Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Virágbolt...csordogál lefelé.Nevetséges pénz egy DLC-ért,amihez már season pass is vanVicces,de 1000 óra BL mögött mondom,hogy ez ezt se éri.Minden sz@rt megvettem az előző kettőhöz.Most nem. .Annyi előny,hogy az első végigjátszás szerintem ígyis-úgyis szingli kell legyen.Aztán majd megveszem karácsonyi akcióban és viszem át a karakterem....coopba úgyse mennék fel.Csak bezavar,hogy az ember élvezze a sztorit,de a BL2 ígyis elhozta,hogy a random coop miről szól?Bossfarmról.Nekem az nem kell.99%,hogy maradt a frekventált helyeken bizonyos ellentől jó loot.Ezért kár felmenni,ha ismeretlenek csak simán coopban sztorit/sidequesteket csinálni NEM JÖNNEK FEL.
Én sajnálom,hogy ez lett a BL-ből...mégha a kedvencem volt is.Most se rossz,de teljes áron kiadni egy ilyen BL2 kieget,mégha nagy is...bár ezt még ki tudja?Én most jutottam oda,hogy köszönöm,de utólag fizetnék,ha tetszett a "menü"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest