- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
Eljutottam arra hogy már meg akarom szüntetni a kábel rengeteget a notebookok környékén és már csak a hangfal maradt
Hogy őszinte legyen JBL flipen gondolkodtam , majd itt a forumot olvasva lepődtem meg , majd a versus ésa soundguy is est erősítette meg, hogy nem ő fog kelleni. Nem vagyok ellenben róla meggyőződve, hogy a A liga szükséges nekem. Munka közben aláfestő zene, illetve kint grillezésnél meg spininnngnél használnám csak a speakert, A és B liga közti minőség vélhetően a laptopos JBL speaker felett lesz a B liga is. Hangerő vs Torzítás itt egyedül a kérdés hol jön elő, igazán túl túlni és alul se akarnám (annál drágább termék nincs, mint a mi fölösleges elvet vallom )
A liga
Anker Soundcore Motion+
Tribit MaxSound PlusB liga
Anker Soundcore 2
Tribit XSound Go
Earfun Uboom
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest