Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Miezmár...
Múltkor megtudtam ugye, hogy a BL2 Goty-ban nincs benne minden. Akkor azt hittem a SP-al minden elérhető. Erre kiderül, hogy azzal sem. :/Egyébként nekem nem azzal a pár forinttal van bajom. Nekem nem kell lemez, nem tudok vele mit kezdeni. Pedig akkor csak az marad. Jó lenne tudni, hogy mi is ez a Shock Drop Slaughter Pit DLC. Akkor nem agyalnék rajta, hogy "mi van ha jó és nekem nem lesz meg"

(#155) TESCO-Zsömle Akkor szerintem hagy vesszen az a DLC
Sajna BL2 indulásánál nem voltam még aktív BL player. Nemrég vettem a Goty-t. Azért is nyomom én még 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Múltkor megtudtam ugye, hogy a BL2 Goty-ban nincs benne minden. Akkor azt hittem a SP-al minden elérhető. Erre kiderül, hogy azzal sem. :/
Sajna BL2 indulásánál nem voltam még aktív BL player. Nemrég vettem a Goty-t. Azért is nyomom én még