- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Virágbolt...csordogál lefelé.Nevetséges pénz egy DLC-ért,amihez már season pass is vanVicces,de 1000 óra BL mögött mondom,hogy ez ezt se éri.Minden sz@rt megvettem az előző kettőhöz.Most nem. .Annyi előny,hogy az első végigjátszás szerintem ígyis-úgyis szingli kell legyen.Aztán majd megveszem karácsonyi akcióban és viszem át a karakterem....coopba úgyse mennék fel.Csak bezavar,hogy az ember élvezze a sztorit,de a BL2 ígyis elhozta,hogy a random coop miről szól?Bossfarmról.Nekem az nem kell.99%,hogy maradt a frekventált helyeken bizonyos ellentől jó loot.Ezért kár felmenni,ha ismeretlenek csak simán coopban sztorit/sidequesteket csinálni NEM JÖNNEK FEL.
Én sajnálom,hogy ez lett a BL-ből...mégha a kedvencem volt is.Most se rossz,de teljes áron kiadni egy ilyen BL2 kieget,mégha nagy is...bár ezt még ki tudja?Én most jutottam oda,hogy köszönöm,de utólag fizetnék,ha tetszett a "menü"...
Új hozzászólás Aktív témák
- PC - Hardcore Gamer - Snowflake Edition - i7-14700K / RTX 4070Ti SUPER / 64GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- PC - Hardcore Gamer - Snowflake Edition - i7-14700K / RTX 4070Ti SUPER / 64GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- Elektronikai hulladékot veszek.
- Eredeti Xbox One játékok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest