- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Bjørgersson #126251 üzenetére
Vasárnap megyek Debrecenbe.
Ha meg aktuális, írj privátot!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Stylewars_kp
őstag
Szia,
Szegedre tudnám elhozni maximum.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
sketchifun
senior tag
válasz Bjørgersson #126259 üzenetére
Ugye nem úgy akarsz a villamosmegállóban VGA-t venni nullás hírdetőtől, hogy nem próbálod ki?
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
radi8tor
MODERÁTOR
Pontosíts, mert Budapesten belül lehet autókázni 50 percet is.
⭐ Stella
-
bitpork
nagyúr
válasz Bjørgersson #60118 üzenetére
Mert rendelnél, kér szürke marhát, meg kb negyven tonnányi hungarocelt?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #47339 üzenetére
Reggel 5:30 körül indulok, és 8:30 körül érintem Debrecent. Viszont mivel nem egyedül megyek, így 1 méter kitérőt nem tudok tenni és 1 percet nem tudok várni.
Miről lenne szó, szállítani kellene valamit?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #47333 üzenetére
Én, holnap
reggelhajnalban. De nem igazán fogok ráérni, mert többed magammal vagyok.üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #47333 üzenetére
Minek?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #42564 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #26786 üzenetére
Még ezt se olvassák el. A figy-ből értenek.
Amúgy asszem nem azzal van gond, hogy máshol hirdeted, hanem ha több helyen hirdeted az spamnak minősül.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bjørgersson #26783 üzenetére
A városi lokál gondolom a lakóhelyed szerinti város topikját jelenti.
Live-Die-Respawn
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #26779 üzenetére
Azt tudod-é, hogy csak a lakhelyedhez legközelebbi lokál topicban engedélyezett hirdetni?!
⭐ Stella
-
DeFranco
nagyúr
válasz Bjørgersson #26777 üzenetére
viszlát
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #25878 üzenetére
A muziker meg Prága
Van amúgy egy fehér 681 EVO-m 1 éves, de nyomja az állkapcsom így volt vagy 4x rajtam, gondolkozom, hogy elpasszolom úgy is az invotone HD2000-t használom (ami hangzásban gyengébb, de nekem kényelmesebb)Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Bjørgersson #25876 üzenetére
Hangfalas topikban is többször láttam már előbbit ajánlani
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Bjørgersson #25876 üzenetére
Én a muzikerből vagy 2x rendeltem már, egyszer sem volt gond.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bjørgersson #19073 üzenetére
Amint tud válaszol, én most féken vagyok tartva egy időre.
(#19073) kovy29
Na szerinted? Bokaszorító, csuklószorító, kajás tálca, két fürdőlepedő, két esernyő....
Live-Die-Respawn
-
LÁZ
addikt
válasz Bjørgersson #17445 üzenetére
sajnos a világvégén lakunk átmenetileg, 18ker, ha a környéken van a kölök, esetleg köki, azt megtudom oldani, beljebb már nem
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #16657 üzenetére
Mekkora darabszámban?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz Bjørgersson #16531 üzenetére
most egy idősebb és komoly projekten dolgozom, de eleve bukásra van ítélve hosszú távon (most az hosszú, hogy miért), de ez most kihívás.
I humbly and respectfully decline™
-
MurdR
veterán
-
DeFranco
nagyúr
válasz Bjørgersson #16561 üzenetére
Azért köszi, hogy rákérdeztél
@Mercutio_: csakarepetachat szobák sem voltak meg privátozások sem, volt egy pool, ott mindenki látott mindenkit, 'szt próbálj meg csajozni
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #16559 üzenetére
⭐ Stella
-
Tim82
félisten
válasz Bjørgersson #16538 üzenetére
Tippre vagy az Eszközkezelőben lehet (mondjuk jobbegérgombbal feljön esetleg ilyen opció), vagy valamilyen registry-turkálás kell, de most épp nem vagyok Windows-os gép közelében, hogy megnézzem.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
MurdR
veterán
ÚÚÚúúúúrisssttteeeeeeeeeen miiiiiiiirrccc
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
DeFranco
nagyúr
OK, köszi. de persze úgy kellene megoldani, hogy csak az kerüljön ki, tehát a penekre megmaradjon a safe removal
-
Magnum_
nagyúr
válasz Bjørgersson #16267 üzenetére
azóta nem láttam báz, pedig ma már szerda van és ma nem is ott ebédelek... talán holnap. de holnap akkor támadok!
-
DeFranco
nagyúr
válasz Bjørgersson #16264 üzenetére
na ezt nem kellett volna vizuális típus vagyok
mindenesetre Saint_ rányomhatná a csajozós névjegykártyája hátuljára
-
MurdR
veterán
-
macilaci78
nagyúr
válasz Bjørgersson #15894 üzenetére
Hát, zsúfolt szülészete van Degecz településnek.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #15891 üzenetére
Kimaszkolnak, rontod a városképet
-
Magnum_
nagyúr
válasz Bjørgersson #15851 üzenetére
szar is vót. az elsőr rész jó vót. a sorozatról meg ne is beszéljünk.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Bjørgersson #15845 üzenetére
a 2. és a 3. részben is és a sorozatban is azzal száguld. I know. és audi párti vagyok.. de az a kalsszik7-es az igazi
Dr.Zoo, nem dolgozol?
Melack: csak az ismim a fuckbookon, akit tényleg ismerek. najó, meg 1-2 potenciális jelölt kislány még akad, de majd elkopnak
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Bjørgersson #15834 üzenetére
ne viccelj. Qru már 7.15kor várt a hát előtt... ő volt ma a Transporter nem kérdezett, nem beszélt. ő csak vezet
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Bjørgersson #15729 üzenetére
Tyűh bazze, akkor tényleg fiatalka vagyol Ombre.
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
bitpork
nagyúr
válasz Bjørgersson #15695 üzenetére
Végül ja. Aztán Shalom után kilökünk
(#15696) radi8tor1 : tempomat nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz Bjørgersson #15689 üzenetére
Ha beszállsz az üzemanyagba, elférsz még 40k magyar játékpénz az oda vissza költség fejenként A szállás ezen felül van. Mi olyan 2-4 napig leszünk oda mostan. Plusz az utazás ideje 2x 20 óra.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Bjørgersson #15677 üzenetére
Szólj Malacúrnak, nemsoká oda indul épp... Hátha elvisz. ( bár nekem nem hozott sört.... )
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Magnum_
nagyúr
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Bjørgersson #15673 üzenetére
Te beteg vagy..
Kezd Tigrincs filingem lenni.."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Magnum_
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz Bjørgersson #15663 üzenetére
nem merik. szakállas.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Bjørgersson #15651 üzenetére
nem lehet már csak úgy embereket fotózgatni, nem tudod?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bjørgersson #15327 üzenetére
MOndom magamban wow, GT-R-je van srácnak, mekkora király lehet. Majdnem kérdeztelek, hogy mikor mennyiért vettétek. Erre megnéztem a képet.
Live-Die-Respawn
-
Qru
MODERÁTOR
-
PeeterssoN
őstag
-
DeFranco
nagyúr
válasz Bjørgersson #14298 üzenetére
amit eszel azzá leszel, tehát akkor cuccos csirke vagy
határeset
(ezen a logikán haladva amúgy én ma kolbásszal töltött karaj, sült tarja, harcsafasírt és káposztával töltött almapaprika vagyok )
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Bjørgersson #14296 üzenetére
attól függ... mi volt az ebéd?
-
Melack
veterán
válasz Bjørgersson #14260 üzenetére
Hát kb. Most arra kell, hogy ellegyek. Ha már gyakorlatilag a haláltusáján van a department, legalább érezzem jól magam
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #13064 üzenetére
Ő árult ilyet régebben, kérdezz rá: [link]
De 2-3 réteg szúnyogháló is megteszi
Nekem végül ez utóbbi lett jó, mert a szűrő túl vastag volt (nem tudtam eléggé összenyomni ott ahova szántam)[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
bitpork
nagyúr
válasz Bjørgersson #13028 üzenetére
Ha a tranzakciós adót nézzük, gyk körül vagyunk véve ugyanezzel a kakával. Minden másban olcsóbb egy külföldi számla a legtöbb helyen.
Pl ha én mint MAgyar cég itthon nyitok egy számlát teszem azt a júnikretiné, és van mondjuk évi 100'000'000 forint forgalmam, akkor egy évben a tranzakciós adón túl lesz cca 650k számlavezetési díjam. A legtöbb banknál 500k felett van ez. Ahol nincs ekkora számlavezetési díj , ott az ügyintézésnek és tranzakcióknak ( küldés, érkeztetés ) van a végére sac ekkora összege.
Mindez Dániában 300 ojró egy évre, plusz alkalmanként maximalizált 20€ kezelési költség.De vannak itten bankos emberek ( Qru + Saint_ ) akik ha éppen nem egymással vannak elfoglalva, talán többet tudnak erről mondani.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #13024 üzenetére
Hmm, igen sok rosszat hallottam róluk. Bankszámlakereső a Sberbankot dobta ki. Voltam az ügyfelük de azok is mindenért költséget számoltak fel. A végén még kénytelen leszek maradni a Citinél...
mod:
Se baj, csak azért is utolsó nap váltok csomagot.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
válasz Bjørgersson #13002 üzenetére
tényleg szerencsés ember vagy, nekem nincs jo tapasztalatom velük aúgy, kivéve itt.
etejedu: mert "megadták a müdját", hogy leizzadjak..
-
őstag
válasz Bjørgersson #13002 üzenetére
Hogy megtanuld mit jelentenek!!!!!4444négyNÉGY
Amúgy nagyon jó a kérdés.Amikor végzősök voltunk,az irodalomórán egy egész órát szenteltünk ennek,hogy milyen hatása van a magyar nyelvre a külföldi vagy nemzetközi szavak. Fészbúk,kompjúter,lájk és társai.
Nekem az a véleményem,hogy közel sincs olyan jó hatással a nyelvre és annak fejlődésére. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
albiosz
őstag
válasz Bjørgersson #12998 üzenetére
Te egy szerencsés ember vagy, ha nem tudod.
Saint_: gratula! de minek kellett külön menned? nekem eddig minden szerződésem olyan volt ami már szabályozta a próbaidő utáni részt is és semmi teendő nem volt.
-
Petyyyyy
addikt
válasz Bjørgersson #12998 üzenetére
Human Resource - Emberi erőforrás.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #12977 üzenetére
Este az M0-áson mentem de nem mertem nagyon odalépni mert gyanúsan lassan ment mindenki. Végül beálltam egy Type S mögé azzal vonatoztunk egy jót, haza meg már nyugiban "robotpilótával" jöttem.
#nincsbennetarcsi
-
GabN73
addikt
válasz Bjørgersson #12902 üzenetére
Nem vezethet mindenki Opelt vagy Suzukit...
-
Qru
MODERÁTOR
-
őstag
válasz Bjørgersson #12881 üzenetére
Nemtudom,hogy szóltak-e ,de 2 nappal lekésted a matekérettségit.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #12723 üzenetére
Pedig őket is megbüntették persze lehet olyanban voltak hunyók ami engem nem érintett.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #12701 üzenetére
Lassan dolgozik így nem elég az 5 napos hét neki.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #11566 üzenetére
Nem is volt olcsó anno... de kellett mert az 550W-os Chifi már lekapcsolgatott anno nagyobb terhelésre.
mod:
Igaz az csak 216W-ot tudod 12V-on.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #11564 üzenetére
Ebben egy nagyon penge SS bél van. 624W-ot tud csak 12V-on (overpeak-ben 650-et kitol), rezzenéstelen arccal rámerném kötni. A két 460-am eszik összesen 300W-ot (150W/db) a procim kb 95-öt így alulfeszelve, tehát van ott még tarcsiban egy kis kakó a psu részéről.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #11556 üzenetére
Igen. 3way sli-s lapom van a tápom meg 650-es.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #11554 üzenetére
Áá, 2 db van már, az bőven elég. A procim se nagyon bírna el még egyet meg a vram is kevés lenne már akkor. Bár eddig csak 1 játék volt aminek kevés volt az 1GB (TES V. full-full-ban).
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #11547 üzenetére
Jaj, csak nehogy építsek egy 3way sli-t...
mod:
Radi: Éppen letettük a telót, mikor mondták, hogy már járható a Margit híd, így azont csatogtam át Pöstre.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
bitpork
nagyúr
válasz Bjørgersson #11384 üzenetére
Most méé? Vagy nagyon off vagyok?
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #10593 üzenetére
Drukk
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #10591 üzenetére
Ha lesz pénze az embereknek, akkor viszont már a debreceni ingatlanárak is magasabbak lesznek
Egyébként meg őszintén: Ha ti is inkább elfelé jönnétek, minek menne más dercsire, pláne, hogy Mikepércsen, Józsán, Ebesen, vagy Debrecen kertvárosában is vehet házat, ha annyi pénze van?
Távolabbra csak akkor mennek az emberek, ha ott olcsóbb a kertesházEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #10578 üzenetére
Miből, mondjuk ösztöndíjból, nagyszülők által szüli-/névnapra/karácsonyra adott félretett pénzből, egyetem melletti melóból így legalább lenne valami ami motivál, hogy jobban tanulj, spórolj, lenne célod
Annak szerinted mennyi az esélye, hogy egy vidéki kisvárosi házért annyit kapsz, amennyiből normális környéken Debrecenben megfelelő méretű lakást veszel? Én úgy nullára tippelek, főleg amennyi munkalehetőség Hajdú-Biharban van.
Kollégiumot igényelni túl közel laksz?Ace owner: Ha nyáron állsz neki diákmelózni már minden normálisabb helyet elvisznek, ráadásul gyakorlat nélkül még kulibb melókat fognak csak adni. Kérdezz körbe rokonságban valaki nem tud-e a melóhelyén valami nyári melót (adatrögzítés, pakolás, miegymás, a lényeg, hogy a diákszövetkezet nem veszi le még a saját jutalékát is)
Dr.Zoo: Jól néz ki, mikori évjárat, pótalkatrészt, kasznielemeket honnan/milyen nehezen/drágán lehet hozzá szerezni?
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz Bjørgersson #10575 üzenetére
&Ace
Én is épp így gondoltam addig amíg bele nem csöppentem a belvárosba
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #10575 üzenetére
Veszel egy használt Swiftet és akkor vagy debiben amikor akarsz, ha nem iszik a csajod még a bulizás se gond, bár Debrecen és Pest más kategória, nekem kicsi volt Debrecen szórakozás / kulturális programok szempontjából.
Szentendre kocsival olyan mintha Pesten lakna az ember, egy kisautó 2-300k-bol megvan.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #9943 üzenetére
Igen a fegyintézmények állami fenntartásúak, tehát az adóforintjainkból, a központi költségvetésből kapják a pénzt. Nem lehet munkára kötelezni senkit, mert a kényszermunka jogellenes. Bár ez nem volt mindig így de ezt gondolom töri órán tanultad te is.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #9939 üzenetére
Ha büntetlen előéletű úgy is csak felfügesztettet kap és esetleg pénzbírságot mellé (amit nyilván nem tud kifizetni ha netre se volt pénze, ezért közmunkában ledolgozza ha nem akkor meg elzárásá változik a pénzbírság (vagyis le kell ülnie)).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
válasz Bjørgersson #9683 üzenetére
Köszötem
Melack aham pl az is
-
MurdR
veterán
válasz Bjørgersson #9681 üzenetére
Azaz! Persze ráér, annyi minden kellene, meg annyi mindenhez kéne ezt-azt szereznem, hogy néha eszembe sem jut.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Bjørgersson #9677 üzenetére
Így van második mondatod a lényeg, felesleges ezen agyalni...De szerintem ha üzletelek mindenkivel maximálisan korrekt vagyok, hiszen a visszajelzések is ezt igazolják. Az meg hogy árat miért így írom ki az tényleg egy kis marketing csak, tudtommal a szabályzat sem tiltja ha a hirdetésben benne van. Na meg a lényeg nem nagyon van amit ne tudnék eladni, viszont ha esetleg ennél a terméknél csak így alakulna gondolom nem emiatt lesz...
bitpork: Részedről nem baj, mivel innen már úgyis megnézted... Amúgy meg jobb lenne rámennél, menne az áhatidokosodhoz...
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Bjørgersson #4586 üzenetére
tököm se akar postán állni sorban vele, mire ezt feladom, költségben ott tartok, hogy akkor inkább kerüljön el valakihez, akinek megtetszik, féláron...
-
bitpork
nagyúr
válasz Bjørgersson #4580 üzenetére
Há mit lehet mesélni egy múltidejű ételről? Finom volt Cézár saláta volt egy kis nyers ubival az alján
-
bitpork
nagyúr
válasz Bjørgersson #4461 üzenetére
Ehhez az asszonkámat kellene elrabolnod, de őt nem engedem ki a lakásból pont ezen ok miatt
-
bitpork
nagyúr
válasz Bjørgersson #4455 üzenetére
frissen sült kiskifliben van. Mindene pár perce lett kész.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #4455 üzenetére
Púpodba ettél, vagy mi a szösz?
üdv, föccer
-
Impressa
őstag
válasz Bjørgersson #4169 üzenetére
Simán előfordulhat...
(#4170) Melack én a kézzelfogható dolgokat szeretem...
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
bitpork
nagyúr
válasz Bjørgersson #3441 üzenetére
Nah csak neked meg DeFranco kollégának , hogy legyen okotok enni-inni
Meg volt halászlé, egész grillcsirke, szezámmagos rántott csirke, köretnek rizs v tört burgonya v a hagymás krumpli amit már láttattok. Levezetésnek meg:
Meg volt zserbó, kókuszgolyó és diós-mákos bejgli. Nem akartam mindent körbefotózni, de gondolom el tudjátok képzelni És ezután kell mennem anyósomékhoz is enniNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bitpork
nagyúr
válasz Bjørgersson #3441 üzenetére
Kurva rossz hírem van: a menü felét lefotóztam a szüleimnél. És este megyünk apósomékhoz. Onnan is kérsz pár fotót?
Tényleg: hardverekben gazdag boldog karácsonyt kívánok minden topic-lakónak!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- Horgász topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Egészséges életmód
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest