- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Pixx96 #19859 üzenetére
Igen, ha kézbe veszem én is valahogy érdekesnek találom. A Bevonat ugyan az mint a Motibon Boom esetén, olcsó kínai vastag műanyag.
Igen, ezért írtam hogy ha a gyári Tweetert cserélném valami jobbra akkor jelentősen javulhatna a hangja.
Nyilván az Earfun nem annyiért kapja az alkatrész mint mi Aliexpressen, ők ha 5000 darabot vesznek valamiből jár a kezvezmény meg hát helybe van szállítani se kell.
Magyarba még el kell hozni meg adó macera és társai, egy Earfun mint partner belpiacos.
Bár Oluv írta egy hangszórónál nem a kínézet a lényeg hanem a hangja.#19860bwoay
Kipróbáltam az összes OLUV EQ-t amit csinált és a Indoor+-ba használtam ahol van egy kis boost magas és mély tartományból még sincs olyan éles a hangja mint a Dockinnak.
Aztán próbáltam egyéni EQ-t és még se ugyan az a eredmény.
Van itthon Edifier R1280DB Hangszóró gép mellet, és az is tudja azt a szép éles magas hangot mint a Dockin. Az Earfun valahogy erre nem képes, és ez már a hardveres korlát.
Gondolom a Tweeter és a hangszóró Budget nem engedett többet.
Régen írtam egyik Tag a T6 Maxba magassugárzót cserélt és ég és föld lett a hangja.
Ezért gondoltam ha a Uboom X kapnak pár minőségibb sziszegőt, jelentősen javulna a hangja.Csak hát itt tömeggyártás van, Kapítalizmus és akkor lehet nem jönne ki a gyártás darabja 60 dollárra... Ettől független jó a Uboom X de nekem van pár gondolatom mi lehetne javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- LG 27MK600M-B 27 IPS Full HD monitor eladó
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest