használattól és attól, hogy hány csillagos a garázs
-
Qru
MODERÁTOR
válasz lorcsi #62503 üzenetére
Használat és típus függő. Milyen autóban (dízel/benzin és ccm (indítóáram erőssége)), milyen akksi (szilárd elektrolitos vagy sem), hol tárolod az autót...
A legjobban a hőingadozás csinálja ki amúgy (nem véletlen, hogy az újabb autókban mindben már hőszigetelőpaplanba csomagolják gyárilag az akksit, ott ahol a motortérben van elhelyezve) az akksit meg ha rövidtávokat mész és nem tölti fel rendesen a generátor.Saint:
Visszafelé találtunk egy üres felfagyott parkolót, ott megforgattuk a gépet és akkor került bele. Franc, mégis csak kéne nekem rá egy murva felni.
mod:
Jó az, ne költs már rá csak amennyit muszáj.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #62501 üzenetére
Óóó, akkor sima ügy. no para.
To all:
Btw mivel itt értetek mindenhez (is):
Ha kavics kerül a tárcsa és a betét közé az vajon mekkora kárt tehet a tárcsában/betétben? Nem volt ott sokáig hamar kipottyant kb 2-3 km-en át hallottam. Fékezgettem is (az mondjuk lehet nem volt jó ötlet ) aztán egyszer csak elhallgatott.
#nincsbennetarcsi
-
lorcsi
veterán
már ha akksi téma
hány évet bírnak átlagosan ?eladó: vadi új soundcore motion+
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest