Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34550) macilaci78 válasza krizmo_ (#34549) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Mivel nem neki fizetsz, így nem nincs miből borravalót hagyni.

Magára a kiszállító emberekre nekem sincs panaszom, korrektek, ápoltak, előzékenyek voltak. Késtek, az intervallumi időn belül jelezték, nem akkor, amikor már nyilvánvaló a késés.

Nekem nincs autóm, de 3 zsugor ásványvíz, nagy adag toalettpapír, és még pár térfogatra, vagy súlyra jelentős árucikk, kulturáltan, szellősen csomagolva és a lakásban oda rakták, ahova mondtam.

Ugye netes vásárlás, az ő érdekük is, hogy a legszebbet hozzák ki mindenből, akár zöldség-gyümölcs, akár villáskulcskészlet. Alapvetően elégedett vagyok, de sajnos számolni kell azzal, hogy az akciós dolog elfogyhat, mire kiszállítják. Vagy a megrendelés és a kiszállítás napja között történt árváltozásokat fogják szerepeltetni: megszűnik az akció, drágul a termék, vagy épp a kosaramba rakott cucc lesz akciós.

Nem gazdaságosan csinálják: 2 órás intervallumok vannak, amiben csak egyetlen vásárlóval foglalkoznak. Tehát van egy bazi nagy teherautójuk 2 emberrel, aki ingázik a rendelők és a budaörsi Tesco között. A helyett, hogy pizzafutár módjára körutakat csinálnának. Szerintem egy jó taxis, vagy pizzás diszpécser tudná úgy szervezni a fuvarokat, hogy 3× ennyi vevőt is kiszolgáljanak.

Még egy gondolat: annyira kedvesek voltak, szerintem egy nagymamának a kamrába és a fagyasztóba is bepakolták volna első szóra is a termékeket.

[ Szerkesztve ]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.