- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KINKY_007
aktív tag
válasz
Djmarko #20559 üzenetére
Kicsi, nem eredeti felni van rajta, a ott van a cápauszony tetején, szóval ez már nem az eredeti állapot.
Elég drága a fenntartása, a 18-as kerekeket is könnyen elfüstöli, és a 12 litert is kb. gázsimogatással is elkérni, V8 5 liter. Max. 10e kmenként olajcsere, és nem 1 litert kell cserélni. Ha beugrik valami extra gond, akkor több százezer a javítás, ez egy 20 milliós autó volt. Nekem is az egyik kedvencem, de lebeszéltem magam róla. Utcán nem merném kihasználni (2 óra alatt 5 sünt láttam), pályára pedig sajnálnám, akkor meg minek.
Mivel sportmodell, különösen meg kell nézni az állapotot, nem feltétlenül a legolcsóbb a nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest