Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
Hali,
Egyelőre még csak erősen érdeklődés jelleggel, de ha valaki esetleg tud a III. kerületben kiadó albérletet/szobát, vagy épp albérlőtársat keres vagy ilyesmi, akkor írjon legyen szíves egy privátot. Köszönöm.
-
sss
őstag
Sry, hogy szétspammelem a topikot, de ha esetleg valaki tudna kiadó albérletet/szobát a III. kerületben az írjon egy privátot legyen szíves + köszönöm azoknak akik eddig írtak.
-
sss
őstag
Nálunk is 60 nap volt hivatalosan a felmondási idő, de ha valaki nagyon menni akar, az valószínűleg már nem fog olyan lelkesen dolgozni, vagy akár szándékosan kárt akar okozni, szóval gyakorlatilag inkább (nagyon) maximum 30 nap volt az a 60.
-
sss
őstag
Vennék pár pólót, esetleg 1-2 inget, de nem tudom merre induljak. Vmi ötlet? Outlet-szerű boltra gondoltam, Boráros téren mintha lett volna ilyen régebben.
-
sss
őstag
Hali,
Továbbra is keresek kiadó albérletet/szobát, preferáltan a 3. kerület/Árpád híd környékén. Kezd sürgős lenni a dolog, szóval ha vki tud ilyenről az írjon privátot legyen szíves. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
sss
őstag
Hali,
Már nem keresek albit. Viszont albérlőtársat igen, Bp. III. kerület, egy 10 emeletes (főbérlő nélküli) bútorozatlan jó állapotú panelban. Két szoba van, az egyik lenne kiadó,1 fő részére. 50k + fél rezsi/hó, valamint beköltözéskor a kaúció fele. Privátban érdeklődjetek pls, nem követem napi szinten a topikot.
Nem, az avatárommal ellentétben nem lány vagyok.
-
sss
őstag
Még mindig keresek nem túl nagy meggyőződéssel albérlőtársat, ide a III. kerületbe:link
-
sss
őstag
Nem igazán értem mi szükség van a trollkodásra... Az albérlet árak az egekben. Nem, nem az enyém a lakás, én csak bérlem, nem én határoztam meg az árat, és mivel két ugyanakkora szoba van, ezért fele-fele arányban oszlanának meg a költségek. Ennyi. A konkrét hirdetést pedig megtalálod fb-n az Albérlet Budapest csoportban.
-
sss
őstag
Nem túl nagy meggyőződássel de bedobom ide is.
Szóval születtek nálunk kismacskák, akik most már nem is olyan kicsik kb. három hónaposak. Tehát ha valaki épp macskát szeretne az ne tartsa magában. Hárman vannak, a harmadik nem hagyta magát lefényképezni, de nagyon hasonlít erre a feketére. Helyileg Szegeden vannak, de mostanában elég gyakran megteszem a Szeged-Bp útat, szóval akár megoldható lenne az is hogy felhozzam őket.Ja, és privátban érdeklődjetek pls, azt talán észre is veszem.
[ Szerkesztve ]
-
sss
őstag
Hali,
Lenne egy eladó régi lenovo thinkpad X61s, utángyártott akkuval + néha kissé zörgő ventivel. 25k-ért vihető.
-
sss
őstag
Hali,
Eladó lenne egy új PS4 slim 1TB egy év bolti garival 80k-ért. Nem követem napi szinten a topikot, szóval inkább privátban érdeklődjetek pls.
-
sss
őstag
Hali,
Mondjatok pls egy jó pizzériát, ahonnan szállítanak a III. kerületbe is.
Korábban a Pizza Fortet preferáltam, csak aztán egyszer nem akart ideérni a rendelésem, és a reklamáló emailekre sem jött érdemi válasz.
Átálltam a Don Pepere, de vagy 10-15%-ot emelkedtek az amúgy sem olcsó árak.
Don Robertoval szemezgetek épp, csak nem látok online szép kártya fizetési opciót. -
sss
őstag
-
sss
őstag
válasz macilaci78 #103020 üzenetére
Szegeden kerékpárral 8-10 perc alatt bent voltam a munkahelyen, Bp-n tömegközlekedéssel ez 50-55 perc volt... a Kálvin térről, ami tömegközlekedés szempontjából kb a legjobb hely.
-
sss
őstag
válasz macilaci78 #103028 üzenetére
"Szegeden is van olyan helyzet, hogy A-ból B-be bringával 10 perc, tömegközlekedéssel meg 1 óra."
De akkor úgy mondom, hogy ami Szegeden kevesebb mint 2 km volt, az Bp-n több mint 10 km lett. -
sss
őstag
Hali,
Lenne egy eladó Asrock H81M-GL (s1150) lap + G3220 cpu + gyári hűtő 10k huf-ért. (Esetleg tudok hozzá vmi ramot is keresni.)
-
sss
őstag
Hali,
Lenne egy eladó bontatlan Huawei MediaPad T3 8.0 tabletem. Ha valakinek megmozgatja a fantáziáját, akkor privátban elérhető vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest