- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #28697 üzenetére
több is megvan, mint a 2 minimál, mégis kevés, most épp egymagamra is, mert betett ez kocsijavítás, telefon off ebben a hónapban
nem akarok az életszínvonalamon csökkenteni, sőt, inkább emelni szeretnék. pl. szeretnék elmenni gond nélkül nyaralni, nem akarom, hogy egy autójavítás miatt deficites legyen a hónapom, stb stb.. nem túlzottan nagyravágyás ez, inkább afféle anyagi biztonságra törekvés. amíg ez nincs, nem kell gyerek.
DeF:
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
bitpork
nagyúr
válasz Melack #28682 üzenetére
Amíg másé, simán! Sajnálom de nem vagyok egy nagyon gyerek-szerető fajta, mi több kifejezetten irritál ha a környezetemben van nálam fontosabb
Saint_: ha gyereket akarsz akkor minél korábban tedd meg, mert akkor még lesznek szabad éveid a nyugdíj előtt! Ahogy a mondás tartja: az élet akkor kezdődik amikor a gyerekek kirepülnek, elválsz a feleségedtől és a kutyád is megdöglik. Btw, nem kell megmondanod a fizetésed, de mennyi is az annyi? Mindig lesz olyan h több kell de ez gyenge hárítás még ha igaz is. Vannak akik 2x minimálból vállalnak gyereket. És sanda gynúm h neked egyedül megvan ez
(#28695) DeFranco : baszod, Téged leöregeztek
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #28693 üzenetére
ne becsüld alá a rálátásomat, egyrészt ahogy veled úgy mással is tartom a kapcsolatot ebből a korosztályból, sok minden átjön, másrészt meg pontosan emlékszem arra, hogy milyen volt akkor, amikor ott voltam, mint te most, és nem kicsit éltem vastagon annak idején, elég rendesen ment a rakkendroll.
harmadrészt meg végigasszisztáltam néhány hasonló kaliberű sztorit az én korosztályomnál, és látom hova jutottak ezek mostanra (33-34).
persze ettől még igazad van, szart sem tudok a részletekről a te esetedben, nem is ítélem meg semmilyen szinten, mert nincs hozzá meg az alapom , de általánosan, életkérdések szintjén úgy érzem rendelkezek a szükséges kompetenciákkal.
-
Magnum_
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #28689 üzenetére
30 év felett már kockázatai vannak a gyerekvállalásnak (idő előrehaladtával egyre komolyabbak), és aki addigra nem kel el, azzal nagy eséllyel van valami személyiségbeli probléma is.
ha más nem, akkor az, hogy annyira becsontosodott már az önállóságba, hogy csak nagyon neccesen fog összecsiszolódni mással.
25-ös csajok dettó, a java elkelt.
kicsit olyan ez, mint buliban hajnal egy után megpróbálni elkezdeni csajozni.
(#28692) Saint_: jó, én mindent elhiszek, ismerem a problematikát, csak adtam egy inputot. továbbra is a te/ti/ők élete, nem akarok beleszólni. no offense.
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz aizen92 #28677 üzenetére
Jóvanna, tudom én, csak azt hittem ma is sikerül. Ebben a félévben háromszor voltam bent, minden alkalommal 2 perces köridőkkel. Persze ma méteres sor van.
Mercutio_ - Tudom, de ha lehet nem adom ki a kártyaadatokat. Meg az enyémmel szerintem nem is menne. Takarékszövetkezetes.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #28688 üzenetére
I know, de ha én 30évesen találom meg a nagy őt, aki 25, akkor az még igen belefér.
anyagiakon jelenleg nem tudok javítani, még min. 2 év mire esélyem van arra, hogy a fizetésem érdemben annyit emelkedjen (és még az se biztos, csak utána nyílhat meg lehetőség).akárhogy is dodolom a metet, ez jn ki, mint lehetséges opció.
Def: én már 28 vagyok. amúgy hiszek a gyors összeköltözésben, gyorsan ki is derülnek a bajok. de tudod mi a kuva nagy baj? a 30feletti csajokban már lenne potenciál arra, hogy normálisan éljenek kapcsolatban, de én meg nem vagyok jó opció nekik a gyerek vállalásra. a 25ös csajok meg mind gyöekrek, azt hiszik, övék a világ, és 30felett jönnek majd ráa szinglikrvák, hogy houston, we have a problem.
igen, egyetértek, hogy bőven kell idő a párknak. én magam is szeretnék éveket csak azzal a kislánnyal lenni, akivel majd lesz gyerek. ez alsó hangon 4 év. vagy 5. vagy 6, igen.
egy 32éves nőnek nincs erre ideje.egy kollegám 1 évvel az ismerkedés után bevállalta a gyereket, aki most 1 éves, asszonnyla ugye 2 éve van együtt. szerinted hogy jön be minden reggel? kész csőd a csávó. és persze minden nap elmondja, hogy élni kellett volna, bla bla.. kérdezem én, ennek minek gyerek? az nem tehet semmiről.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #28685 üzenetére
csak jelzem, hogy nem igazán érsz rá a projektre, ha ebben gondolkodsz, akkor vannak sokkal fontosabb dolgok is amire sürgősen rá kellene feküdni, mint az anyagiak.
utóbbi szükséges de pótolható és korrigálható, előbbi felelősen gondolkodva ~5-6 év*, és jó lenne 28 éves kor körül szülni az elsőt, de mindenképp 30 alatt. do the math.
továbbra sem akarok beleszólni az életedbe, csak inputot adok.
(*ha szerencséd van és gyorsan összejön, mert az sem olyan dolog, hogy bedug-kihúz kész, a dokik is azt mondják, hogy onnan kezdődik a késés, hogy ha egy évet már próbálkoztak sikertelenül - és nem egy ismerősöm van, aki már a lombikon is túl van, eredménytelenül)
#28689: 25, mire megismeritek egymást, összeköltöztök, mindketten biztosak vagytok leghamarabb 27-28, tabielhagyás, koitusz, fogantatás 28-29. És akkor siettél, mi ~8 év után vállaltuk be, ~6 év ebből reális volt, mire minden úgy összecsiszolódott, hogy most azt mondom többé-kevésbé óramű. Az már rég nagyon-nagyon rossz, ha a gyerek eljövetére nincs valami teljesen kimasszírozva, mert utána csak stresszesebb keményebb és megterhelőbb lesz minden, nincs idő ilyenekkel szórakozni. A legtöbb házasság erre megy rá. Nincs idő.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Melack: azt egyébként nem is említettem, hogy tegnap este a Windows 8.1-nek első dolga volt összeomlani a T61-en a Lenovo-s segédprogramoktól, úgyhogy marad rá a 7.
Jó a 8.1, de régebbi Lenovo Thinkpad-ekre (mondjuk Core i előttiekre) egyszerűen csapnivaló a "támogatás".
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
MurdR
veterán
Valaki hétvégén Szigetszentmiklóson kerítésfestés?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #28675 üzenetére
jó lenne, ha ez ilyen egyszerű lenne
mi is számítunk rokonoktól-ismerősöktől cuccokra, de jó, ha egy része összejön, nem hogy ne kerülne pénzbe. egyszerre növő gyerekek, kalkulált második, akinek megtartják a cuccot, már az ismerős is kapta, és vissza kell adni (lásd még körbetartozás), nagyon szerencsésnek kell lenni vagy jól barátokat választani (ez nekem soha nem ment, nem vagyok egy tudatos barátkozó)
angliába kismamával nem utazol ki, ez fix, amúgy is helyismeret kell hozzá, ami nem biztos hogy van. ha ez adott, és a kispapa kimegy bevásárolni, akkor persze OK.
neten ilyen értékű dolgot, hogy babakocsi feltét nem biztos hogy rendelnék, de ez még előttünk van, érzésem van a dologról, tudásom nincs.
szóval lehet ügyeskedni, sokat lehet spórolni, de nem gyaloggalopp, én úgy látom így tapasztalatlan fejjel.
nálatok hogy is van a családi felállás? úgy szűrtem le, hogy vannak gyerekek, de direktben soha nem lett érintve a téma (persze csak ha publikus)
(#28680) Mercutio_: én itt a fórumon emlékszem egy levezetésre, de nem emlékszem ki volt az. ha nagyon ütnének addig amíg nem mondok egy nevet, akkor peterkeT-t mondanám, de ez csak halvány emlék.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz bitpork #28679 üzenetére
Viszont a gyerek értéke nem csökken olyan tempóban mint az autódé
Itt a kalkuláció, lehet az 25 is, persze ez a számolgatás baromság, ilyen alapon vegyen mindenki guminőt , mert sokkal olcsóbb mint az igazi.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt urak!
Úton a 'zoskolába igazolásért, matricáért. Mai napra hármas befutó van tervben:
*átsiklani a TO-n amilyen gyorsan lehet, könyvtárban ugyanígy
*amint landoltam Pesten, azonnal sorra kerülni a hajszobrászatban
*mindezek után elsuhanni Keletibe és jegyet venni a kettőkor induló vonatra, plusz elérni azt.Ahogy Crew elítélt mondta: Legyen szerencsém!
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #28670 üzenetére
Cimbi vett valami hipi-szupi modulárisat utolsó darabként akcióban + valami feltétet rá angliában, mert olcsóbb volt, mint itthon kedvezménnyel, és a komplett cucc annyi volt, mint amennyiért ugyanaz megy használtban, de ő is azt mondta szerencséje volt és figyelte az oldalakat.
Ha van ismerettségi kör se játék, se babaruha nem kerül pénzbe, zsákszámra keringenek baráti körökben ezek a dolgok, ahogy kinövik a csemeték. Ami ruciban fogyóeszköz (harisnya és társai) azt pedig Angliából érdemes behozni valami kiuccanásos akciós fapados hétvégével egybekötve. Fenti cimbi mesélte, hogy amit a brandonban venne azt 3/5-ös pakkban megkapja kint boltban, illetve vannak olyan praktikus dolgok mint csúszásgátlós harisnya(?) amit valamiért itthon nem árulnak.
Saint_:Olvass bele egy NLCafe/index kismamás topicba és megtudod hol nem lakik a magyarok istene!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #28669 üzenetére
Infinity...De egy öreg néni egyszer számon kérte rajtunk miért nincs még gyerek...szerinte nem kell hozzá pénz.
Elég mélyen érintett a mondat...nem fogom egyhamar elfelejteni.
(#28647) Tim82 Jó kis vas.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #28662 üzenetére
Belestél a vámpírnaplók forgatására.
És ezek olyanok mint a tyúkok, egymást hergelik, ha valakit kiszurnak maguknak azt addig csipkedik amíg vagy odébb áll, vagy kikeszul.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #28669 üzenetére
újonnan... azért az meg ritka, komoly használtpiaca van ennek is, mint minden babadolognak, az egy másik kérdés, hogy egy ilyen greco kb olyan, hogy leejted nem ér földet olyan kapós, kb. esélyed nincs kapcsolatok nélkül. egy peg perego úgy indul, hogy 250-260k
ez az egyik legdrágább induló tétel amúgy, a többi nem ennyire gyász. valaki egyszer kiszámolta elég alaposan, hogy mibe van egy gyerek mire felnő, azt hiszem 10 millió körüli összeg lett a vége, de ez nem 100%
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #28667 üzenetére
140k, csak a babakocsi?
otthon tesóméknál 2 gyerek is van, meg is van mindenük, eddig nem gondoltam bele, hogy mi píz ez.
de asszem el is hessegetem a gondoltokat.. mennyit kell keresnem, hogy gyermeket merjek adott esetben vállalni????????I humbly and respectfully decline™
-
Melack
veterán
válasz Magnum_ #28665 üzenetére
Ez is kettős. Sokan úgy élik meg, hogy valami hátrányos helyzetűnek nézed, ezért nem kér a segítségedből. Én megkérdezem, és ált. el is szokták fogadni. Lehet azért, mert kedves mackónak nézek ki
(#28667) DeFranco: ne is mondd.... Mi most nézünk másikat, mert a jelenleginek kicsi a kereke, Hangács meg egy laza terep-cross pálya. Plusz Picúr már inkább ülne, mint feküdne. Ennek megfelelően keresünk, egyet találtunk is. Ebben az ülő rész megfordítható. És ez jó is lenne. Anno ami feleségemnek tetszett az 260k volt....
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #28663 üzenetére
nem kell, csak férjként és leendő apaként úgy gondolom tisztem ott lenni ha tehetem (ez volt a 3. előadás, most voltam először, eddig munka miatt nem tudtam menni, mert fél 5-kor kezdődik). egyrészt érdekel is, de ha nem érdekelne is ott lennék, mert megtisztelem a páromat azzal, hogy partnere vagyok ebben is... szeretet, tisztelet, társnak levés, ilyen buziságok.
@melack: nagyon remélem, hogy nem kell vennünk babakocsit, hanem tudunk szerezni, akkor meg nem fog érdekelni, hogy ki mit mond, le vannak sza...jnálva. bár most voltunk a hétvégén babakocsit nézni, teljesen ráizgultam egy greco-ra, isteni, 9 kiló az egész feltéttel, egy mozdulattal atomi szintre csukod... 140k köszmá'. és szerintem te tudod, hogy ez még csak az ársáv közepe... használtan nem létezik.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
-
Magnum_
nagyúr
válasz Melack #28664 üzenetére
jééézusom. a hétvégén találkoztam a lépcsőházamban egy anyukával. épp odaért a lépcsőhöz, kérdezem előzékenyen, hogy segíthetek felvinni a liftig? nem, nem kell, egyedül gyorsabb, csak hátráltatnál
természetesen röhögtem egyet, sajnos magamban tartani nem tudtam, magamban viszont hozzátettem, hogy igazánnemvanmit, majd megvártam, hogy a 12 lépcsőfokot 4 perc alatt megtegye nagy szenvedések árán.Melack: értékelném én ilyen foglalkozás nélkül is, hogy a leendő exfeleségem kihordja a gyermekemet
TiM: az autó aaz mááááás ott vna értelme ezeknek a 'vitáknak' és mindig rájövök, hogy nekem van igazam, a többiek nem értenek hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz DeFranco #28662 üzenetére
Üdv a szürreális valóságban! Ennél lesznek még furább dolgok is, készülj fel. Majd amikor a babakocsit kezdik el méregetni, hogy kinek na.... akarom mondani jobb, és hogy mennyivel jobb a bolygókerék mint az "aktív" felfüggesztés és tsai, nah akkor fogsz gyorsban egy felest letolni
(#28663) Saint_: ezek pároknak vannak. Itt a lényeg nem csak az, hogy anyuka tanuljon, hanem hogy együtt legyenek ott, és az apuka is átérezze a dolgokat. Férfiként k. nem tudod, mi történik/zajlik párodban, itt legalább vele lehetsz, és csak rá/rájuk koncentrálsz. Apaként neked max napi 3-5 óra aktív jelenlét jut, neki meg 24/7es szolgálata van. Ezt itt tanulod meg értékelni, meg majd az első 6 hét alatt.
#28666) Tim82: mármint mit?
[ Szerkesztve ]
-
-
DeFranco
nagyúr
Tegnap voltunk várandósoktatáson, persze 6*10^23 leendő anyuka... én nem tudom ezekkel mi van, vagy csak szoknom kell a véranyák társaságát, de szinte féltem... a társaság jó fele koránt sem az a kedvesen gügyögő kerekarcú babaváró élethozó angyal, nem ám. komolyan tartottam tőle, hogy ha nem ejtem ki megfelelő átéléssel, hogy magzatburok ezek rám ugranak és széttépnek
nagy valószínűséggel játszótérre is viperával fogok járni, mert ha elsőszülött gyermekem netalán fel találná rúgni büdösszájú pistikét a homokozóban, máshogy nem jutunk ki.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #28659 üzenetére
Nem, a Nagyváradnál ültette le a csajt, mondta is, hogy "te sokáig mész" (most jön a Lehel, csaj még fent van, nem készül leszállni).
Mókás volt, nem irritáló, még ha részben rajtam keresztül is ment a helyfoglalás. A csajnak volt egy grimasza, amit olyankor villant fel az ember, amikor épp nagyon kínos neki, amit a szülője művel.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
gondolom, ara a két megállóra...
pár hete találkoztam egy ismerőssle a metrón, a lehelnél. azt mondja, nem ülünk le? mondom az Aranynál leszállok, nekem nem érdemes.. Ő is csak a nyugatiig megy, de leül. okcsá
(én csak azért szálltam fel, mert nem egyedül voltam)[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Overprotective anyuka a metrón kitaposott (szó szerint ) a húszas éveinek második felében járó lányának egy ülőhelyet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó reggelt nép.
Live-Die-Respawn
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #28648 üzenetére
Csak sima, egy sim-es változat sajnos (bár belegondolva, nincs nagy szükségem dual sim-es telefonra).
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz MrSealRD #28645 üzenetére
Atrix 2, Lapdockkal, már vagy egy éve. (De van egy Moto G is, aminek szar a hangszórója.)
Ld. adatlap.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz DeFranco #28644 üzenetére
Jó kérdés. Egyelőre maradok. Ha nem jön össze semmi októberben, akkor leköltözök feleségemékhez, és igyekszem ott találni valami melót. Jobb, mint a semmi.
(#28645) sutszi: szuper kis teló meg a dokkoló hozzá Atrix, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz Melack #28642 üzenetére
Felkeltetted a figyelmet. Milyen Motorolája van Tim-nek?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
CoolBoy323
nagyúr
Aloha
-
Dr.Zoo
őstag
Jó reggelt PH!
KV+GDP!!!
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Tim82
félisten
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #28632 üzenetére
Másfelől ha egy férfi egy héten 7 különböző nővel együtt lenni azért férfia dolog, elismerést von maga után
Ezt hülyeségnek tartom. Aki minden nap más nőt akar beráncigálni az ágyba, az még gyerek, de nem felnőtt férfi.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #28632 üzenetére
Elismerem én, csak nem kérek (már) belőle.
KV - GDP - MAY THE ODDS BE.....!
-
Melack
veterán
Szépjóreggelt BP! Uccsó nap, uccsó hajnali kelés. Már mobilnetről Köszi Tim!
(#28637) Saint_: állásinterjúk. Meg egy új élet kezdete. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Reggelt! Irány a bánya, alig bírok felkelni olyan fáradt vagyok
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mercutio_ #28607 üzenetére
Ha sz@rba lépsz a gumicsizmáddal, letörlöd és kész. De ha valaki belesz@rik, már nem szívesen veszed fel...
Másfelől ha egy férfi egy héten 7 különböző nővel együtt lenni azért férfia dolog, elismerést von maga után, stb. Ugyanakkor ha egy nő egy héten hét különböző férfival van együtt, azt miért nem ismerjük el teljesítményként?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Ace owner
addikt
-
Ace owner
addikt
-
-
Mercutio_
félisten
Ráadásul a fehérmájúnak van is orvosi magyarázata.
Akinek megér 7k-t egy 4GB-s DDR3 notiram jelezze (próbagaros, most is az van a gyerek gépébe, de a 32bites w7 úgyse kezeli csak a másik modult )
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz MrSealRD #28611 üzenetére
Annyira nem, eléggé fáradt vagyok. Bár lehet, hogy ezt érzékeled a "formámnak"...
Mercutio_: valamikor tízegynéhány éve - még bőven kamaszként - döbbentem rá arra, mennyire igazságtalan a "fehérmájú" vs "nagytermészetű" jelzőpáros.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Egyértelmű.
Mivel engem nem érint a dolog, így mondhatni kívülállóként dobtam be a poént.Ez ugyanaz, mint hogy ha egy pasinak sok nője volt mekkora macsó, ha egy csajnak, mekkora K*, evidens, hogy ez is a férfi-domináns társadalmak terméke.
-
bitpork
nagyúr
válasz föccer #28608 üzenetére
Megint idéznem kell egy okos embert, aki egyébként egy tűzoltó: a férfiembernek az örökítőanyagot üríteni kell, mert ha nem teszi, akkor meggyűlik és az agyára húzódik ennek minden mellékhatásával.
(#28607) Mercutio_: Lákátos legyen akinek hat anyja van
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Tim82
félisten
Igen, ez egy tök jó hasonlat (irónia), szemlátomást férfiak találták ki önigazolásra...
-
föccer
nagyúr
Nem önmegtartóztatás. Csak nem lövök mindenre, ami mozdul.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz bitpork #28604 üzenetére
Mondjuk azokat a férikakat sem értem, akik nagyon rutkán töltenek 2 estét ugyan azzal a nővel... Nekem egyetlen egy nő volt az életemben és nem is terveztem többet. Bár a történtek után kénytelen leszek előbb-utóbb találni magamnak valami értelmesebb nőszemélyt. És mielőtt kérdeznétek, nem, azóta sem, hogy elköltöztem, pedig lett volna rá alkalmam nem is egyszer.
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
válasz bitpork #28604 üzenetére
A dolog kettősségét egy hasonlattal tudnám megvilágítani:
- Ha van egy kulcsod, ami minden lakatot nyit, az egy igen f*sza kis kulcs.
- Ellenben, ha van egy lakatod, amit bármelyik kulcs kinyit....Egyébként meg, vagy magát vagy a párját nem sokra tarthatja aki meglévő asszony mellett fűvel-fával...akkor minek van vele...
szerk:
föccer: Az önmegtartóztatás hosszabb távon egészségtelen.
[ Szerkesztve ]
-
-
bitpork
nagyúr
válasz föccer #28600 üzenetére
A klasszikus vicz: amikor az erkélyen fésülködik a nőczi átláczó hálóingben és az arrajáró pasi felkiált nek:
-Hölgyem ilyen gyönyörű nőt még nem láttam, eltöltene velem egy estét 1 millió dollárért?
- Öööö...üüüü...öööö...hát végül is igen.
-És 100 dollárért?
-Minek néz maga engem?
-Az hogy maga micsoda, már megbeszéltük, most csak az árról tárgyalunk...Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest