- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
Hell. Egy palack panyolai letudva, a mai nap húzós volt...
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
CoolBoy323
nagyúr
Szakik: autoba akksit milyet erdemes venni? Milyen markat?
-
Tim82
félisten
válasz aizen92 #29289 üzenetére
Deák tértől nem messze (Bajcsy-Zsilinszky út elején) mintha ilyenkor is lenne nyitva virágosbódé.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Melack
veterán
válasz bitpork #29284 üzenetére
Akkor a szett 2.000 Ft-ért még nem is sok? Agyam eldobom. Majd megnézem Pesten, nekem van e olyan kicsi - mert itt fent nincsen Hangácson nekem, csak apósnak. Ez zavar, hogy most egyszerre minden jön - ha lenne meló, nem izgatna annyira, mert tudom, hogy következő hónapban is lesz miből....
Macilaci: Akkor ilyen műszaki áruházakban is ilyen áraik vannak? Mókás.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
bitpork
nagyúr
válasz aizen92 #29286 üzenetére
Keresel egy közterületet és -nagyon nem szép amit írok- elcsórsz egy szál virágot.
MOD Szegeden van egy virágbolt egy bevásárló központban ami este 10-ig nyitva van, BP-n nem tom .
(#29288) MurdR: mi van a bányászokkal máma? Vizit volt?
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
aizen92
addikt
Valszeg előre megválaszolom magamnak a kérdést:
esélytelen h ilyenkor valami virágos nyitva legyen, ahol még kártyával is fizetni lehet ?főleg H5 hév vonala, batyi, gellért tér, mauricz
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Melack
veterán
válasz bitpork #29281 üzenetére
Inkább nem számolom. A hőfok csak kiugrott a helyéről, az holnap meglesz Akksi már töltőn, valszeg valami összeakadt. De úgy tűnik, töltés megoldotta a gondokat. Egyelőre marad talonba az akksi vásárlása, amíg nem lesz új melóhely.
Dr.Zoo: te foglalkozol akksikkal?
[ Szerkesztve ]
-
-
Dr.Zoo
őstag
No, Gödi őszi fesztivál letudva, ettem szürkemarha gulyást, savanyú levest, aztán vattacukor, kínai manióka pálinka, aztán Dunakeszi madaras teszkó, aztán két barnasör, aztán Dunakeszin kirakakodós vásár, itt vettünk erdei mézet, mászkáltunk úgy 1.5 órát, most pihi 6-ig, aztán grill Joci barátomnál, közben Panyolai szilvapálinka szopogatása, illetve van még egy palack Pannonhalmi barackpálinka. Ma igen sűrű a program.
-
Magnum_
nagyúr
srácok! én használtam iCloudot. de nincs apple cuccom. beléptem online a gépemről iCloudba, de nem látom a képeimet.. hogy tudom azokat megtekinteni?
I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
válasz B-L-A-C-K #29272 üzenetére
Hm, lehet, hogy a gugli-dns elfelejtette, vagy az upc-nél blokkolják az ufók?
IP-címe mennyi?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Melack
veterán
radi, remélem csuklottál... most kotlott meg az akksim. Hogy én hogy emlegettelek....
-
Mercutio_
félisten
Másnak se megy a HA?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MrSealRD
veterán
válasz B-L-A-C-K #29261 üzenetére
Eltaláltam...
(#29263) B-L-A-C-K : Megyek is átveszem a nyereményt, szomjas vagyok.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
B-L-A-C-K
titán
Egy kis játék...
Szavazz arra 400 méteren melyik kocsi fog győzni...
Ha ezt megteteted, és kíváncsi vagy ki volt a győztes, itt megnézheted...
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Ace owner #29259 üzenetére
Nem újat írtam. Bontottat. Ha felújítod a váltót, szvsz többe lesz, mintha csavarnál rája egy bontott jó állapotút. De oks, majd élőben meglesem, ha egyszer átkirándulsz a nagy vizen túlra vele...
-
Ace owner
addikt
válasz Dr.Zoo #29258 üzenetére
Minek uj valto? Csak a kettes szar, szinkron gyurut kell cserelni, fenyezes nem erdekel, lakatolgatni kell de a kis pottyoket en is megtudom csinalni. Olaj cseret megtudom, feket motort kell majd Erden.
Na de mindegy jovoheten kibeszelhetjuk hazai topicban..Galaxy Fold 4
-
Dr.Zoo
őstag
válasz bitpork #29232 üzenetére
Mán eccer leírtam Nekije... [link]
De nem akarok ismét varjú bácsi lenni, énis felültem annó arra a bizonyos rollerre. Nem is kicsit.
Szó se róla, lehet(ne) belőle szép kocsit faragni, de a vételárán felül, én hirtelen egy 3-400 e között locsolnék rája. Egy komplett motorgenerál, olyan 200-250e kb. mivel szög egyszerű a teknika, és ha értő csinázza, aki jóáron tud gyári dolgokat, akkor ki lehet ennyiből hozni. Egy bontott jó váltó 40-60 e kb., ajtók 10-15e per darab, (komplett üveggel, mechanikával) kis lakatolás, kis fényezés... Inkább 4 kiló. Sacc.Ja, voltak megnézni a Taftot, az ember teljesen beleesett, úgynézki jövőhéten hoz még valami "hozzáértő" mókust, akinek ilyenje van, és el is viszik kápéra. Most vettem észre, hogy lejárt Májusban a műszakija, meg a visszaúton a dagonyából, megállt, mint a szög. Hazahúztak egy Dusterrel, mikor kérdezték most miakaukac van, szó nélkül elbillegtem a crova készletért, kitekertem egy 19-es kulcsnyílású crovával a karbi alatti miniszűrőt, majd körömmel vakargattam le róla a taknyot. Betaknyosodott a benzin álltában... Aztán persze visszaültek, meghajtottam a masinàt, már persze nem állt meg a rohadék, de ez vér ciki volt....
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Hát lehet ennél szebb reggelem? Elaludtam, nembaj majd megyek későbbi vonattal. Jajjj de jól tettem. Kiléptem az utcára és egy fekete BMW i8 gurult el előttem Basszus, gyönyörű élőben, nem tudja valaki hogy van e szalonban kiállítva valahol MO-n? Ezen német rendszám volt.
-
Mercutio_
félisten
-
Ace owner
addikt
válasz bitpork #29232 üzenetére
Felvettem a protektorokat johet a roller.
De amugyis szivesebben koltok egy autora mint hogy vegyek egy xbox vant es egesz nap elotte uljek, vagy vegyek egy iphone 6ot es hitegessem magam milyen meno vagyok tole.. Ertem mit mondasz es igazad is van de az elso auto ugyis szopas lesz.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
7
addikt
A Szimpla Kávézó így szombat délutánonként mennyire szokott zsúfolt lenni?
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Ha már szóba került a Golf II. Akár a Bandus által kiszemelt gépből is lehet ilyet varázsolni.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
Tim82
félisten
Jó ez a 07:45-től zajló légkalapácsolás a környéken így szombat reggel.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
Úgy érted burkolás / festés /tapétázás /ház körüli munkák?
KV & GDP & MAY THE ODDS BE EVER IN YOUR FAVOR!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MurdR
veterán
Jóreggelt! Még 10 perc GDP termelés, és 2 nap pihi
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Earl_Muttley
őstag
Jóéjt Mindenkinek!
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
aizen92
addikt
szúnyog....
Most komolyan??!!"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #29235 üzenetére
Én se gondoltam, hogy rám gerjed egy kallercsaj aztánccsakmeglepett
hátulrólegy csekkel...Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Melack
veterán
válasz macilaci78 #29235 üzenetére
A bekötözött ujjad a szexepiled
-
Tim82
félisten
válasz -secret- #29211 üzenetére
Hétfőn vagy kedden el tudok nézni valamelyik boltba, ha vans? nem lesz gyorsabb.
-
bitpork
nagyúr
válasz Ace owner #29231 üzenetére
Az soha nem volt kérdés hogy lehet-e belőle autó, a kérdés hogy Te ezt mennyire fogod bírni? Mert nem 1x fogod rákölteni a vételárat az eddig elmondottak alapján, és még fiatal vagy hogy tönkretedd magad egy ilyen teherrel. Szvsz.
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #29226 üzenetére
Bérlettel is megb*szn*k az ork csajok
bitpork: Háde gétéji, nem érted!?!
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
válasz Magnum_ #29222 üzenetére
Kösz brada, eed nekem szimpi rendszám, lehet Ed lesz a neve. Majd ha lesz dollár akkor új lökösöket verbuválok, 2 ajtó amúgy is cserés, belén is van munka, hifi is csak félig van meg, mély meg erősítő kell majd. Szerintem heti 1x elmegyek diákmelózni is, csütörtökön úgyis csak 5 órám van az angol miatt, az a kis benzin pénz jól jönne.
Galaxy Fold 4
-
Dr.Zoo
őstag
No, akkor még nem ittam el teljesen az agyam....
Ok, a következőket kérem, ebben a sorrendben: kettő maláj lány, egy lottó ötös, én egy tálca Gulden Draak.
Esetleg Kasteel Couvée Du Chateau...
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Ace owner #29195 üzenetére
nagyon szép, de lesz ajd kozmetikai dolog vele, hogy a müanyag részek ujra feketék legyenek, de ez nem lehetetlen. a 10k-t átiráskor ne sajnáld az uj rendszámra
black: szép a 6os, elfogadnám!
bandus: neked minek is lenne most? ott van asszony cégese. ami ingyen van, az a legolcsóbb..
ha lenne cégautüm, kiába is beülnék[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
bandus
veterán
válasz Dr.Zoo #29219 üzenetére
mondjuk egyeterteni en sem tudok, ezert nem is veszek addig autot amig nem lesz ra masfel-ket millam. egy varatom vett ugyan ilyen golfot ketszer ennyiert es meg arra is kellett boven locsolni dollart.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Ace owner #29217 üzenetére
Bakker.
Kicsit kopog a motor. Vezérműszíj. Váltó. Ez így az autó vételára. Sacc.
És még nem is ittam ma semmit...
Bandus: én semmilyenre. Csak felsoroltam a hibáit. Mondtam a Mókusbogárnak annó a véleményem, de nem hibáztatom érte, annó ugyanezeket a hibákat én is elkövettem...
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
válasz Dr.Zoo #29213 üzenetére
Vr6 csinálta annó a kocsit, akkor kicserélték a fél autót, hidegen indítottuk, kicsit kopog a motor, de jön megy megáll. Szervátültetés is lehetséges tavasszal, meglátom még. Váltót kell majd szétborítani, olajat meg 2-es szinkron bizbaszt cserélni. Decemberben még kilakatolni azt a pár foltot, meghegeszteni a nyúlványt meg a taposót. Vezérműszíjat kell cserélni, meg fékbetétet, tárcsát elöl. Kell rá költeni, de a jó oldalát kell nézni. 200k-ért kaptam egy GTI-t, egy szett 14-es Pirelli felnit, lámpák sem gyáriak, Supersport gewinde van alatta (ja ez ilyen ültetett szar csak ballonos a gumi ) napfénytetős..
Ma még nem ittam, holnap lesz black out csak
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
bitpork
nagyúr
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Ace owner #29212 üzenetére
Most akkor hengerfejezték, vagy széjjelborították a blokkot? Ezt kérdezzétek meg. Szvsz.
Hidegen indítottátok be a motort, vagy melegen várt, mikor odaértetek? Arra is figyeljetek, hogy ha meleg a motor, szépen várjatok ott kézenfogva egy 3/4 órát, míg teljesen kihül, aztán cold start. Akkor fogod látni, hogy sikerült a motorfelújítás.....
Sajnos a GTI-t szeretik Hondànak használni, pirostól pirosig, ezt a motor viszonylag sokáig elviseli, pont ezért kérdezem amit kérdezek, meg az olajcsere periódusokat is kifaggatnám, mert ezzel lehet egy forgatott motort megölni, ha nincs minimális kenése...[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
To All:
Ace: a hátulja a kép alapján ropira volt törve, a kipufogó tartó gumi le van szakadva, a motorfelújítás mit takar? HF le, vagy blokk szétbont, kifűz, gyűrűk+csapágyak? Ezt azért az elején tisztázd vele, plusz vigyél egy autószerelőt.....
Ori: nem mára igérted magad???
Bitpork: nekem hétfőn szedik ki a komplett műszerfalat, fűtőradiátor csere...
Úgynézki a holnapi Daihatsunéző ember komoly, hoz valami mókamikiket, kiálltam a szekérrel, töltöttem bele benzint, összeszedtem a papírjait, erre nézem hogy májusban lejárt a műszakija... Fákk..... Mindegy, vagy elviszi így, és leengedem a 20 ruppót, vagy elviszem én műszakira kedden.
Holnap reggel bevásárlás, aztán jönnek autótnézni, aztán Gödi szüreti fesztivál, aztán este iszunk látásig."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
bitpork
nagyúr
válasz Ace owner #29206 üzenetére
Már mindet megvették Minden létező és általam ismert helyet megkerestem. Karral együtt akarták beszerelni 44k-ért. Balupapa szerzett nekem 15k-t egy kart, ez 11, és a beszerelés egy 5-10 között. Tehát jó esetben 10 kval kevesebből megvagyok. És igen a fene a zsidó belemet.
-
-
-
Tim82
félisten
válasz -secret- #29194 üzenetére
Pontosan miről volna szó? Egyik sem esik pont útba, de nem jelentene túl nagy kitérőt.
-
Melack
veterán
bitpork: ma a klíma hőfokszabályzó adta be a kulcsot. Végig 3x fok volt a kocsiban. Pályán, leengedett ablakkal menni, megfizethetetlen
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest