- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbar
tag
válasz
mclord #11427 üzenetére
Én azért utána számolnék. :-)
Ketten már legalább 2 %-ot jelentetek. Egy-egy fülessel, ezmegazzal már hatot.
Igaz egy-egy fülessel külön-külön is összejön a 85 USD, amire az Anker már 8 USD store kupont ajánl fel a Brand Fest ideje alatt.
És az alis kuponok is játszanak. A hétvégéig talán kijönnek újak, de akár egy német, cseh postafiókcímmel/-szolgáltatóval is érdemes lehet a Fast Shipping kampányra felülni. (Én az Amazon.de-ről a Mailboxde.com-on keresztül rendelek. Júniusban Amazon Prime Day!) -
válasz
mclord #11416 üzenetére
Aki azért csinálja, hogy csaljon, az minek ül fel a bringára egyáltalán?
A pulzusmérőt nem lehet átverni és az izzadtságtól csepegő ruházatot is elég nehéz kamuból prezentálni. Asszony lassan 30 éve sportol, nem ön- és közámításból csinálja
A spinracinget helyi fittnesz oktatók tartják online. Korábban rendes edzőtermi órák voltak. Aztán a nagy bezáráskor ki lehetett kérni házhoz a bringákat, és fokozatosan kialakult az online edzések rendje, technikája, az edzői oldalról is és itthon is. Eleinte volt itthon laptop és kis hangfal. Aztán amikor látszott, hogy ez nem 1-2 hónapos dolog lesz, kicsit felturbóztam asszonynak az audió és vizuális élményt. Most laptopról megy a net, lapostévére kirakva a kép, és a Philips S5X bömböl a 12 nm-es szobában. Az edzők webkamerán látják az edzésen résztvevőket. Asszonynak annyira bevált ez, hogy már nem is akar visszatérni az edzőtermes órákra -
Cyborg
őstag
válasz
mclord #11408 üzenetére
Konkrét kérdés nem hangzott el, de én maxsound plusról váltottam Motion+-ra. Egyik sem torzít max hangerőn se, de a kettő közül egyértelműen a Motion+ a jobb. Nagyobb, nehezebb, erősebb, ergo hangosabb, nagyobb basszus. Kertbe is jobb, plusz mellette szól az appban állítható EQ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asustor NAS
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- újszerű MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest