- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeadR
tag
Sziasztok!
Nagyjából már visszaolvasgattam, így csak gyors tippet / megerősítést szeretnék.
Keresek egy hordozható hangszórót méretben a kicsi ciripelőm és a sc boom+ közzé belőve. Valami 20 alatt, ami beltérben korrekt, és nyugodtan be lehet dobni a táskába is, a ciripelő néha kevés, a boom plus meg néha túl nagy. Hangzás terén nincsen nagyon extra igény, de azért legyen elég hangos, és legyen benne korrekt mély (mérethez képest).
Úgy láttam, hogy a Uboom L és a Xiaomi outdoor van ajánlva. A kettő közül melyik? (Jobban hajlok a uboom felé) Esetleg bármi más? Érdemes lehet még egy soundcore terméket venni? A motion+-t túl drágának találom, a soundcore 3 meg nem tudom mennyire jó, de ér egyáltalán ennyit a partycast funkció?
Köszi.
Off: Az earfun oldalról nem tudok egyszerre 2db akciós terméket rendelni? A kosár kicsit összezavarodik, és csak az egyik termékből vonja le az akciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest