- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
HUTCHDB
nagyúr
Újszerű, használt laptopot keresek középiskolás lányomnak 80.000 forint környékén.
Nincs nagy igény, de mindenképpen inteles gépet szeretnénk.
Ha van valakinek eladó, az jelezze.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet. Sajnos decemberben egy temetés vár a családra, de néhányan, közöttük pont nagyon közeli rokon, külföldről nem fog tudni ideutazni. Van esetleg olyan megbízható fotós/videós ismerőse valakinek, aki egy temetésről (urnatemető, mesterséges fény) tud online közvetítést készíteni? Nyilván a család egyik tagja sem fog tudni ilyet ott a helyszínen levezényelni érthető okokból.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
tibbike01
őstag
Lentebb vittem egy kicsit az árát. Így már tényleg best buy.
-
PHM
addikt
Üdv!
A belvárosban, vagy környékén keresek fogtechnikust.
Minden tippet szívesen fogadok.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
werszomjas
addikt
-
tibbike01
őstag
válasz macilaci78 #123593 üzenetére
A felsőkategóriás matracoknál már nem igazán jellemző hogy keménységi fokot adnak meg. Olyan anyagokat és technikát alkalmaznak, hogy kb bárki ráfekszik a matracra az jó lesz neki.
-
tibbike01
őstag
válasz macilaci78 #123591 üzenetére
Külön nem eladó.
-
tibbike01
őstag
Új Rottex Allegro Vivo prémium matrac 160x200
PH tagoknak -10ezer. Ha kipróbálod nem hagyodd
itt -
Nikaré
őstag
válasz macilaci78 #123588 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
Tud valaki ajánlani megbízható normális asztalost?
Butorlapból kellene beépített szekrényeket készíteni.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Magnum_
nagyúr
válasz bajnokpityu #123576 üzenetére
Véletlenül írtam a watch 3-at, kérem, valaki moderaljon!
az ar pedig 65k, itt, tudod, topikkedvezmeny
I humbly and respectfully decline™
-
mike1334
veterán
Hol érdemes tokot keresni mobilra? Ahol eddig néztem szinte csak Galaxy S20-ra, meg iPhonera volt választék, a többire csak pár darab. Átlátszó, sarkainál erősített, valamennyire ütésálló tok kellene Samsung A41-re. Esetleg tempered glass is, ha fel is rakják, de ez másodlagos. Örs/Lehel tér környéke előny.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Earl_Muttley
őstag
Köszönöm mindenkinek, szerencsére aki miatt vagyunk, már jól van, aranylag enyhen megúszta.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Earl_Muttley #123568 üzenetére
jobbulást
én is mit nem adnék egy sörért
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
hszilard666
veterán
válasz Earl_Muttley #123568 üzenetére
Jobbulást!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Mr.Csizmás #123567 üzenetére
Karanténban vagyunk jelenleg, amúgy is gyengélkedik a Mondeoban az akksi. Szerintem a 10 nap állástól megnyekken végleg.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Earl_Muttley #123566 üzenetére
most melyik projektautó a soros?
-
Vegyetek Varta 72Ah (680A) akksit 15.000-ért. Röviden: valószínűleg le akartak húzni a szervizben, kaptam tőlük másik akksit az autóba, de ezt is visszakértem, mert még bőven garanciális, és kiderült a forgalmazóhoz visszavíve, hogy semmi baja, de már nem szereltetem át újra.
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Sub-S
senior tag
válasz MasterMark #123562 üzenetére
Igen.
-
Sub-S
senior tag
Van egy ingyen elvihető 4 portos 1080p-s HDMI splitterem, illetve egy 4 portos aktív 2.0 USB hub.
Az itt említett Thermaltake Xaser III V2000A is szintén vihető(kábeleiből, sínekből miegymásból lehet nincs meg mind).
Akit érdekel jelezze.[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz MasterMark #123559 üzenetére
Persze.
-
ReFleXx
addikt
válasz GabN73 #123548 üzenetére
OTPs vagyok, en nem vettem eszre semmi valtozast most novembertől, siman utaltam mint ahogy eddig, belepesnel kellett sms koddal megerositeni csak, de az nar elotte is kellett. csajom is magyarazott valami telekodrol, nem is ertettem mi van , o meg plane
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
őstag
válasz MasterMark #123554 üzenetére
Igen, csak az a bökkenő, hogy nincs Smart Bankja, ezért gondoltam a személyesre.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
őstag
válasz MasterMark #123552 üzenetére
Azt OTP fiókban lehet személyesen?
-
őstag
válasz GabN73 #123550 üzenetére
Ebbe futott bele az ismerősöm Vodás számla fizetésnél... Mi a telekód az OTP-nél? Állítólag szla. szám utolsó 3 számjegye, de avval sem működött és SB-je alapból nincs náluk, így nem is tudta kifizetni a számlát online.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz GabN73 #123548 üzenetére
Általában mindegyik bank kéri a netbankos appot telepíteni és a kártyához tartozó mobilszám ellenőrzését.
Akinél nincs netbank app telepítve (nem Rafi), ők SMS-t kapnak.
Nem értem amúgy ezt a nagy felhajtást, nem most lett bevezetve a kártyákon a 2FA hanem korábban. Vagy én értek valamit félre? Mi fog változni január 1-től?[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
GabN73
addikt
Ráfázós bankosok!
A Rafis kártyás vásárláshoz elkezdték már beállítani a 2 lépcsős fizetés megerősítést? Ott mit kell majd megadni? Értesítőt nem küldtek, azt a kártyám meg évente 2x használom kb :D
OTP nov2-től Telekod megváltoztatását kérte/Smartbankos jóváhagyást.
-
Mercutio_
félisten
Megyeri út, külső-szilágyi, Megyeri híd környékén bezzeg éjjel tolják a kis boyracerek🏎️
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Chuck Norris #123538 üzenetére
II/B -n hegyrol kinezve ugy terpeszkedik lent a szmog, mint szauron szeme
-
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bajnokpityu #123541 üzenetére
Reggel pont mondták a hírekben, hogy rekord jelentkezés futott be a 2021-es ultrabalatonra.
Btw mi lusta kerület vagyunk, mert csak kutyásból lett több, futóból nem.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
félisten
XIII-ban marha sok az autó, a forgalom is, és minden járdaszegélyről fürtökben lógnak -.-'
-
Qru
MODERÁTOR
Pont ezt konstatáltam tnap este, hogy maradhatna így. Olyan jó csend van azóta nálunk is, mintha vidéken lennénk.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #123536 üzenetére
Írj az önkorinak, itt a belvárosban úgy szórják a kerkébilincset mióta ingyenes a parkolás, mint mikulás a szaloncukrot. Kb más bevétele úgy sincs az önkorinak jelenleg...
#nincsbennetarcsi
-
macilaci78
nagyúr
Ki vagyok vele segítve... Kb 130 lakás lépcsőházi ajtaja néz arra az utcára, amin saroktól sarokig elfér 40 autó. Tegnap 19:30-kor értem haza kocsival, épp kiállt valaki és volt a ház előtt helyem. Még a kereszteződésben is álltak, platós-dobozos teherautóval. Hogy az ilyennek miért nem jó a vasút másik oldalán lévő töküres utca parkolni?
Ez akkor lenne rosszabb, ha az Allee nyitva tartási idejét nem befolyásolná semmilyen rendelet.Inkább ki kéne osztani az adott parkolózónában szabálytalanul parkoló autóra pár kerékbilincset, bírságot, pókos autót. Ha az a 15-30k Ft nem is fáj a parasztnak, az ügyintézés miatti késedelmes indulás biztosan.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Siriusb
veterán
válasz MurdR #123528 üzenetére
Nem fogok tömegközlekedni, az biztos. Szerintem az Albert Flórián úton megállok és sétálok onnan, ott csak lesz szabad hely. Elnök utca - Magyarok nagyasszonya templom környéke nem tudom, milyen lehet, de tippre zsúfoltabb. Végülis először mehetek egy kört, s ha nincs hely, pikk-pakk át tudok gurulni a kórházhoz.
-
macilaci78
nagyúr
-
mike1334
veterán
válasz radi8tor #123525 üzenetére
Először a "gyorstesztet", az negatív lett, ezért PCR-t is, ami szintén negatív. Mentős vette le a mintát, állambácsi csinálta a tesztet. Volt, hogy öten ültünk az irodában egy asztal körül hosszabb ideig, kettő igazoltan (több pozitív teszt) elkapta, egy elvileg negatív, de tüdőgyulladása van kettőnknek meg semmi bajunk (kopp-kopp).
-
Siriusb
veterán
Be kell mennem hétvégén a Népliget Volánbusz pályaudvarra. A híd alatt még mindig nem lehet megállni? Merre érdemes parkolót keresni?
-
Luissimo
veterán
válasz FoxiestFox #123519 üzenetére
Miért?
Csak azvolt ?
Hole?? -
mike1334
veterán
válasz Mr.Csizmás #123508 üzenetére
A melóban már vagy 6-7 pozitív van a ~20 főből, annak aki a legszarabbul van (tüdőgyulladás), negatív lett a tesztje. Van, aki egy hónapja otthon van, semmi baja, de már a 3. tesztje pozitív...
-
félisten
-
Ace owner
addikt
Sziasztok!
Lakásfelújítás utolsó stádiumában a segítségetekre lenne szükségem. Biztos van szaktopic de azokat általában kerülöm az őscommunity miatt
Fürdőbe szeretnék mosdóhoz csaptelepet (falból kijövő) illetve zuhanyrendszert. Favin kinéztünk 1-2 félét de gyanítom hogy ott a tetszetős de moslék minőségű cuccok nyernek teret inkább. Fontos szempont hogy bonyolítsuk a dolgokat, matt fekete kellene mindenből.
Favin rendeltem egyébként egy szürke radiátort, másfél hónap alatt megérkezett..
[Ilyesmi] az elképzelés, merjük ezt megvenni vagy nagyon gagyi lehet?Galaxy Fold 4
-
-
Erdei88
veterán
válasz Mr.Csizmás #123508 üzenetére
Hétfőn jelentettek be minket, szombaton, mivel járóképesek voltunk inkább befáradtunk a Dévai utcai Mentőállomásra. Nagy a túlterheltség
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Mi ez a nagy csend mókuskáim?
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
válasz updog #123497 üzenetére
Szóval akkor még egyszer (grrr haveer)... eladó Cooler Master HAF XB EVO gépház (ami a képen bele van rakva, csak illusztráció, hogy minden belefér IS). 25k, alkuképes, de csúnyán fogok nézni közben..
Garis 2022 augusztusig. Zugló / Örs mellől / vihető (hölgyek hozzanak egy markos embert, nettó 8.2 kiló a cucc). 2 darab 140mm-es BQ ventit adok bele pluszban, dobozával, papírjaival, szeretettel, 1-2 csavarfej kopásán és néhány, a sarkokból kivakarhatatlan porcicán kívül kb. nem is látszik rajta hogy használtam.
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
DeFranco
nagyúr
válasz _seth_ #123500 üzenetére
mammutban a gyorsnyomdások egész ügyesek, egy telefont megér, hogy vállalnak-e ilyet
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz _seth_ #123500 üzenetére
http://digitalpress.hu/
Választhatsz hogy fényes, matt papírra vagy vinyl anyagra nyomtassák.⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest