Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipszklipsz
csendes tag
varmi2, almafa42, korcsi >
AntPool Supports Ethereum Classic Ecosystem With $10M Investment [link]
Megeshet, hogy a nagy bányász bálnák és/vagy eth asic gyártók felpumpálnak más ethash POW coinokat a POSra átállás után (pl ETC), hogy megérős legyen a gépeikkel bányászni.
-
gipszklipsz
csendes tag
Van egy 15 perces visszaszámlálás, miután kiválasztod, hogy btc-vel vagy ltc-vel szeretnél fizetni. Nekem volt, hogy letelt, és utána még meghosszabbította 2x 5 perccel, de én mindig fostam ettől, hogy mi van, ha időn túl egyszer mégiscsak bekerül a blokkba, de akkor a bitpaynek már esetleg nem lesz elég a küldött összeg, mert azóta számottevően csökkent a btc árfolyama.
Ha olcsón akarsz küldeni, akkor váltsd át ltc-be, és abban fizess. 3 perc/blokk és csak néhány forint a fee (szemben a btc ~5000 ft-os feejével). -
-
gipszklipsz
csendes tag
Hehe. Örül a fejem, hogy a Cryptopay elfogadta verifikációmat, már csak a KYC verifikációt kellene megvárnom, erre ma ez az üzenet fogad, mikor megnyitom az oldalukat:
"Unfortunately, our card issuer ceased all Cryptopay prepaid cards starting January 5th, 2018. Stored funds will be retrieved in full to your Cryptopay account after filling and submitting Card Unload Authorisation Form according to this guide. Sorry for all the inconvenience caused, we’re working on the solution!" -
gipszklipsz
csendes tag
válasz
schawo
üzenetére
Amúgy nem lehetne megvalósítani a 60 sec blokkidőt és a blokkonkénti difficulty retargetet? Eleve 10 perc alatt 10x annyi tranzakció hajtódna végre, és nem lehetne megbénítani a hálózatot, ha a network hashrate 50%-a átruccanna BCH-t kaparni, vagy egy éjszaka alatt ellopnák az összes kínai/orosz farmot.
-
gipszklipsz
csendes tag
Nem unjátok már ezt a lufizást?
-
gipszklipsz
csendes tag
Azt az üzenetet szerintem a nagy terheltség miatt írja kínjában a kraken. Frissíts rá többször, hátha behozza a deposit oldalt. Tegnap nekem is ilyen "Deposit feature diasbled" írt ki többször is, btc depositra. Aztán nem adtam, fel több ráfrissítés (néhány cloudflare - host unreachable) után bejött a btc deposit és tudtam új btc címet generálni, és végül ki is tudtam withdrawolni bankszámlára.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Assassin's Creed: Valhalla
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest