Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
+ #19679 vampire17
Akkor valószínű célszerű videót készíteni a teljes kicsomagolásról.Story, hogy miért: Egy ideje én megteszem, újracsomagolt vagy használt cuccok vásárlásakor.
Volt, hogy egy ilyen már segítette a gyors ügyintézést egy termék visszaküldésekor, hiszen egy használt monitor kijelzőjén karcolások voltak, ami nem volt feltüntetve a leírásban, de mivel kicsomagoláskor videót készítettem, így pikk-pakk ment. Nem volt felelősség áthárítás, hogy én voltam-e stb...21K-ért Best Buy. Adj hálád AdamSky-nek a linkért.
Olyan nincs, hogy nem fog beválni, mert az egy potens cucc. Van benne egy nagy mély-közép és két csiripelő. A soundcore pedig tényleg jó minőségben tervez/épít, ahogy azt fentebb is írták, de szétszerelős videók is vannak a youtube-on, ha érdekelne az ilyen.
Ha esetleg a gyári hangképek nem tetszenek, akkor pedig az alkalmazásban tudsz konfigurálni sajátot.
Valószínű közeli hallgatásra (kis szoba, asztal) és nagy nappali/szabadtér különböző hangképet/EQ-t igényel majd, de ez ne zavarjon, mert mindegyik rendszer ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bittorrent topik
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED monitor topic
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- VGA kibeszélő offtopik
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest