- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
TMKKK
csendes tag
válasz
Lami66 #11827 üzenetére
Kicsit akkor bővebben erről a kis tesztelésről.
JBL Charge 5 vs Anker Soundcore Motion+
A saját hangszórómat már ismerem (Anker Soundcore Motion+) kb. ilyen 40-50% hangerőn hallgatva a jobb minőségű zenéknél számomra olyan kellemes basszust és magas hangokat ad, hogy a mai napig mindig meglepődök rajta. Itt is hangsúlyoznám hogy a saját beállításomat használom hozzá. A Charge 5-nél kíváncsi voltam, hogy kb. hasonló hangerőn megvan-e ugyan ez, ugyan annál a zenénél amit jól ismerek és tudom, hogy szépen szól vele a hangszóró. Nem tartom magam szakértőnek, és elfogultnak sem, mert számítottam rá hogy egy 2021-es 2.5x annyiba kerülő hangszóró azért verni fogja a sajátomat.
A zene elindítását követően már ott hallottam hogy igen szépen szól a Charge 5 viszont a basszus részhez érve egyáltalán nem hozta azt amire számítottam. Itt nem azt kell gondolni hogy fú de rossz volt, csak egyszerűen többet vártam tőle. A magas hangok szépen jönnek belőle és összességébe azért megkapja az ember a JBL minőséget. Más zenéknél, mikor egyszerre lett elindítva a két hangszóró akkor picit az én fülem a sajátomat hozta ki nyertesnek de ahány ember annyi vélemény. A Charge 5 újdonsült tulajdonosa is elismerte, hogy igen szépen teljesít az Anker, basszusban jobb is picit, de összességében maradtunk egy döntetlenben.
Az árra visszatérve Anker Soundcore Motion+ (25 ezer forint, mikor én vásároltam) - JBL Charge 5 (65 ezer ft)
Max hangerőre kb. ugyan azt tudja a kettő a JBL valószínűleg üzemidőre többet fog tudni mivel nagyobb az akkumlátora. Az Anker hangszóróra itt találtam rá a fórumot olvasgatva, azóta is áldom a napot
Mióta megvan a hangszóró azóta 2 barátom is rendelt belőle szerencsére még az vámolós, adózós időszak előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Kés topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest