Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
újabban már az bosszant, hogy az app supportot ugyan elvárom (az EQ miatt), de az appba nem akarok belépni, ha nem muszáj. nyilván telhetetlen vagyok, de nekem a Uboom L megoldása igazából tökéletes, mert gombnyomásra tudok váltani indoor és outdoor módok között, nekem meg ez elég (mivel ott mindkettő Oluv preset).
ezzel szemben Uboom X-en van dedikált gomb a fényeffektnek (pont semmire nem használom, már az elején kinyomtam a fényeket), meg a party módnak. az is marhára hasznos nekem, de gondolom más is naponta benyomja a nagy partyzáshoz, mint ahogy a fényeket is gondolom állnadóan ki-be kapcsolgatja a legtöbb user (aki nem múlt el 10 éves). ha legalább be lehetne állítani egy gomb funkcióját tetszés szerint...az utóbbi időben borzasztó sok podcastet hallgatok, naponta 30 perc kb fixen megvan. ehhez nagyon jó lenne, ha egy mozdulattal tudnék váltani egy általam kiválasztott EQ presetre, ami podcastnek kedvez, aztán ugyanolyan egyszerűen váltanék vissza zenei beállításra. vajon ezt melyik modell tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest