- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz aizen92 #27998 üzenetére
Honnan jön ez a téveszme, hogy a moderátorok élvezik az userek nyesztetését?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
aizen92
addikt
10 moderációból 9.5 iphone-nal kapcsolatos
Radi! Imádjátok amikor kijön egy új szifon mi?[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #27996 üzenetére
Bejelentés volt, ezek nem célzások, legalább is én kijelentő mondatokat látok.
Sok dologban igaza van, igen, csak megmarad a lózungok és féligazságok szintjén, így amit leír, annak se füle se farka, és sok benne a tévedés is. Amekkora arcnak képzeli magát, ez azért elég sovány így.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Ace owner #27989 üzenetére
A szponzort a gumiégetésre írtam. Nem 2 forint egy-egy ilyen szett, amit eldriftelnek az arcok.
A Jimmyt már stornóztam, mivel messze drágább, mint ami keretet el tudok képzelni a dologra. A 3-as golf, meg gyanítom, hogy nem rendelkezik túl fényes törésteszttel, talán még egy Fabia is jobb ilyen téren nála.
DeFranco: Amúgy elolvasva a totalcar-os cikket kicsit sarkít az arc, de sok dologban igaza van. Kíváncsi vagyok a választások után tényleg meglépi-e a kormány amire céloznak a népek.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
vagy egy lelki eredetű gondom, amit a nők szívnak meg. mi lehet segítség erre a bajomra? pszohologus nem kell, jártam év elején, semmit se segített, sőt, inkább himsovinisztává tett (mondjuk már akkor is furcsálltam, amiket mondott). akár egy könyv, akármi más praktikus megoldás.. mit kellene tennem?
(most megint nem vagyok egyedül, de inkább egyedü lennék. és filmeznék. vagy akármelyik haverommal, csak ne nővel)
radi: hétvégén, vagy holnap, amig a szervizben várok, ránézek, tényleg.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Ace owner
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #27961 üzenetére
Az célszerszám. Pici a csomagtere (113 liter), elég sokat eszik mert olyan légellenálása van mint nagymuterom konyhakredencének (oldalszélben halál). Ignis/Swift 1,3-as motorja van, 80 lóerőre beállított ecu-val (csak itt hosszában van elhelyezve mert alapból hátul hajt). A bele japános aki nem bírja ezt a puritánságot az sikítva menekül belőle.
Az átlag fogyija olyan 8 liter körül alalkul ha nem tolod neki meg nem mész terepre kínozni.
Szóval ilyen autót csak szerelemből vegyél...
#nincsbennetarcsi
-
Ace owner
addikt
-
Melack
veterán
Imádom nézni a driftelő hajókat.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Ace owner
addikt
Galaxy Fold 4
-
Melack
veterán
macilaci: Wind Max 2 Gb RAM. Win7 jól fut rajta.
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #27962 üzenetére
Mondom 700k körül, 950-nél van egy gázos, ahol a tarkódat csikizi a tartály, utána összkerekes 1,2misi, ha még a kötelező 10% tartalékot rászámolom már a keret duplájánál járok
Egyébként se terepre lenne, elsősorban melóba járni vele a swift szedánnál biztonságosabb kaszniban a cél, aztán a környéken tekergés, ha csak leugrunk keszire hekkezni, veresegyházra macikat nézni, vagy St. Endrére levegőzni, vagy valami kiállításra.
MurdR: Ott voltál a Helm szurdoknál is?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Melack
veterán
A mekis free wifi jobb, mint a Burgeres. Minden másban a Burger King jobb
radi: Nagyinál nincs net, adatkeret szűkös, T-s stick még nincs, így csak ez maradt Rühellek munka és lakás nélkül lenni. Rühellem.
aizen: nem tudok mit csinálni, egyik frissítés 180 Mb volt....
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
válasz Dr.Zoo #27955 üzenetére
Hátul hajt és imádom a kereklámpás formáját. Alap motor gyengusz, de vannak lehetőségek, le lehet ültetni a porba, mi kell még.. Viszont sokat eszik és a megbízhatósága is kérdéses. Abszolút nem racionális döntés ladát venni, de mégis.. Egy Golffal hol közlekedek kilinccsel előre? Nincs jelenleg napirenden, de egy havazás lehet hogy felborítaná a dolgokat. Reméljük nem esik le Október elején
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
Dr.Zoo
őstag
válasz aizen92 #27960 üzenetére
Felhívtam Cimbim, azmeg közölte hogy rávert az asztalra, és villámgyorsan cseréljék ki... Kiválasztott egy felnőtt méretű AKG-t, és kerek ezer forintal többért elhozta... legalább ez megoldódott...
Merc: haver évekig nyüstölt egyet, kényelmes, klímás, (a fiatalabbak) terepen is kiváló. Elöl hátul merev híd, tekercsrugós, felezős, 5 sebességes. Kizárólag az 1.3 injektorost nézegetném a helyedben, az 1.0 kuka. (gyenge) arra készülj, hogy ez egy terepjáró, eszik, hangos, de imádni fogod! Off roadra nem ajánlom, oda kevés. De terepre szvsz kiváló! Szerk2.: és csak 4 személyes gyárilag, mondjuk Te kényelmesen elférsz benne, nekem pl kicsi!
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #27951 üzenetére
Bár csak érintőleges kérdés : városi szaladgálós, dunapartra leugrós autóként mit gondolsz egy Szuzi Jimmyről? 6-700k-s kategóriában lehet - e olyat venni ami még kiszolgál évekig, vagy felejtős és keressek inkább valami normál tömeg autót?
-
aizen92
addikt
válasz Dr.Zoo #27944 üzenetére
kitartás!
netes rendelés, nekem kártyára visszautalták az összeget szó nélkül.
Ezentúl cska így leszek hajlandó vásárolni, mert ha készleten is van kb a "boltban meg tudom rendelni"[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Jó a reakcióidőd.
Semmi különös. Még bent (legalább este 10-ig. És reggel 5 körül már itt kell lenni. Kell ennél több? Igen, mert meló van szarásig, ma sem fejezem be a legfontosabb feladatokat sem.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Imádom ezt a munkahelyet. <3
üdv, föccer
-
DeFranco
nagyúr
Várd meg a Mamát, öleld át, vegyél két nagy levegőt és adj hálát a Jóistennek, hogy egészségesek vagytok, szeretitek egymást, ott van veled, van tető a fejetek fölött, van mit enni, még terveitek is lehetnek a holnapra meg a holnaputánra.
A többi meg le van sz*va ott ahol van.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Mercutio_ #27950 üzenetére
Ejj, mikor még aktívan Off roadoztam, ilyenkor már vártuk a friss havat, minden évben az első hóval este kimentünk csapatni a haverommal este.. Kilincsel előre folyamatosan, hosszú hátsókerékben a friss havon... Aztán bogrács ki, és főztük az őzek között, a semmi közepén a forralt bort...
Régi szép idők...Meg vasárnaponként összegyültünk a Fóti tőzegen, és ott szintén ez volt a progi..
Hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
Dr.Zoo
őstag
Enjoy the silent. Megnyugodtam, az oda nem illő részeket belátás szerint kérem törölni..
Mercu: épp most jutottál eszembe, bontok egy Graffenwaldert az egészségedre..
Illetve Cicu: megkóstltad mán'? Ha annyira kívánta a kis tested??
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
TávHős-e vagy?
Nálunk lecsereltettem anno a berohadt 1000 éves szabályzókat (ahogy az összes radi8tort is) , és használjuk őket. Tudom, hogy lof... a 200+ lakásra vetítve a difi, de engem megnyugtat, hogy legalább nálam kevesebb megy pocsékba.Dr. Zoo :Akkor ma a szerszám rosszabbik fele jutott neked, rá se ránts!
DeFranco : Már a cikk első mondata előcsalja belőlem a grammarnazi - t...
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
No, mai napom:
Cimbim volt ma bent nálam, DJ a kisgyerek, megszakértette a fülesemet, majd közölte, hogy egy tényleg kicsi rám. Pont arra ment haza, így megkértem hogy vigye vissza. Ott persze azonnal elhajtották, miszerint nem neten rendeltem, mehetek a picsába. Mondom oké, akkor hagyd ott. Hazazötykölődtem a vonattal, itthon egy 2. értesítés a kéményseprőtől, miszerint voltmár kint, énmeg galád rohadék módon, hétköznap fényes nappal dolgoztam.. WTF??? Felszólít (konrétan az anyjukat) hogy legközelebb legyek otthon... Ok. Felhívom a számot, bemutatkozom, megkérdem nem-e zavarom, majd közlöm hogy a kövi dátum sem jó amit megadott.. Erre a Mókusbogár közli, (ezt figyeld!) az a tetves Önkormányzat baszott kiküldeni az értesítést, azért nem tudtam róla. Mondom jaaa, akkor most milesz? Erre a Mókusbogár nekemesik a telefonba, hogy Uram (errre bennem is felment a pumpa) miért engem cseszeget, különben is a szombat 4.-e, miért nem olvasom mielőtt Őt felhívom?? No, mondom most fejeztük be ezt a beszélgetést, viszont látásra... Jujjjjj.
-
DeFranco
nagyúr
Legyetek kedvesek a padlóla lelökni dulván ha ezen a szinten kezdek ökono coelhozni: [link]
dafuq did i just read
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #27932 üzenetére
Nem sajnos. Ez nem ilyen "talált eu-s pénz" hanem az mi adófizetőink zsebéből megy ezért szigorúbb szabályok vonatkoznak rá mint az eu-s támogatásokra.
Az 1/3 & 1/3 & 1/3-os projekt már régen kifutott sajnos.
Vannak, ez is ajánlás útján megy mintha festőt keresnél, vagy kőművest vagy karosszérialakatost.
Eleve ha kérsz számlát +27% rámegy (áfa) meg ugye kérnek felárat a papírmunka+könyevlői költségre így 30%-al vagy még drágább árral számolhatsz élből.
Szigetelt az jó, mi is akartunk de közölték, hogy 9 cm-es vastagság alatt fel se tegyük mert az nem sokat ér. Majd ltp-ből lesz az is kipörgetve sztem.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #27935 üzenetére
nem. mert ott nyáladznának, hogy úúú brada, vegyed megfele. az nem kell.
DeF: de az S4-re van szép fa hátlap, ami nagyon menne a sötétkék öltöny, barna cipő-öv outfitemhez... és már új értelmet nyerne a stílusos tükrös szelfi, mert már a fehér ájfon a mosdóban koncepció uncsi.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #27933 üzenetére
SGS4 topicban szerintem autentikusabb választ kapnál.
Addig is fáradjatok!
Na mégegy:
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
na, akkor még egyszer, komolyan kérdezem. a Samsung Galaxy S4 sebessége, MA, 2014 év végén megfelelő? nem vagyok poweruser, de szeretem, ha az insta, FB, messenger, Viber, whatsapp, bongésző, emailek egyszerre futnak :-)
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #27922 üzenetére
Villannyal főzünk, nincs egyedi mérő, de azt mondják szellőztetésnél le kell venni hopihe állásba a szabályzót, akkor nem/alig teker (aztán lehet ez csak okoskodás, és valójában sz*pó)
Qru: Hm, azt hittem egy előzetes árajánlattal pályázok, ha elnyerem mehetek megrendelni, saját pénzből csengetek, és a benyújtott tényleges általam kifizetett számla után térítenek, de így, hogy előre megcsinálom aztán
jön a gyerek vagy semmég utána lehet pályázni nem gyereke
Régen volt valami 1/3 önkormi, 1/3 állam, 1/3 tulaj dolog, az gondolom teljesen megszűnt
A panel az utolsó időben készült (káposztás) van rajta viszonylag tisztességes hungarocel, de azért nem a mai vastagság szerintem. Ablakok elég jó állapotban vannak, itt-ott 20-30 centis részen talán minimális tömítés kellene, de a záródási felület nagyrésze rendben. Kívül mondjuk egy festés ráférne, de azt gondolom én is meg tudnám csinálni.
Ez a szála nélkül -35% amúgy hogy máködik, vannak bevált jó áron dolgozó ablakos cégek?DeFranco: Hátizsák meg váll/hónalj környékén koptatja a kabátot, de igazad van, oldaltáska ilyen szempontból nagyobb felületet csiszitol, és a terhelés se egenletes a hátnak.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Ace owner #27924 üzenetére
úúú brada, látnád a weekend bagem. annyira menőnek éreztem magam hétfő reggel, amikor eljöttem a kislánytól, már szépen felöltözve
tegnap6ma is ez let volna a terv, de ugye a kocsi bekakukkolt.
Qru, nálam tök jól fel vannak ujitva a fa nyilászárok. a konyha kicsit hüvi, de annyi szellőzés kell
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #27918 üzenetére
Utófinanszírozású ez a pályázat, vagy is neked kell előre kicsengetned és utólag ha nyersz, visszatérítik a befektetés 40%-át vagy max 520k huf-ot. Nos ha számlát kérsz akkor alapból 30-35%-al magasabb árajánlatot kapsz... És akkor nem is biztos, hogy nyersz. Azért az 5%-ért nem éri meg a vesződséget lévén, hogy nem tuti a buli. Jobban jársz ha ezt ltp-vel csinálod meg.
A spórolás nem túl érdemi, ha maga a panel nincs beszigetelve egy tégla háznál többet nyersz mert eleve jobb a hőszigetelése de panelnél inkább a fal a szőkkeresztmetszet. Mikor mi cseréltettünk kiszámoltuk, hogy 18 év után vagyunk 0-án. Persze nyilván ha újjnyi hézagok vannak a meglévő ablakon akkor az megint más de tűzoltásra a meglévő fa ablakok felújítása olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #27911 üzenetére
Én most ilyet lőttem ősz-tél-tavasz hideg időszakra, baba a színe/anyaga, és remélem tartós is lesz.
All: Errről a nyílászáró pályázati lehetőségről mit tudtok? Panellakásra is igénybe lehet majd venni? Mennyi az esély rá, hogy megkapjam? Illetve van-e értelme, spórolunk-e eleget vele (panel, távhő) vagy mx. értéknövelő tétel lehet? Esetleg pályázat nélkül máshol olcsóbban megkapom ugyanezt, mint itt majd pályázati pénzből?
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Magnum_
nagyúr
-
Earl_Muttley
őstag
válasz radi8tor #27910 üzenetére
DeFranco: Majd akkor ha lesz valami kis mellékes, akkor feltétlen elzarándokolok
radi: Kb.ilyesmi fazon az enyém is mint amit DeFranco linkelt
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
DeFranco
nagyúr
válasz Earl_Muttley #27909 üzenetére
bemész ikeába és felmarod ezt [link]
Strapabíróbb bármelyik eddigi hátizsákomnál, 23 zsebe van, van rendes alja, nem szakad ki, jóvilág. és nem is drága.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
-
Earl_Muttley
őstag
Valakinek nincs egy nagyobb, rendesen pakolható hátizsákja? Ma végérvényesen megdöglött az enyém
(nem ingyen persze)
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #27894 üzenetére
Az csak a bolt méltányos hozzáállása, de semmi nem kötelezi őket rá.
3 nap arra vonatkozik, hogy meghibásodás esetén 3 napon belül oda viheted vissza, a 4. naptól már irány a szervíz.aizen92: Ha esetleg érdekel egy Superlux 681EVO White (ami meg az én fejemet nyomja, ezért gyakorlatilag nem használtam) akkor szój, és meghallgathatod, ha kell 10k-ért viheted, fejhallgatós topic szerint a 20k-s fülesek szintjét hozza. Vagy vedd meg fiziktől bonusz fülpárnával 12k-ért.
-
Qru
MODERÁTOR
-1 Rav4: [link]
#nincsbennetarcsi
-
aizen92
addikt
válasz radi8tor #27899 üzenetére
Nagyon max, ha jófejek, akkor levásárlást engedélyezhetnek. De ezt is max hibátlan csomagolást viszed vissza. és szerintem ez is csak nagy áruházláncoknál. Egy kisker/webshop kiröhögne, ha a betévedve vettél valamit és úgy próbálkozol.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest