- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #26298 üzenetére
Karszalagod van-e?
[ Módosította: radi8tor ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MurdR
veterán
válasz macilaci78 #26298 üzenetére
Úristen tényleg nyelvtannáci
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
válasz macilaci78 #26294 üzenetére
Megvan a topic hivatalos nyelvtannácija is
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Grat Konnektor!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
gratulálok!
(én meg alig várom már, hogy vezető legyek, most ugrottam össze azzal a vezetővel, akivel holnap kell mennem tárgyalni flegmázott a 'csög )nagyapám kb 60éves óráját meg bevitettem valakivel egy óráshoz, az órás eltörte az üveget... de kicserélte free.[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
őstag
válasz macilaci78 #26289 üzenetére
Már értem mirôl beszélnek a többiek. Én is gratulálok.
-
Qru
MODERÁTOR
-
oriic
HÁZIGAZDA
macilaci78:
Na szóval mostantól neked küldhetem el az összes cikkemet, meg híremet javításra? Gratula amúgy.
Live-Die-Respawn
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #26289 üzenetére
Most már én is.
mod:
albiosz: Egyik fórumtárs járt így nyár elején. Szó nélkül visszavették és levásárolhatta az árát.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
válasz albiosz #26287 üzenetére
régen jó volt a panaszkezelésük, tudták, hogy szart árulnak (mondjuk ezt most is tudják), ha gond volt, egyből csere vagy levásárlás, kis hisztire pénzvissza.
aztán ezzel jó balkáni szokás szerint elkezdtek visszaélni, és azt hitték, hogy a vásárlással egyből jár a korben dallas világjegy, és félévente ingyen új cipőt kapnak mostantól haláluk napjáig. és ezt nem egy ember játszotta el, hanem ezres nagyságrend.
egy idő után ezt a deichmann (is) megelégelte, és azóta merev szívózás van általában, javításhoz ragaszkodnak, csere csak nagy hisztire, és a cserepéldányt már nem garanciázzák vagy még nehezebben.
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Gyakran téma itt az öltözködés. Deichmannban mennyire korrekt a panaszkezelés? Vettem egy cipőt, még nincs fél éve. Konkrétan elrepedt a sarka meg a barna szalag is válik le mindkettőn. Pénzt gondolom nem adnak vissza, de ilyenkor vajon levásárolhatom? Vagy marad a több hónapos bevizsgálás és leejtenek, hogy én tettem tönkre? -
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #26285 üzenetére
szinte reménytelen normális áron valami jó telefont találni, be van penészedve az egész piac.
péklapátok drágán, szinte minden szoftveres környezet elment az erőforráspazarlás irányába, gyártók ehhez asszisztálnak, hiszen ez nekik tervezett avultatás.
az árfolyam sem kedvez most, de ahelyett, hogy árverseny lenne, és hatékonyságnövelés, kokszolnak minden modellt szarásig méretben és teljesítményben. user experience meg nem hogy javul, romlik. nincs kevesebb lag, akkuidő romlik, nem bírja a tempót.
én ehhez egy fillérrel nem vagyok hajlandó asszisztálni. ezért nem vettem telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
húzzunk a 'cibe ebédelni.
-
Magnum_
nagyúr
nem dobtam el magam az új iphone-tól... november végén tervezek új telefont.. ha szerencsém van, jól lemegy az 5S ára (muhhaha) és akkor van 1,5 évre szép telefonom. Vagy Lumia 830 (egész jól néz ki, 930 nem tetszik).
Androidosak között már lenne tetszetős, de maga az android nem kell.
-
Magnum_
nagyúr
bérelni kell egy bankban
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DeFranco #26242 üzenetére
Haha, a Puntónkból így zártam ki magam a Mátrában egyszer. Ajtók zárva, csomi kinyit kulcsal, kivettem a túrazsákom közben a kulcsot rátettem a kalaptartóra. Zsák kikap, majd laza mozdulattal lezártama csomi ajtót ami automatice zár, a kulcs meg ott mosolygott a kalaptartóról rám a hátsó üvegen át.
#nincsbennetarcsi
-
Dr.Zoo
őstag
válasz föccer #26257 üzenetére
+1 (márhogy a mosott szar effektus... )
Tegnap a kretén szomszéd összeengedte a tüzelő szukáját, ami sacc 15-17 kilós, egy szőrős medveölővel, ami 60-70 kilós... egész délután visított a kicsi, aztán hajnali 4-kor újrakezdték... Fákk...
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Magnum_
nagyúr
merjek téli kabátot rendelni ebayről? ázsiai termék lenne
-
föccer
nagyúr
Éjjel még leugrottam születésnapozni egy picit vidékre. Azért kellett este még cukrázdát szerenem. Hát, volt meglepteés, hogy beállítottam este 11-re. De villám látogatás volt, fél órát sem töltöttem ott és már jöttem is. vissz. Így is olyen vagyok, mint a mosott sz@r.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #26250 üzenetére
No para, pont jó volt, hogy nem én beszéltem!
Cicus azért hiányzott, remélem nem édes-savanyúnak valót szedegetett a sínek közöttEgyébként lehet járt a metró, csak a hétvégi nemjárást mondták be, de lemaradtam az elejéről, bááár úgy rémlik 2x is hallottam, és az aktuális állapotot jelezte
Ha esemény van, azt itt látom, vagy van valami uptodate-ebb oldal?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jaó reggelt agyarország. Dejóis a szabadság.
Live-Die-Respawn
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #26244 üzenetére
Érzékeli, hogy a kocsin belül, vagykkívül van a kulcs és attól függően zzár / nem zár.
Saint_: Csak, hogy érezd a törődést.
MurdR : mit csináltál már megint, deák - Nagyvárad között nem jár az m3
Dr. Zoo : Kösz a KV-t + kutya ügyi fejtágítót! ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #26244 üzenetére
nem. akkor sem zár be. nem úgy értettem, ha az indítóban van a kulcs.
így mosom az autót.de pl ha kiszállok és az autótól két lépésre beszélgetek pár percet, akkor bezár. véletlenül vettem észre.
amúgy sosem felejtem el lezárni, de ezt jó tudni.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #26241 üzenetére
az mondjuk szívás... simán kizárhatod magad
az enyém is lezár, de csak akkor, ha nyitsz, majd nem nyitod az ajtót egy percen belül. ez véletlen nyitások ellen kiváló, és nem zárod ki magad.
cserébe a csomagtartón nincs kilincs, csak kulccsal vagy a beltérből gombbal nyitható, tehát zárt ajtók mellett simán bezárhatod a kulcsot
-
MurdR
veterán
Hozzám került egy Mokia 6303 (telenor). Akit érdekel cserére vagy KP, az jelezze.
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #26235 üzenetére
A berregés nem az én asztalom, ilyen igényekkel keresd Saint_-ot, 5 perc és ott vagyok!
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #26237 üzenetére
az otthoni sedannal (logan) én alig tudtam párhuzamosan parkolni, kb. ugyan ez a szitu. az asszony kombijaival, hiába nagyobbak meg teljesen simán berakom bárhova, szóval szerintem a sedan kivitel a ludas.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
DeFranco
nagyúr
válasz Petyyyyy #26236 üzenetére
Ha nem itthon ülnék tejeskávét kortyolgatva csipás szemmel, gatyában, akkor azt hinném engem láttál
Parkolni tudok, de párhuzamosnál, szűk helyen rend szerint sokat tökölök, mert nem érzem a kocsi sarkait (sedan, magas seggel, nyúló orral), 2-3x kiszállok ellenőrizni, hogy pontosan állok-e (azért, hogy tanuljak, fejlődjek), és minimum két kör kilincs és ablakellenőrzés megállás után (feledékeny vagyok, és ha nem rögzítem kétszer, hogy tényleg megnéztem, akkor elfelejtem, és idegelem magam amíg vissza nem érek, hogy tényleg bezártam-e).
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Korán reggel támad a világosság.
Batthyány téren a villamosmegállóval szembe érkezik emberünk. 3-5 perc alatt abszolválja a parkolást szegéllyel párhuzamosan két autó közé, kiszáll megnézni jó-e így ( háromszor is befért volna), majd központi zár kulcsról és négyszer megy körbe minden ajtót végig próbálgatva, rendesen zárt-e.
Valaki vigyen neki egy KV-t.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Dr.Zoo
őstag
Jó reggelt PH!
KV!!!
Cicu: elnézést, a tegnapi napom kicsit káosz volt. most bentvagy?
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Tim82
félisten
válasz krizmo_ #26229 üzenetére
Bármit, amit írt magáról, erős kétkedéssel érdemes csak kezelni, nem nagyon lehet szétválasztani az esetében azt, hogy mi volt igaz és mi nem.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #26226 üzenetére
Amúgy tipikus, hogy erre rengeteg energiája volt, közben pedig itt picsogott, hogy nincs rendes melója. Amennyi időt a fórumokon töltött azt tanulásra fordítva ...
-
DeFranco
nagyúr
válasz MrSealRD #26219 üzenetére
alattomos volt és módszeres.
nagyon, de nagyon ügyesen csinálta, rajta kívül nem ismerek olyat, aki ilyen sok évet tudott úgy masszívan végigtrollkodni, hogy nem hogy ne vágják ki, de úgy igazán nem is moderálták
zseniális szociopata volt, komolyan nem szeretnék vele egy társaságba összezárva lenni. úgy tudta csűrni-csavarni a dolgokat, fapofával, hogy a végén már tényleg habzó szájjal rágtad az asztal szélét, ő meg élvezte az eredményt.
hogy miért csinálta ezt, azt nem tudom, aki ebben ennyi éven keresztül élvezetet talál, az súlyosan beteg, torzult elme. valószínűleg komoly beilleszkedési zavarokkal küszködik, és ha már nem veled akkor ellened alapon így áll bosszút a világon.
sokáig figyeltem, és jellemzően nem nagyon csinált semmit sem véletlenül, ezek a dolgai teljesen tudatos, módszeresen felépített akciók voltak.
valahol ez sajnálatos, de örülök, hogy ki lett tiltva végleg.
-
MrSealRD
veterán
válasz radi8tor #26222 üzenetére
Ugyan nem jártam a nyomában, szóval biztos csinált ezt-azt amit én pont nem láttam...
De attól, hogy idétlenkedett még nem hergelt...Bár megértem, hogy moderátorként azért elég melót kaptatok tőle...ami nem túl örvendetes.
(#26224) Tim82: Eddig még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
Mercutio_
félisten
válasz krizmo_ #26216 üzenetére
Inkább betonkocka a lábadra.
sutszi: Az a baj, hogy ezek az apró kis kockák okosan egymásra halmozva maguk alá temetnek és felőrölnek. Az ilyen mahináció pont arra épít, hogy önmagában 1-1 ilyen "kocka" még nem jár szekcióval.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
Azon kívül, hogy kicsit elvont volt Huma, én semmi durvát nem láttam tőle... Mindig olyan szelíd bolond volt..
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #26200 üzenetére
B. szki előbb szólsz hazafelé vettem volna Újpesten...
Dr. Zoo : Oksi, akkor reggel csörizlek az Árpádtól, höhö
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest