Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeadR
tag
Sziasztok!
Nagyjából már visszaolvasgattam, így csak gyors tippet / megerősítést szeretnék.
Keresek egy hordozható hangszórót méretben a kicsi ciripelőm és a sc boom+ közzé belőve. Valami 20 alatt, ami beltérben korrekt, és nyugodtan be lehet dobni a táskába is, a ciripelő néha kevés, a boom plus meg néha túl nagy. Hangzás terén nincsen nagyon extra igény, de azért legyen elég hangos, és legyen benne korrekt mély (mérethez képest).
Úgy láttam, hogy a Uboom L és a Xiaomi outdoor van ajánlva. A kettő közül melyik? (Jobban hajlok a uboom felé) Esetleg bármi más? Érdemes lehet még egy soundcore terméket venni? A motion+-t túl drágának találom, a soundcore 3 meg nem tudom mennyire jó, de ér egyáltalán ennyit a partycast funkció?
Köszi.
Off: Az earfun oldalról nem tudok egyszerre 2db akciós terméket rendelni? A kosár kicsit összezavarodik, és csak az egyik termékből vonja le az akciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nikon DSLR topik
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest